FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+Evander je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:40Salu na stranu. Imam osjecaj da neki prizeljkuju da se ovo produzi sto vise, radi hebene titule.
Jeste svijesni sta ovo znaci za ekonomiju? Potraje li jos dva mjeseca, hljeba cemo gladni biti. A o dugorocnim poslijedicama da ne pricam.
90% stanovnistva kod nas zivi od prvog do prvog. Plate ce se podijeliti slijedeci mjesec, a pitanje je sta ce biti onaj iza.
Mozemo svi samo moliti Boga da se ovo sto prije normalizuje.
Može, samo zbaciti sa vlasti ovog rasistu, samostalni kandidati prijave kod mene i cener uplata za troskove rusenja diktatora...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta raditi onda do kvalifikacija ako nam se da titula sada 

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Uplate na racun. Necu kontakt sa novcanicama. Moze li u naturi?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja bih ovog Đanija izostavio iz ekipe kad se igra derby, zabranio bih mu i da trenira 5 dana prije...
Izvuce mu ova plava kujvica sve sta se radi i koja je taktika pred tekmu...
Mlad, jos uvijek balav, za koku ne zna usta zatvoriti...
Izvuce mu ova plava kujvica sve sta se radi i koja je taktika pred tekmu...
Mlad, jos uvijek balav, za koku ne zna usta zatvoriti...

Ne mere, ti nudis u naturi svakom...AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 mar 2020, 22:29Uplate na racun. Necu kontakt sa novcanicama. Moze li u naturi?
Da si iz Moldavije, moglo bi, 'vako jok...

Mozda malo rigorozno, ali kad smo kod toga, je li ono upravo Djani bio krtica u nasim redovima prije onog prvog derbija?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mediji prenose da je morto jednom rrkao kao u fazonu ko dovede jednog crnca ja banujem 100 forumasa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A sta moze igrati onaj mali Sabljica ima li neko da me uputi
-
- Kontakt:
Kakav god da je, iskusniji je od našeg Skore

Tako je samo prave dodjeljivati, nema imaginarnih iz ceteres seste.TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 mar 2020, 22:20Ova za 2020 je zavrsena. U ponedeljak je odluka o nasoj tituli iz 1947.![]()
Najtrofejniji![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Imamo upustvo samo za pranje ruku i zastitu od korona virusa, printani naputak za Sabljicu je jos uvijek nedovrsen...AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 mar 2020, 22:42A sta moze igrati onaj mali Sabljica ima li neko da me uputi

Ako ovaj Vinko nastavi da uzima titule nakon tri odigrane tekme, mogao bi on lako postati nas najtrofejniji trener za kratko vrijeme... 

- ElCartel11
- Kontakt:
To mozemo iskoristiti u svoju korist, Đaniju predstavimo jednu formaciju i taktiku za derbi, a mi posle izvedemo potpuno drugu formaciju i taktiku i tu hin ga mi suknemo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Disperadun
- Kontakt:
Nope. Đani je bio krtica zbog Instagrama i svog ponasanja. Pio, pušio, sprdao se.
Kasnije je prezivio disciplinske i dosao tobe. Na nasu i njegovu srecu. A sto se krtice tice, to je bio neko iz sš. (nije Husref) a ko je, ne zna se. Vjerovatno se nece ni saznati. Ali mu zelim tesku i dugu bolest
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli