I vani je ista situacija nista boljeEvander je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:40Salu na stranu. Imam osjecaj da neki prizeljkuju da se ovo produzi sto vise, radi hebene titule.
Jeste svijesni sta ovo znaci za ekonomiju? Potraje li jos dva mjeseca, hljeba cemo gladni biti. A o dugorocnim poslijedicama da ne pricam.
90% stanovnistva kod nas zivi od prvog do prvog. Plate ce se podijeliti slijedeci mjesec, a pitanje je sta ce biti onaj iza.
Mozemo svi samo moliti Boga da se ovo sto prije normalizuje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbte dovedes Susica, kojeg placas mnogo... Odigrao utakmicu i pol... Iprekine se liga...
Placas ga pola godine i on ode u Julu mjesecu....
Ludilo jbte....
Placas ga pola godine i on ode u Julu mjesecu....
Ludilo jbte....
Šta bi tek bilo da smo Izeta doveli? Onolike pare krhneš i ništa na kraju, ne bi ni minute odigrao. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ako dobijemo titulu kojim slucajem
Kako proslavit

Kako proslavit

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma stici ce se zavrsiti. Ako i ne bude, visa sila. Zivoti su preci od fudbala.
svima je loša situacija u svijetu, na svakom polju.
čuj džabe plaćaš igrače ? pa ovo ako se prekine mora titula ići nama, i dobiješ pare od osvajanja + od uefe.
dobro neko reče , treba travnjak srediti za svaki slučaj , ako se nastavi ovo, mada ne vjerujem...
ako ništa za evropu, ili neka prijave da igramo u dresdenu
čuj džabe plaćaš igrače ? pa ovo ako se prekine mora titula ići nama, i dobiješ pare od osvajanja + od uefe.
dobro neko reče , treba travnjak srediti za svaki slučaj , ako se nastavi ovo, mada ne vjerujem...
ako ništa za evropu, ili neka prijave da igramo u dresdenu

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ovo bi moglo sjebat igrace fizicki imoglo bi doc nedobig do povreda..
Naj realnije dat nam titulu i to je to
Naj realnije dat nam titulu i to je to
-
- Kontakt:
Jedan od njihovih mnogobrojnih postova
"Pa znam da nemaju, u tome je i glavna razlika izmedju nas kao navijaca. Mi odgovorno tvrdim titulu na taj nacin ne bi prihvatili, trazili bi da se odigraju utakmice ili neko drugo rjesenje. Sigurno ne bi nam jedina opcija bila da nam odma daju titulu kao sto je njima."
Samo zbog ovakvih bolida volio bi da se desi taj scenario !

"Pa znam da nemaju, u tome je i glavna razlika izmedju nas kao navijaca. Mi odgovorno tvrdim titulu na taj nacin ne bi prihvatili, trazili bi da se odigraju utakmice ili neko drugo rjesenje. Sigurno ne bi nam jedina opcija bila da nam odma daju titulu kao sto je njima."
Meanwhileajdohordas je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:20Jedan od njihovih mnogobrojnih postova![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Morteme brate vrijeme je za novu anketu , prijedlog ako se titula dodijeli FKS strumfovi ce pojesti svoja muda, svoja i Lutvina, svoja, Lutvina i Morzova 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako mi vjeruješ, prije deset minuta ulazim i gledam da nešto novo postavim jer ova anketa više i nema toliko smisla..

Samo ne znam šta bi u ovom trenutku, na stranu čija će muda štrumfovi čopati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma stavi ko ce titula slavit ako prezivi virus , Horde, pitari s istoka , fgr sa zapada ili svi zajedno

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Skromno, u krugu porodicefeniksptica je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:50i
Sta ako dobijemo titulu kojim slucajem
Kako proslavit![]()
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta im je ovih cvika pazario Rahman, opuha ih..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jo Vinka doktora u martu titulu uze hladno
Za 3 tekme sve završi
Za 3 tekme sve završi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel iko skontao da je preporuka da se ruke peru 20 sekund minimalno i da ovaj dio nase pjesme, koja je napisana traje 20tak sekundi, dakle taman onoliko koliko je preporuceno od strane svjetske zdravstvene organizacija, uhvaliti ste se gluposti koja zapravo i nije sala vec stvar koja treba da vam pomogne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 21:00Izbori za Moderatora
1.Morto
2.Paulus

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
I ja se kandidujem kao samostalni kandidat
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nebi kaze uzeli oni ovakvu titulu, jer oni su posebni navijaci, po njihovom je FK SARAJEVO krivo radi korone, niko od nas nije napisao da se netreba igrat ako postoji sansa al u slucaju da nebude uslova sta mi sad treba izgubit titulu i 6 m km koje smo dali za plate.
Plus gubitak od 2.5 m€ od euro takmi
Plus gubitak od 2.5 m€ od euro takmi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AuroraBorealis, Google Adsense [Bot], Mahalac7, Proximic i 37 gostiju.