Bravo, bravo i bravo. Pobjeda koja mi je draža od prethodne dvije zajedno. Teže je uvijek slađe. Tri od tri, idemo dalje.
Loš teren... profulali smo barem 5 čistih zicera jbt, od toga Ahmetović čini mi se tri. Ništa nije išlo, a 3 boda ostaju na Koševu, ne mogu bit nezadovoljan. Obično tamo gdje svi unaprijed upišemo bodove stvari se okrenu naopako, pa spašavaj šta se spasiti da... Rahmanović i Benjo vuku i kad ne ide, svaka čast majstori, sila su. Sve što uradimo preko Amara dodje, koja klasa bem ti miša, dvije asistencije ko iz šale.

Od negativnih stvari, Gavrić je najozbiljniji problem. Vinko ga mora što prije klupirati i šansu početi davati Djokanoviću. Najviše mi na **** ide nepotrebno peglanje lopte, kući je ponesi jbt lopta daj pas više. Salčin ne može branit ozbiljno krilo, al to nije ništa čudno i niko mu ne treba "a" reć. Ofanzivno je poezija, previše je talentovan da igra ovako limitiranu poziciju. Treba nam pravi lijevi bek - Pidro.
Ovjerili smo prvo mjesto i sad sačekat rezultate preostalih utakmica da vidimo šta i kako dalje. Ono što je sigurno, naredna je Zvijezda kući. Nadam se da ćemo im naplatit s kamatom sve ove današnje promašaje.
Parola HZ-a glupost čista, jel moguće da ono napišu, **** ih Husref u gujicu.
Mladost solidna ekipa, Fanimo je igračina. Treba ga na ljeto zaganjati. Ima sve što treba imat vrhunsko krilo. Nisu loša bila ni ova naša djeca.