Muhamed Subašić

Esii TM87
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 15:47

harishp je napisao/la:Ako neko udje u 62 minuti a utakmica traje 90.Da ebe rak raka,nemoze tu biti 15 minuta,nego duplo vise.
Da ne govorimo sto su vecina momka gledali i u mladoj repci,pogotovo je odlicnu utakmicu odograo protiv italijana.Za poraz protiv luxemburga,pa valjda tu postoji 11 igraca a ne samo on.Kao bogami i Tulic.
Kad ti navede tih 15 minuta,sve je onda jasno koliko objektivnosti kao i tacnosti ima u tvojim kritikama.
Uostalom totalno smijesno,kao i zalosno izgleda.kada neko ko kao biva navija za BIH repku,a gleda da omalovazi bilo sta u vezi potencionalnog reprezentativca.Da je mali,kojim slucajem to zasluzio.Pa bi se moglo progledati kroz prste,ali ovako.Sacuvaj boze kad nas svakakvih ima.
Sta si zapeo za 15 min :o
Hajde objektivni navedi ti gdje je ovaj odigrao za pohvalu u mladoj repki?Kad potenciras tu pricu.
Znaci ako kazem da plavusan nije kalibar za repku odma nisam navijac i omalovazavam istu.
E fakat si smjesan.
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 16:14

Cartman je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Ovog momka traži pola Evrope, a fakat ne znam kako. Gdje su ga toliko upratili?! Hoće ga Belgijanci, Nijemci, Turci...
Pa naravno da klubovi prate igre u mladim reprezentacijama. Pogotovo kad se igra protiv Italije, Velsa, Turske itd.
Pa igrali su i drugi naši igrači za mladu reprezentaciju, pa nikoga ne prate Bayer, Schalke, Borussia... Znači, isključivo krema njemačkog fudbala. :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 16:18

Željovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Ovog momka traži pola Evrope, a fakat ne znam kako. Gdje su ga toliko upratili?! Hoće ga Belgijanci, Nijemci, Turci...
Pa naravno da klubovi prate igre u mladim reprezentacijama. Pogotovo kad se igra protiv Italije, Velsa, Turske itd.
Pa igrali su i drugi naši igrači za mladu reprezentaciju, pa nikoga ne prate Bayer, Schalke, Borussia... Znači, isključivo krema njemačkog fudbala. :lol:
ma nase igrace ni roditelji vise ne prate...

sto se tice ovog malca protiv slovacke je ok odigro i ima potencijala,ono sto sam gledo olimpik u premijeri :D i nije neka sila bio ali vala ni jedan igrac se ne moze izdvojit u nasoj llijepoj pa i oni sto znaju nesto upadnu u sivilo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 27 nov 2010, 16:37

Ja sto sam gledao (minimalno deset - istina ne uzivo) utakmica, odigrao je na nivou budnesligaskog igraca, a posto godinama kuburimo sa lijevim bekom, dosao je kao kec na desetku. Brz, agresivan, prodoran sa dobrim pasom i centarsutom...podsjeca me malo na Reberta Jarnija. Na lijevom beku je bolji od Lulica u oba pravca i Salihovica kada su odbrambeni zadaci u pitanju. U premijer ligi ne mozes ocekivat da lijevi bek rjesu utakmicu, on svoje odradjuje vise nego korektno, uostalom zar bi uopste bio pozvan u mladu te A reprezentaciju da je u nasoj ligi bio taki levat kakvim ga neki zele predstaviti?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 16:39

Saban je napisao/la:Ja sto sam gledao (minimalno deset - istina ne uzivo) utakmica, odigrao je na nivou budnesligaskog igraca, a posto godinama kuburimo sa lijevim bekom, dosao je kao kec na desetku. Brz, agresivan, prodoran sa dobrim pasom i centarsutom...podsjeca me malo na Reberta Jarnija. Na lijevom beku je bolji od Lulica u oba pravca i Salihovica kada su odbrambeni zadaci u pitanju. U premijer ligi ne mozes ocekivat da lijevi bek rjesu utakmicu, on svoje odradjuje vise nego korektno, uostalom zar bi uopste bio pozvan u mladu te A reprezentaciju da je u nasoj ligi bio taki levat kakvim ga neki zele predstaviti?
uh da znas kako se poziva u mladu nikad ne bi necije sposobnostim gledo kroz to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 17:24

Saban je napisao/la:Brz, agresivan, prodoran sa dobrim pasom i centarsutom...podsjeca me malo na Reberta Jarnija. Na lijevom beku je bolji od Lulica u oba pravca i Salihovica kada su odbrambeni zadaci u pitanju. U premijer ligi ne mozes ocekivat da lijevi bek rjesu utakmicu, on svoje odradjuje vise nego korektno, uostalom zar bi uopste bio pozvan u mladu te A reprezentaciju da je u nasoj ligi bio taki levat kakvim ga neki zele predstaviti?
:lol: Svašta!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 17:32

Na 1:14 Jahović vs Subašić :lol:

[youtube][/youtube]

Žao mi samo što se ne vidi kako je došla lopta do napadača Sarajeva. Smiješnom greškom Subašića, ali hajde, i ovo će vas dovoljno nasmijati. Dobro pa nije kičmu slomio, ne d'o Bog.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 19:29

Željovac je napisao/la:Na 1:14 Jahović vs Subašić :lol:

[youtube][/youtube]

Žao mi samo što se ne vidi kako je došla lopta do napadača Sarajeva. Smiješnom greškom Subašića, ali hajde, i ovo će vas dovoljno nasmijati. Dobro pa nije kičmu slomio, ne d'o Bog.
Protiv Sarajeva malo,malo pa kompletan Zeljo ''slomije kicmu'' .Bilo ih 11,10 ili 9 igraca:lol: Tako da to nije strasno.
Nego ovako Subasicu samo jos nabijate cjenu.Kloponja vas posmatra. 8-) Kupit ce Subasica i onda ga dati na posudbu u Zelju.......da se kali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 19:33

harishp je napisao/la: Protiv Sarajeva malo,malo pa kompletan Zeljo ''slomije kicmu'' .Bilo ih 11,10 ili 9 igraca:lol: Tako da to nije strasno.
Nego ovako Subasicu samo jos nabijate cjenu.Kloponja vas posmatra. 8-) Kupit ce Subasica i onda ga dati na posudbu u Zelju.......da se kali.
Hajde da diskutujemo o Sarajevu kad ta ekipa centar pređe protiv Želje? Može li? Bilo da ih je 10, 11, 12, 13, 14... :lol:

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 19:36

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Protiv Sarajeva malo,malo pa kompletan Zeljo ''slomije kicmu'' .Bilo ih 11,10 ili 9 igraca:lol: Tako da to nije strasno.
Hajde da diskutujemo o Sarajevu kad ta ekipa centar pređe protiv Želje? Može li? Bilo da ih je 10, 11, 12, 13, 14... :lol:
Jos pogotovo kad Brko uzme Subasica,,nece vam ni Hapoel nista moci a kamoli Sarajevo. :mrgreen:
P.S Onako usput ne navijam za Sarajevo kao sto vidis sam si postavio taj klip.Pa tako prica ode,ode,ode u
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 19:40

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Jos pogotovo kad Brko uzme Subasica,,nece vam ni Hapoel nista moci a kamoli Sarajevo. :mrgreen:
P.S Onako usput ne navijam za Sarajevo kao sto vidis sam si postavio taj klip.Pa tako prica ode,ode,ode u
Ma Hapoel je na svom terenu prejak i za Benficu ;) Nije to mjerilo.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 14:01

Bio sam napravio temu o ovom momku kad je dobio poziv u Albaniju, ali ga Admin obrisao :? a tad je temu imao npr Vranjes.. i onaj sto igra u vojvodini, kad je on dobio poziv uopce u A-tim :mrgreen:

EDIT:Evo Subasic ako bog da na zimu u Bundesligu, pa ce tema ostati, jer kad igras vani onda... 8-) :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 14:04

RKO je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa je li moguće da se ozbiljno postovi pišu o transferu ovog dječaka u Dortmund? :o :lol:
Prvo su se Schalke i Leverkusen otimali za njega, pa je onda Lokeren ponudio 650.000 eura, ali je uprava Olimpica čekala bolju ponudu :mrgreen: I izgleda odbila i tu :mrgreen:
I ja sam ga gledao pooooomno nekih 5-6 utakmica i cvajta mu je san uz sve moguće menadžerske čarolije. Haris gled'o klip protiv Italije i naložio se :lol: Bilo je još njegovih utakmica za mladu, a ni u toj nije briljirao. Da rezimiramo, lik nema brzinu i nesposoban je da napravi prodor kako treba, i taman da je defanzivno savršen(daleko od toga, pogledati kikseve na Sarajevo-Olimpic) on NE MOŽE direktno iz naše lige u Bundesligu! Puno je realnije da Kerla završi u Bayernu. On se bar ističe koliko god je to moguće.
Protiv Slovačke je jednom Subašić odlično iznijeo loptu i zbog toga je supertalenat :lol: Želje su jedno, stvarnost drugo. Što se tiče pozicije lijevog beka, Marinko Mačkić je, recimo, čuda radio za Subašića, a i igrao za mladu. Pa se lansirao u Iran :P

Odmah ti uguraj tu Kerlu jer on skace 20m u zrak :D Ti samo da je iz Zelje,da je kojim slucajem ovaj momak igrac Zelje,od tebe se nebi moglo disat na ovoj temi.Ne kazem da je Subasic A.Cole ali ga ne treba ni ponizavat,vidjet cemo sta ce bit s njim,mlad je jos...nadam se da ce izrast u dobrog lijevog beka
Momak je iz kantonalne USK lige dosao do 1, talenat je imao, trebalo je puno truda, volje a bogami i noge sacuvati u takvim seoskim ligama..ne kao neki sarajevski babini sinovi..
Ibricic je iz Podgrmeca otisao u Hajduk :mrgreen: Zeljo, Sarajevo smatrali ga kolcem :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2010, 14:31

Inace ne drzimo toliko o nekim novostima iz nasih novina i spektakularnim tranferima. Ali i na Transfermarktu je vec otvorena tema o Subasicu. Inace tamo brzo uniste glupe spekulacije preko ankete, jer se moze birati koliko se misli da je vjerovatan taj transfer u procentima. Dortmundovci misle da od tih sadasnjih spekulacija ova zvuci kao najrealnija.

Kod Subasica misle oko 30% da ce preci i da bi pasao u transferpolitiku Dortmunda i Klopp-a, sto je veoma mnogo kad se poznaju takve spekulativne diskusije na TM. Vjerovatno im treba zamjena na ljevoj strani za Dede koji je dosao u godine. Pored Schmelzer upravo nema niko mjesta, ali kao sto znamo niko nije od celika, povrede se uvjek mogu desiti i dodatno se znaju brzo pojaviti klubovi koji nude mnogo novca. Dakle Dortmund bi imao oko godinu dana vremena da pripremi Subasica, dok Dede ne ispadne kao zamjena iz kadra, dodatno jos uz to dolaze moguce ponude za Schmelzer itd.

Transfermarkt je vec u oktobru pravio duzi interview sa njim. Gdje mu pri kraju zele sve dobro u buducnosti, a on se smjeska i oprasta otprilike sa: "Do uskorog vidjenja...u Njemackoj."
http://www.transfermarkt.de/de/subasic- ... 47028.html

Uz to je vec bio nekoliko godina ovdje i zna Njemacki, sto je dodatni bonus.
Dakle ne bih ovo sve ocjenio ni kao sigurno, ali isto ne kao glupost.
Bilo bi mi veoma drago, kad bi se ova spekulacija ostvarila. Vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 28 nov 2010, 17:07

@principatus brate dzaba ti pises to ko da navijaci dortmunda znaju bolje od ovih nasih strucnjaka sa foruma. :D.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 03 dec 2010, 16:39

Prije svega mi je drago da kako vidim Subašić sve više napreduje,od kada sam ga gledao u Tuzli.Još kažu da je dobar momak i ima jake ljude oko sebe jer dobiti poziv na ovakvom vremenu zna se ko i kako može.Subašić je pokazao na ovoj prošloj reprez.utakmici da je dobar igrač,a ako se doda da je još mlad onda ode momak.Ja mislim da i našeg Borogovca čiji babo nema dubok džep isto čeka dobar transfer jer je i on svojim igrama zaista zaslužio samo što nije imao iza sebe jake ljude.Sada već vidim i ona na transfermarketu i sve se više u Tuzli govori kako ode u veliki klub.Tebi Subaša sve najbolje želim.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2010, 16:47

__EmIr__ je napisao/la:@principatus brate dzaba ti pises to ko da navijaci dortmunda znaju bolje od ovih nasih strucnjaka sa foruma. :D.
Fakat da ne znaju kad ga nikad nisu ni gledali. Ili su možda stručniji jer navijaju za Dortmund? :o :lol:

Visca el Višća!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 dec 2010, 16:59

Njegov prelazak u Dortmund je moguć. Dedeu ističe ugovor na kraju sezone i vjerovatno neće biti produžetka istog. Čovjek je u godinama, a i povrede su ga dohakale. Mislim da je i njemu samom želja da se konačno vrati kući i odigra još par sezona u Brazilu. Njegovim odlaskom ostaje upražnjeno mjesto i sigurno je da će neko biti doveden kao back-up Schmelzeru. Niko sretniji od mene da to bude Subašić. Nisam ga gledao mnogo, osim onih 20-ak minuta protiv Slovaka. Čini mi se da je tehnički dosta dobar. Klopponja obožava raditi sa mladim igračima i to je dodatni plus za Subašića. Ostaje nam da se molimo da padne Klopponji u šake. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 dec 2010, 17:16

Hare_BvB je napisao/la:Ostaje nam da se molimo da padne Klopponji u šake. :mrgreen:
Iako nisam nikad bio posebni simpatizant Biene Maja kluba (mozda jos zbog vremena Schwalben-Möller-a :D)...ali ovo bi stvarno bilo dobro, tvoje rijeci u Klopp-onjove usi. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 dec 2010, 18:35

Interesovanje za Subašića ne prestaje
u redu stoje Galata, Borusija, Roma...

Saga o odlasku Subašiću se nastavlja. Ovaj skromni momak koji je u Olimpic došao tiho i uspio da se nametne, te promoviše sebe u kapitena ekipe i reprezentativca naše najbolje vrste, ove zime iako je pauza i bubamara u našoj zemlji miruje, oko ovog momka mnogi klubovi lome koplja.

Često je poznato da naši klubovi licitiraju imenima potencijalnih klubova, medjutim ovog puta radi se o ozbiljnim ponudama. Još ljetos je imao otvorenu ponudu Lokerena, ali je procijenio da nije još bilo vrijeme za odlazak. Pored Lokerena još su neki klubovi iz Turske, Belgije i Njemačke pokazivali interes za ovog igrača. Medjutim, ove zime teško da će moći odoliti ponudama koje svakog dana stižu na njegovu adresu. Galatasaraj, lider njemačke Bundes-lige Dortmund, Keln koji još odranije želi ovog igrača, a tokom prošle sedmice je stigla ponuda iz italijanskog giganta Rome.

Kontaktirali smo Subašića i pitali ga za eventualni budući klub:

"Trenutno sam na radnom odmoru, moje misli su usmjerene na nastup naše reprezentacije u Poljskoj, a sve stvari oko transfera sam prepustio predsjedniku kluba g. Graciću da donese odluku o mome nastavku karijere. U njega imam puno povjerenje, jer je i dosada donosio odluke koje su mi pomogle u napredovanju u karijeri, tako da mislim da će i sada donijeti najbolju odluku i za mene i za klub."

Pitali smo ga da li ima nekog "favorita" za svoj budući angažman:

" Ja lično bih možda volio ići u Njemačku jer ponajem jezik i jedno vrijeme sam živio gore, medjutim opet ponavljam prihvatiću svaku odluku koju donese čovjek u kojeg imam bezgranično povjerenje. Svako od nas mašta da jednog dana igra u najjačim ligama Evrope, pa je tako svki klub poseban izazov za mene i šansa za novi iskorak u karijeri."

E svasta u redu stoje :roll: 8-)

Izvor:
Olimpic.ba
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.