Sta su ti obrisali
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobio je neki udarac u nogu, ostali su tragovi krampona, ali ne vjerujem da je nesto ozbiljnosviunapad1010 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:07Danas je Amer tražio izmjenu i vidjelo se kod jedne upućene lopte od Abida prema njemu da ne može.
Nadam se da nije obnovio povredu koju je imao isto ovako na početku prvenstva nakon par odigranih kola.
Bez njega smo puno ograničena ekipa napadački.
Niko, niko, samo Sloboda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
I ja se nadam da nije ozbiljno. Ove sezone Amer igra vrhunski.katarakta je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:25Dobio je neki udarac u nogu, ostali su tragovi krampona, ali ne vjerujem da je nesto ozbiljnosviunapad1010 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:07Danas je Amer tražio izmjenu i vidjelo se kod jedne upućene lopte od Abida prema njemu da ne može.
Nadam se da nije obnovio povredu koju je imao isto ovako na početku prvenstva nakon par odigranih kola.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
I Beganovic je nezgodno stao kod onog jednog duela kod aut linije i to je pitanje je li sve ok.katarakta je napisao/la: ↑08 mar 2020, 13:25Dobio je neki udarac u nogu, ostali su tragovi krampona, ali ne vjerujem da je nesto ozbiljnosviunapad1010 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:07Danas je Amer tražio izmjenu i vidjelo se kod jedne upućene lopte od Abida prema njemu da ne može.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Teren juče katastrofalan, malo je reći neuslovan, iznenađen sam koliko smo dobro odigrali veći dio utakmice s obzirom na uslove. 
- Beduin
- Kontakt:
Danas Sloga trebe pobijediti Zelju da bismo im isli u "goste" na Tusanj?
Ima li jos koja varijanta da im budemo gosti? Jer to bi nam godilo da ne gubimo jednu gostujucu tekmu.
Ima li jos koja varijanta da im budemo gosti? Jer to bi nam godilo da ne gubimo jednu gostujucu tekmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Najvise me iznenadio Abid,koja je u zadnji 3 kola bio mozda i najbolji na terenu,slijedece kolo bi trebali biti kompletni ova ekipa od pocetka meni ne izgleda lose samo joj fali dobar trenera Said me jucer podsjetio ko na najbolje dane
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Ako Velez pobijedi, a Sloga izgubi nerijeseno, imat ce isti broj bodova kao i Borac. Jel se gleda medjusobni susret ili gol razlika? Po gol razlici je Borac bolji, ne znam u medjusobnim susretima kako stoje.
075 ❤
075 ❤
Ma haj **** raspored, valja ti se borit za svaki bod gdje god igrao.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
međisobni skor se gledaBeduin je napisao/la: ↑08 mar 2020, 14:28Ako Velez pobijedi, a Sloga izgubi nerijeseno, imat ce isti broj bodova kao i Borac. Jel se gleda medjusobni susret ili gol razlika? Po gol razlici je Borac bolji, ne znam u medjusobnim susretima kako stoje.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Samo 2 na Grbavici nam pase pa da imamo tu dodatnu domacu utakmicu.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2020, 14:28Ako Velez pobijedi, a Sloga izgubi nerijeseno, imat ce isti broj bodova kao i Borac. Jel se gleda medjusobni susret ili gol razlika? Po gol razlici je Borac bolji, ne znam u medjusobnim susretima kako stoje.
Zadnja 3 kola Zeljo, Zrinjski, Sarajevo. Bit ce nam zajebano do kraja
Jedan grad, jedna ljubav!
Kao sto jucer reko kljucna su nam ova dva gostovanja u Semberiji,gdje mozemo procepit na strani.i mdk i celik imaju tezak raspored,treba skupljati bodove svako kolo i na vrijeme se odvojit.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Za opstanak me najvise strah Grade, manjka samopouzdanja igraca, povreda, Lakica i Salihovica. A kvalitet mislim stvarno da imamo za opstanak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Tezak je raspored i rivalima, nece biti lako ni nama a ni ovim ekipa sto se za titulu bore sa nama.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
U najgorem trenutku idemo Borcu, oni se nisu mogli vaditi protiv sarajevskih timova, ali zato ce ispastati ostali protiv njih. Nadam se da nece srljati, nego pametno traziti svoju sansu. Mada Borac igra otvoreno i ostavlja dosta prostora za kontre.
Tek sad pocinje show time, bice ovo nemilosrdna borba i sad momcima treba najveca podrska. Eto prilike protiv Sloge da se napuni stadion. Pogotovo ako uspijemo izvuci bod iz Banja Luke.
Tek sad pocinje show time, bice ovo nemilosrdna borba i sad momcima treba najveca podrska. Eto prilike protiv Sloge da se napuni stadion. Pogotovo ako uspijemo izvuci bod iz Banja Luke.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.