To bez onih koji ove sedmice igraju Evropske utakmice. Svašta ljudi pišu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Treba pristat al da ne igraju ni ovi iz velike britanije
Moras biti bas glup pa da imalo povjerujes u to
Od ovih uz uefe me nista ne bi iznenadilo...
Igra se liga prvaka, prazan nou camp, strasne utakmice, a da se ne igra ovo. Ma dajDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:09Ma nece se ni odigrati baraz utakmice, samo se ceka da fudbaleri pocnu dobijati i tu je kraj price.
To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.
Zapadnjački mediji govore, da je moguće pomjeranje EP-a za sljedeću godinu. A ja vjerujem da će se to i desiti.DrFilgud je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:45To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.![]()
E to je sranje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:49Zapadnjački mediji govore, da je moguće pomjeranje EP-a za sljedeću godinu. A ja vjerujem da će se to i desiti.DrFilgud je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:45To bi valjda bilo dobro za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2020, 12:14Arsenal v City odgodjen, kada igraci pocnu dobijati virus to je karantin za citavu ekipu. Ja msm da ce baraz biti prekinut, pomjeren i slicno.![]()
Reci to zaraženima u Kataru.