Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Dobar Thomas al nije za Barce.
Sta ce se vracat u junu mu istice ugovor s klubom, taman kad krece operacija Neyo
Kakav je Barto, ne bih se cudio da mu produzi jos 2 godine
Liverpool je bio bolji 90 minuta, divljake je spasio Oblak. I meni je draze sto je Atletiko prosao jer ce ako se Barcelona unormali bit lakse, ali reci da je Liverpool bio bolji samo 30 minuta je nigdje vezeleorey je napisao/la: ↑12 mar 2020, 12:39Jesu li vidjeli nasi manekeni jucer kako se trci i igrq srcem i dusom za klub?
Ljudi nadtrcali Liverpool, klub koji najvise trci
Liverpool od 210 minuta bolji bio samo 30, sve ostalo jalovi ubacaji u 16, konto sam da gledam Rejal
Nasi dizelasi setkanje i prvom do sebe, nek pogledaju tekmu da vide kako se trci danas
Prvu tekmu Atletico imao vise 100 % sansi i trebali dobit bar 2:0TheWeekndXO je napisao/la: ↑12 mar 2020, 12:45Liverpool je bio bolji 90 minuta, divljake je spasio Oblak. I meni je draze sto je Atletiko prosao jer ce ako se Barcelona unormali bit lakse, ali reci da je Liverpool bio bolji samo 30 minuta je nigdje vezeleorey je napisao/la: ↑12 mar 2020, 12:39Jesu li vidjeli nasi manekeni jucer kako se trci i igrq srcem i dusom za klub?
Ljudi nadtrcali Liverpool, klub koji najvise trci
Liverpool od 210 minuta bolji bio samo 30, sve ostalo jalovi ubacaji u 16, konto sam da gledam Rejal
Nasi dizelasi setkanje i prvom do sebe, nek pogledaju tekmu da vide kako se trci danas
Sve sam mu oprostio
Sta vam je, krece nevidjena kapanja oko Neya, samo dok se ovo za koronu stisa, vidjet cete, pripremio sam i specijal vijesti
Pa koga to nije ubio Liverpool na svom terenu? Mozes li nac podatak kad su izgubili a ne dobili 3 komada kuci?let3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 12:56Koji bolan jalovi centaršuteviljudi ih ubili sinoc ko mraz papriku, Oblak imao 10 intervencija, onaj pogodi precku, Mane i Salah zapucali šanse iznad gola, ispromašivali se i ovi kasnije to naplatili.
Copy- paste utakmice Barca - Chelsea iz 2012, kad je Cech branio, a Torres završio pricu na Campu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.