FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 07 mar 2020, 20:36

ŠAMPIONSKI MENTALITET!

Bravo, bravo i bravo. Pobjeda koja mi je draža od prethodne dvije zajedno. Teže je uvijek slađe. Tri od tri, idemo dalje.

Loš teren... profulali smo barem 5 čistih zicera jbt, od toga Ahmetović čini mi se tri. Ništa nije išlo, a 3 boda ostaju na Koševu, ne mogu bit nezadovoljan. Obično tamo gdje svi unaprijed upišemo bodove stvari se okrenu naopako, pa spašavaj šta se spasiti da... Rahmanović i Benjo vuku i kad ne ide, svaka čast majstori, sila su. Sve što uradimo preko Amara dodje, koja klasa bem ti miša, dvije asistencije ko iz šale. :tokralju:

Od negativnih stvari, Gavrić je najozbiljniji problem. Vinko ga mora što prije klupirati i šansu početi davati Djokanoviću. Najviše mi na **** ide nepotrebno peglanje lopte, kući je ponesi jbt lopta daj pas više. Salčin ne može branit ozbiljno krilo, al to nije ništa čudno i niko mu ne treba "a" reć. Ofanzivno je poezija, previše je talentovan da igra ovako limitiranu poziciju. Treba nam pravi lijevi bek - Pidro.

Ovjerili smo prvo mjesto i sad sačekat rezultate preostalih utakmica da vidimo šta i kako dalje. Ono što je sigurno, naredna je Zvijezda kući. Nadam se da ćemo im naplatit s kamatom sve ove današnje promašaje.

Parola HZ-a glupost čista, jel moguće da ono napišu, **** ih Husref u gujicu.

Mladost solidna ekipa, Fanimo je igračina. Treba ga na ljeto zaganjati. Ima sve što treba imat vrhunsko krilo. Nisu loša bila ni ova naša djeca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2020, 20:39

Pobjeda najvaznija....

Zidan mi bas djeluje super igrac....

Idu sad bitne dvije domacw utakmice gdje cemo morati biti najbolji i mogli bi dobar korak napraviti prema tituli....

Bez podcjenjivanja.....

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 07 mar 2020, 20:39

Ja ne znam sto igru brisi bodove pisi. Pa jedna od boljih tekmi ove sezone. Igrali drama, puni snage po ovom terenu. Svaka cast za Mladost sto nisu pickasto igrali. Zelim im ostanak u ligi i sigurno ce ostati. Nadam se da Sloboda ispada. Mi moramo teren pravit ove godine podhitno. Sve u svemu lijepa noc, malo vise naboja, ali super sve..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 mar 2020, 20:44

Teren se mora dovesti u red! Zapostavljen je
Treba se izvrsiti neko osvjezenje, cepiranje kako se to vec strucno naziva pa ga tamo na ljeto aBd zamjeniti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2020, 20:46

Jedino u sto cijelu utakmicu nisam sumnjo je da ce RAhman dobit karton da se ocisti..
Mislim da nije bilo sretnije osobe kad su rekli da bi trebo dobit zuti.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 mar 2020, 20:47

Amca007 je napisao/la:
07 mar 2020, 20:39
Ja ne znam sto igru brisi bodove pisi. Pa jedna od boljih tekmi ove sezone. Igrali drama, puni snage po ovom terenu. Svaka cast za Mladost sto nisu pickasto igrali. Zelim im ostanak u ligi i sigurno ce ostati. Nadam se da Sloboda ispada. Mi moramo teren pravit ove godine podhitno. Sve u svemu lijepa noc, malo vise naboja, ali super sve..
Potpisujem sve samo mislim da ce Čelik u niži rang i da se nakaram strumfovima mame za ono kmečanje

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 mar 2020, 20:47

Kod nas ne igra Rahmanovic i u Zvijezdi nema Tojcica i Benovica.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 mar 2020, 20:48

Da smo pobijedili jedan od dva derbija sad bi bilo +12 :crazy:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 07 mar 2020, 20:49

slika

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2020, 20:50

ado-hz je napisao/la:
07 mar 2020, 20:48
Da smo pobijedili jedan od dva derbija sad bi bilo +12 :crazy:
Sreca pa imamo popravni jos jednom
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 mar 2020, 20:51

Cestitke nam svima na pobjedi. Bilo je tesko ali zasluzeno. :bih: Mislim da cemo sa boljim terenima, biti jos bolji.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2020, 20:54

bodi123 je napisao/la:
07 mar 2020, 20:36
ŠAMPIONSKI MENTALITET!

Bravo, bravo i bravo. Pobjeda koja mi je draža od prethodne dvije zajedno. Teže je uvijek slađe. Tri od tri, idemo dalje.

Loš teren... profulali smo barem 5 čistih zicera jbt, od toga Ahmetović čini mi se tri. Ništa nije išlo, a 3 boda ostaju na Koševu, ne mogu bit nezadovoljan. Obično tamo gdje svi unaprijed upišemo bodove stvari se okrenu naopako, pa spašavaj šta se spasiti da... Rahmanović i Benjo vuku i kad ne ide, svaka čast majstori, sila su. Sve što uradimo preko Amara dodje, koja klasa bem ti miša, dvije asistencije ko iz šale. :tokralju:

Od negativnih stvari, Gavrić je najozbiljniji problem. Vinko ga mora što prije klupirati i šansu početi davati Djokanoviću. Najviše mi na **** ide nepotrebno peglanje lopte, kući je ponesi jbt lopta daj pas više. Salčin ne može branit ozbiljno krilo, al to nije ništa čudno i niko mu ne treba "a" reć. Ofanzivno je poezija, previše je talentovan da igra ovako limitiranu poziciju. Treba nam pravi lijevi bek - Pidro.

Ovjerili smo prvo mjesto i sad sačekat rezultate preostalih utakmica da vidimo šta i kako dalje. Ono što je sigurno, naredna je Zvijezda kući. Nadam se da ćemo im naplatit s kamatom sve ove današnje promašaje.

Parola HZ-a glupost čista, jel moguće da ono napišu, **** ih Husref u gujicu.

Mladost solidna ekipa, Fanimo je igračina. Treba ga na ljeto zaganjati. Ima sve što treba imat vrhunsko krilo. Nisu loša bila ni ova naša djeca.
Kako samo objasniti Amarove igre u derbiju? Kad znaš da može puno više. Po meni najbolji igrač lige kad hoce.

Al kur*obolja u pojedinim trenucima ga uništi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 07 mar 2020, 20:55

:ljepota: :opaopa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2020, 20:55

feniksptica je napisao/la:
07 mar 2020, 20:46
Jedino u sto cijelu utakmicu nisam sumnjo je da ce RAhman dobit karton da se ocisti..
Mislim da nije bilo sretnije osobe kad su rekli da bi trebo dobit zuti.
Bilo je, citav stadion jedva doceko da mu da zuti :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2020, 20:57

Je li Dupovac preskočio majstorski loptu kod gola Tatara? :D I on je danas fino odigrao, može ovako uskočiti vala kad fali Besim ili Hrvoje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 mar 2020, 20:58

Static je napisao/la:
07 mar 2020, 20:36
Meni se sve vise cini da saka ljudi na sjeveru( ne citav sjever jer sam bio na sjeveru i ne slazem se sa parolom) zeli da dodju opet neki mahalci i klosari u upravu i da se srozamo do dna ne bi li i oni iskamcili tu koji dinar, drugog objasnjenja nemam.
Bravo Sarajevo, idemo do titule!
Treba vratit Ziju Blekića sad da nam organizuje Led displej da gledamo Zrinjski - Sarajevo, ulaz 6 km. Tako te neke ideje treba iskopirati. Il potpisati nekog roma iz švrakina dat mu dres za 5 brojeva veći i predstavit ga ko Brazilca. Il vratit Dinu and co da se ugrade u svaki ugovor, račun, fakturu, plakat, čarapu, ručak akademaca, i Muću obavezno da se bavi transferima, ne smijem zaboravit Abdulaha, njega obavezno makar ko vanjskog saradnika za "kako kupit 3 stana na ciglanama od klupskih para" i naravno treba vratit Husrefa pa malo malo 0:8 5:2 derbi, i da povuče ekipu kad ga zabijemo **** bi Mladost danas go dala da je on bio, odmah bi uveo štopera. I na sjever vratit agenturu da naplaćuju navijanje i dao Bog dobro. Imamo mi baš stručnih ljudi u svim segmentima **** pojačanja i duple krune daj da treniramo u Vogošći i da se ide busem kakvi Fiati kako ih nije sramota. I pr da nam ne bude lijepa žena nego Tarik Trbić i da vas sve blokira na oficijelnoj.

Je*bem li ti sunce bošnjačko nezahvalno. Jesmo lud narod, al svi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2020, 21:00

Teska utakmica,Mladost dobra ekipa Bgm.
Salcin odlican,Milicevic i Dupovac dobri,Oremus more duela dobio jbg igra sa parmakom i Rahman je danas sve vukao.Ostali pa i Tatar danas blago rečeno losi.Nbt moraju se desiti i ovakve utakmice,kad ti Velic sve skida jbg.
Horde same za sebe i to se fino vidi mozda pola sjevera da je skandiralo.Zapad i istok izignorisisali sjever i polahko sjever raji postaje dosadan sa nekim blago rečeno glupim zahtjevima.Da ih poslije utakmice neko zaustavi i pita sto ostavka veze ne bi imali.
Tino bio na tekmi,sjedio u lozi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 mar 2020, 21:01

Bravo momci dobro sam se oznojio gledajuci tekmu a vredjelo je :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 mar 2020, 21:01

Tesko, ali zasluzeno. Idemo dalje :salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 07 mar 2020, 21:04

Igra puna tempa, realno bolja od skoro svih jesenjih. Previše se komplikuje u završnici.
Problemi u realizaciji su direktno povezani sa nervozom - zeljom za pobjedom.
Ima tu još puno mjesta, za napredak, ali bitno je da je u osnovi dobro.
Lijepo je vidjeti, da kada povedemo, mislimo o tome da utrpamo još, a ne kao ranije - cuvaj rezultat.
A legende sa Zetre neka se drže teferiča i kifli, mi i bez njih imamo dovoljno dušmana.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Grk1234, Lecler, r3m1, Serha, Venom i 63 gosta.