Borac igra prespor fudbal, mrtav, bez emocija.
Ahmetović igra u ekipi koja igra mnogo brze i vise stvara šansi. Nema šanse da Janičić prestigne njega.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Borac igra prespor fudbal, mrtav, bez emocija.
Bro from zenitza. Chuli ba ljudi da ti mother daje pizzu for free odma pored auto puta pa pozurili da ga zalilaju.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:25Heller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:23Prepun stadion pa se rotirajuConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21Vracaju li se ovi sto su izasli nakon primljenog gola![]()
![]()
Vijernost je to moj bratane, pola stadiona krene na izlaz kad gol prime
![]()
Alergičan sam na mitomaniju, pa makar bila i od mojih.Sariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:25Slusajuc celikovce cojk bi reko bilo bara bara.
Osim onog momka 7ca i jos neki na lijevom krilu mescini celik nista ni sa cim. Malo se drugo trznuli a cak i tad su trebali primit jos 3 4 hladno.
I bar jos 1 sumnjiv penal je bio.
I tako. Vazda im drugi krivi gori ste od nasih najgorih ccc
Ma ne to.. On je govorio u to vrijeme dok je igrao, nego što Pero Stojkić veze žive nema s desnim bekom, čovjek isključivo lijevi bek.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:33A dosao lik iz Inter Zapresica u BoracAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:24Jel neko registrovao još jedan u nizu bisera mutavog Velida Spahe, koji reče, u tom fazonu, kako Galić nije imao mjesta u Zrinjskom zato što na poziciji desnog bočnog igra Pero Stojkić?
Ja se syebao, navikao sam na njegove gluposti jer je mrtvi ublehaš i analfabeta, koji ponavlja jedne te iste fraze svaki put i koji se i sinoć brukao kad je 36x pomiješao Sadikua i Salčina, a jedan u bordo a drugi u bijelom dresu. Ne mogu vjerovati ko sve radi kao komentator, strava i užas..![]()
Drug prva stvar posle novog terena koju bih volio na stadionu veliki monitor i ponovljene situacije. Ovako kad gledas uzivo ko ce ti ga znat.JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:35Alergičan sam na mitomaniju, pa makar bila i od mojih.Sariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:25Slusajuc celikovce cojk bi reko bilo bara bara.
Osim onog momka 7ca i jos neki na lijevom krilu mescini celik nista ni sa cim. Malo se drugo trznuli a cak i tad su trebali primit jos 3 4 hladno.
I bar jos 1 sumnjiv penal je bio.
I tako. Vazda im drugi krivi gori ste od nasih najgorih ccc
Bili ste bolji u prvom poluvremenu, to vam niko ne može oduzeti, a u drugom bara bara kad smo i zabili onaj gol.
Ono što vam je svirano za penal je čista sramota uzeviši u obzir uslove. Onakvo nešto se ne svira u trećoj moldavskoj.
Daj mi reci, koji vam je to drugi penal trebao svirati "najbolji sudija u državi"?
HahahahahahahhahahahahaBroHookMeUp je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:35Bro from zenitza. Chuli ba ljudi da ti mother daje pizzu for free odma pored auto puta pa pozurili da ga zalilaju.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:25Vijernost je to moj bratane, pola stadiona krene na izlaz kad gol prime
![]()
Zenitzaaaaa!![]()
Mijesas kruske i jabuke, po obicajuSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:46Pogle svoja 2 zadnja posta i razmisli. dobro razmisli .
Drag si decko.
Ako si upratio Spahine rijeci gdje je rekao kako je Velež u finalu kupa SFRJ uzeo Dinamo Zagreb 3:1 1986 godine, isti onaj Dinamo koji je kasnije postao prvak Jugoslavije, a lik zaboravio da je Dinamo zadnji puta bio prvak Jugoslavije 1982 godine.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:38Ma ne to.. On je govorio u to vrijeme dok je igrao, nego što Pero Stojkić veze žive nema s desnim bekom, čovjek isključivo lijevi bek.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:33A dosao lik iz Inter Zapresica u BoracAlfredNobel je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:24Jel neko registrovao još jedan u nizu bisera mutavog Velida Spahe, koji reče, u tom fazonu, kako Galić nije imao mjesta u Zrinjskom zato što na poziciji desnog bočnog igra Pero Stojkić?
Ja se syebao, navikao sam na njegove gluposti jer je mrtvi ublehaš i analfabeta, koji ponavlja jedne te iste fraze svaki put i koji se i sinoć brukao kad je 36x pomiješao Sadikua i Salčina, a jedan u bordo a drugi u bijelom dresu. Ne mogu vjerovati ko sve radi kao komentator, strava i užas..![]()
Haj kontam spomenuće Kadušića, da je ovaj u prvih 11 pa Galić nije toliko igrao, ali Pero Stojkić..
Ko sve radi, još na javnim servisima, pa ja bi sebi u glavu pucao odmah. Ništa gore od ljudske gluposti, to najviše mrzim.
Promijeso sam ja tebe i ne znas.redbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:48Mijesas kruske i jabuke, po obicajuSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:46Pogle svoja 2 zadnja posta i razmisli. dobro razmisli .
Drag si decko.![]()
Hajde pomakni se, lp.Sariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:52Promijeso sam ja tebe i ne znas.redbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:48Mijesas kruske i jabuke, po obicajuSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:46Pogle svoja 2 zadnja posta i razmisli. dobro razmisli .
Drag si decko.![]()
Odo sad pomaket
Sp
Vidi naseg dragog konvikta, samo tako brate raduj se pobjedama Veleza. Ako hoces iducu tekmu cemo ti platit prevoz i rucak obezbijedit, da vidis kako se navija 90min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.