Sad u utorak je taj sudbonosni sastanak u vezi Eura, baraža za isti, te nacionalnih prvenstava.
Strpiti se jos 3 dana i tek ce se tada znati sta nam je ciniti?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad u utorak je taj sudbonosni sastanak u vezi Eura, baraža za isti, te nacionalnih prvenstava.
Tako nekako. Mada se i kroz ta 3 dana svašta još može izdešavati. Nezgodna je situacija skroz.
I javio forumašu, jer Sejo brine o nama!samoposteno je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:07Ja ne znam zasto UEFA zasjeda kad je Sejo Kajtaz vec donjeo odluku![]()
![]()
Vala bassamoposteno je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:07Ja ne znam zasto UEFA zasjeda kad je Sejo Kajtaz vec donjeo odluku![]()
![]()
Za tebe je ova sezona gotova. Kad se skola nastavi i 8.C se ponovo okupi, valja ti subotom u skolu, nista od utakmica.
Paranoja
Treba vršiti pritisak na medije
Muflon si, opet se provaljujes ko riza po tepsiji.rishovski je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:50Neće moći ove noćiRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:29A večeras je Željezničar trebao prenoćiti na prvom mjestu![]()
![]()
![]()
Ma vi ste na vrijeme pokrili limom,ne moRe vam korona ništa
Gledajte to sa pozitivne strane. Npr ako se sad desi kijamet i ovaj virus sve potamani, moci cete na onom svijetu svima pricati kako ste imali isti broj titula kao najveci klub u drzavi-FK SARAJEVO.zeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:30Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
Hahahaha cuj imat cete isti broj titula kao najveci klub u drzavi. Pa ko u ovom trenutku ima vise trofeja u vitrinama? Hahah sam si sebe demantovao za to najveci klub u drzavi.TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 mar 2020, 15:51Gledajte to sa pozitivne strane. Npr ako se sad desi kijamet i ovaj virus sve potamani, moci cete na onom svijetu svima pricati kako ste imali isti broj titula kao najveci klub u drzavi-FK SARAJEVO.zeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:30Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
Za 10 godina ide prica:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.