FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Buskec kakav god da je svemirski brod je na terenu za Frenkija ili ti ga pozicija mu ne odgovara.
Gdje god ga stavis ne odgovara mu , jedino je do sada briljirao na klupi svih 90minuta.
Igrao je sve pozicije u veznom redu i mimo njega , 6% za sada korisniji od Rakitica.
Arthur je pored Buskeca najkvaliterniji iako stagnira, do sada je trebao nositi vezni red jer jer posjeduje X factor i superklasu.
Gdje god ga stavis ne odgovara mu , jedino je do sada briljirao na klupi svih 90minuta.
Igrao je sve pozicije u veznom redu i mimo njega , 6% za sada korisniji od Rakitica.
Arthur je pored Buskeca najkvaliterniji iako stagnira, do sada je trebao nositi vezni red jer jer posjeduje X factor i superklasu.
da nije otisao na posudbu ne bi mogli zakljuciti da je toliko dobar..
Volim te Bosno!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako je krenulo, otkazivanje svih mogućih takmičenja je trenutno najbolja stvar koja se može desiti ovom klubu.Arturo Vidal could be affected by the coronavirus in his country. All people arriving in Chile from Italy and Spain will be quarantined immediately. For that reason, the midfielder's participation in Chile's game with Colombia on March 31st is in serious danger. [md]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izgleda da ce sve tekme u Ligi da se otkazu
Bas kolaps zivi, ne mogu da vjerujem da otkazuju takve sve stvari, a prodavnice i trzni centri uredno rade. Pa samo kroz SCC na dan prodje 100 k ljudi ybt, zamisli yebeni Lidl u Minhenu.
Ovdje ima par stvari koje nam kriju, 100 %
Bas kolaps zivi, ne mogu da vjerujem da otkazuju takve sve stvari, a prodavnice i trzni centri uredno rade. Pa samo kroz SCC na dan prodje 100 k ljudi ybt, zamisli yebeni Lidl u Minhenu.
Ovdje ima par stvari koje nam kriju, 100 %
27.10.2020
Ma ko će čitati ovoliko, bolje da si markerom podvukao glavno pa poslao mi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
kakav dobar opis prosjecnog bosnje koji pametuje ispred lokalne prodavnice uz pivu u ruci
povjeruje u teoriju zavjere, dadnu mu ljudi argumente i dokaze protiv ali ne ne neeee, ko to yebe
povjeruje u teoriju zavjere, dadnu mu ljudi argumente i dokaze protiv ali ne ne neeee, ko to yebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AlfredNobel
- Kontakt:
.Arda Turan: "I am currently a Barça player."
"I wanted to continue playing for Barça."
Novo-staro pojačanje u nadolazećoj sezoni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ističe mu srećom ugovor u junu, tako da ništa od toga. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro je onda.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 20:30Ističe mu srećom ugovor u junu, tako da ništa od toga.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Boli nas khurac, prvi smo na tabeli.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar Thomas al nije za Barce.
Nego deder mi reci, hoce se moci Neyo naigrati, citam da se Arda Turan vraca u Barcu zeljan dokazivanja?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta ce se vracat u junu mu istice ugovor s klubom, taman kad krece operacija Neyo
Sve je planirano vec, info iz prve ruke
27.10.2020
Kakav je Barto, ne bih se cudio da mu produzi jos 2 godine
Jesu li vidjeli nasi manekeni jucer kako se trci i igrq srcem i dusom za klub?
Ljudi nadtrcali Liverpool, klub koji najvise trci
Liverpool od 210 minuta bolji bio samo 30, sve ostalo jalovi ubacaji u 16, konto sam da gledam Rejal
Nasi dizelasi setkanje i prvom do sebe, nek pogledaju tekmu da vide kako se trci danas
Ljudi nadtrcali Liverpool, klub koji najvise trci
Liverpool od 210 minuta bolji bio samo 30, sve ostalo jalovi ubacaji u 16, konto sam da gledam Rejal
Nasi dizelasi setkanje i prvom do sebe, nek pogledaju tekmu da vide kako se trci danas
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.