Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
odoh traziti ovog majmuna na instagramu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glupo je bez publike koliko god neko pricao da nije. Kao neki termin izgleda, a pogotovo je glupo kada se igra u nesto veliko kao sto je titula.
Ma nemoj tako fudbalercici su ugrozena vrsta .meho-medo je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:04Masa drugih ljudi rade, a fudbalercici trebaju nekad pokazat zasto primaju silne milione.JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:00Da, zatvorit ih u kaveze, jer fudbaleri nisu ljudska bica, nemaju svoj zivot i sluze samo da nas zabave.![]()
Sad bi i doktori trebali trazit dopust s posla, oni su i najizlozenija kategorija radnika.
Igra se sve ovaj vikend...
Najbolji poklon za damu za 8.mart su tri komada u mrezi poljaka
Najbolji poklon za damu za 8.mart su tri komada u mrezi poljaka
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- JarnoTrulli
Komentari na zadnji postChinaglia je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:11https://www.instagram.com/spadaforavincenzo/?hl=hr
**** mu mater u picku (iako ce se igrat)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma sigurno da je glupo, ali daj nam bilo sta da gledamo ubise ovi dani bez fudbala!tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:10Glupo je bez publike koliko god neko pricao da nije. Kao neki termin izgleda, a pogotovo je glupo kada se igra u nesto veliko kao sto je titula.
Necu gledat Reala, Barcu ili mozda Man.U
Aj Sheki vristi ti avatar od testosteronatuzlak1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:10Glupo je bez publike koliko god neko pricao da nije. Kao neki termin izgleda, a pogotovo je glupo kada se igra u nesto veliko kao sto je titula.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JarnoTrulli
Two different approachesvs
![]()
On February 21, in Italy, there were 20 cases of #Coronavirus.
The next day Inter-Sampdoria was postponed.
In Germany there are over 1000 infected, all sports are with open doors.
majku ****, dobio tri glasa na izborima i postao ministar sporta
vjerujem da je tako bilo
vjerujem da je tako bilo
a realno meni trenutno najbolja liga...za gledati...od fudbala tenzija i svega...prebacim neki dan Alaves -Valencia....ono je odron jebote.....u Italiji se igra fudbal ko bi rekao 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- JarnoTrulli
Mi smo svalako navikli igrat bez (podrske) publike.
Agnelli, mastermind sa momcilo krajisnik obrvama, je ovo lijepo odigrao i osigurao nam prednost, a uvjerio sve u suprotno i stvorio alibi za eventualni poraz i/ili gubitak titule.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa jel ovaj idiot misli da ce recimo UEFA dogoditi utakmice u Italiji, ako ovaj to uradi u ligi? Kakav debil.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Win win. Boli vas qracJarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:19Mi smo svalako navikli igrat bez (podrske) publike.
Agnelli, mastermind sa momcilo krajisnik obrvama, je ovo lijepo odigrao i osigurao nam prednost, a uvjerio sve u suprotno i stvorio alibi za eventualni poraz i/ili gubitak titule.![]()
Romangoli13@ nek izbace talijane za ovu sezonu. Al prvo Juve
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
To je to, ovo sam ti upravo htio reci. Jucer vidim poznanik objavljuje sliku sa Veltins arene, kontam u njemackoj rijesili problem s koronom, al dapace nisu rijesili nego samo drugacije pristupaju tom problemu.JarnoTrulli je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:14Two different approachesvs
![]()
On February 21, in Italy, there were 20 cases of #Coronavirus.
The next day Inter-Sampdoria was postponed.
In Germany there are over 1000 infected, all sports are with open doors.
Zbog toga sam i rekao da ako se vec ministarstvo brine za zdravlje fudbalera jedini nacin da ih potpuno zastite jeste da ih zatvore u karantenu bez dodira sa vanjskim svijetom. Sto je svakako nonsens kao i otkazivanje utakmica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovim potezima samo veću paniku stvaraju, a već je sve to nahajpano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
bolje bi ja vodio sve ovo...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vjerojatno si svjestan da dok se cijeli ovaj cirkus odigrava u Serie A,utakmice Serie B su se najnormalnije odigravale.
Toliko o stvarnim razlozima zbog kojih rade ovo što rade sa odgodama.
Ovi u Italiji haman ko ove nase spodobe, ne znaju jesu posli ili dosli od vlade do saveza i svih organizacija, kakve budale.
Cuj ljudi se zagrijavaju i oni razmisljaju o odgodi, pa nije kisa, snijeg, led
Cuj ljudi se zagrijavaju i oni razmisljaju o odgodi, pa nije kisa, snijeg, led
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.