To bez onih koji ove sedmice igraju Evropske utakmice. Svašta ljudi pišu
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Treba pristat al da ne igraju ni ovi iz velike britanije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moras biti bas glup pa da imalo povjerujes u to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Od ovih uz uefe me nista ne bi iznenadilo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nece se ni odigrati baraz utakmice, samo se ceka da fudbaleri pocnu dobijati i tu je kraj price.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JavierBosnia
- Kontakt:
Igra se liga prvaka, prazan nou camp, strasne utakmice, a da se ne igra ovo. Ma dajDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:09Ma nece se ni odigrati baraz utakmice, samo se ceka da fudbaleri pocnu dobijati i tu je kraj price.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Lamela će biti tražena lokacija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mediji kenjaju svasta samo za klikove...
To za igrače je nemoguce...u tom slucaju bi se morao primjeriti termin odigravanja...ili direktno poslati na Euro najbolje iz svake grupe Lige nacija i to bi takodjer bilo ok...to bismo bili mi iz grupe B LN
Ovaj baraz je svakako glupost sama po sebi...trebao je da se igra izmedju prvoplasiranih iz Grupe B...posto su se Ukrajina,Svedska i Turska kvalifikovali...onda smo mi trebali diretkno i tacka...ovako S.Irska koja je osvojila samo 1 bod i bila najlosija repka od svih u grupama B...dobija priliku da se plasira...ono sto je jos nelogicnije...mi ih pobijedili 2x i sad na kraju ipak mozemo ispasti od njih. BESMISLENO.
Dakle, dao bih samo prvoplasiranima da se takmiče u baražu...bilo ih 2,3,4...ako je samo jedan ostao, kao sada mi, onda direktno.
Ako su svi prvoplasirani izborili plasman...onda tek dati priliku drugoplasiranima kroz baraz.
Ali hajde...to je samo moje razmišljanje...ima tu jos finesa ali da ne pisem...gubljenje vremena...ali u svakom slucaju bi bilo postenije,korektnije.
To za igrače je nemoguce...u tom slucaju bi se morao primjeriti termin odigravanja...ili direktno poslati na Euro najbolje iz svake grupe Lige nacija i to bi takodjer bilo ok...to bismo bili mi iz grupe B LN
Ovaj baraz je svakako glupost sama po sebi...trebao je da se igra izmedju prvoplasiranih iz Grupe B...posto su se Ukrajina,Svedska i Turska kvalifikovali...onda smo mi trebali diretkno i tacka...ovako S.Irska koja je osvojila samo 1 bod i bila najlosija repka od svih u grupama B...dobija priliku da se plasira...ono sto je jos nelogicnije...mi ih pobijedili 2x i sad na kraju ipak mozemo ispasti od njih. BESMISLENO.
Dakle, dao bih samo prvoplasiranima da se takmiče u baražu...bilo ih 2,3,4...ako je samo jedan ostao, kao sada mi, onda direktno.
Ako su svi prvoplasirani izborili plasman...onda tek dati priliku drugoplasiranima kroz baraz.
Ali hajde...to je samo moje razmišljanje...ima tu jos finesa ali da ne pisem...gubljenje vremena...ali u svakom slucaju bi bilo postenije,korektnije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.
⚜️~⚜️~⚜️
To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zapadnjački mediji govore, da je moguće pomjeranje EP-a za sljedeću godinu. A ja vjerujem da će se to i desiti.DrFilgud je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:45To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
E to je sranje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:49Zapadnjački mediji govore, da je moguće pomjeranje EP-a za sljedeću godinu. A ja vjerujem da će se to i desiti.DrFilgud je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:45To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.![]()
Nama bi bilo dobro da se baraz pomjeri za mjesec dana, da se vrate Lulic, Kolasinac i Krunic.
- ASD
- Kontakt:
Bez publike mi nemamo prednost domaćeg terena. Dobro bi bilo da se odgodi.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trebaju nas pustit jer smo muslimani
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Umire virus na 26 stepeni, na suncu....
Znači bukvalno par tekmi pregrmit i adio....
Znači bukvalno par tekmi pregrmit i adio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Reci to zaraženima u Kataru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko misli da ce se za par tekmi smiriti nije sekunde dobar. Ovo ce trajati mjesecima jos, a ekonomski efekti ce biti fatalni.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, CAGarfia, General505, GG3, MrPink, Vaya i 63 gosta.