Jes' vidio što ga uliva Stojčev na tržnom centruledesma je napisao/la: ↑14 mar 2020, 18:49Tačno su ovi srbijanci naopak narodNiko ne igra, jedino oni mangupi fol
Braco ne sikirajte se za zalihe brašna, ulja, kafe.. brat ce da vam prvim obezbjedi, samo člansku na uvid i sve za vas, ovi bez članske mogu sa šalomNe mozete da vjerujete koliko idu proizvodi
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Taj isti svijet je igrao samo prije 2 dana, a situacija im je kud i kamo "kriticnija" nego kod nas...ledesma je napisao/la: ↑14 mar 2020, 20:03Pa nek igraju nemam ja nista protiv, otkud neko zna da nije zarazen, testirali se ili? Pa nije ni u Bosni od igraca, pa opet ne igramo. Mislim da su to samo mjere predostroznosti u svijetu, al eto haman ste pametniji od cijelog svijeta.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Paše mu visinski zrakDerdiyok je napisao/la: ↑14 mar 2020, 20:07Jes' vidio što ga uliva Stojčev na tržnom centruledesma je napisao/la: ↑14 mar 2020, 18:49Tačno su ovi srbijanci naopak narodNiko ne igra, jedino oni mangupi fol
Braco ne sikirajte se za zalihe brašna, ulja, kafe.. brat ce da vam prvim obezbjedi, samo člansku na uvid i sve za vas, ovi bez članske mogu sa šalomNe mozete da vjerujete koliko idu proizvodi
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kontam da nisam fulio temu, kad ono Bgm FKS, a nije Crvena Kokarda.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam, ali preventivno za ostatak lige treba da se ujedinimo i skupimo im za aparate i maske.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mogao bi Vanja iz Banovića da ti iskopa rupu pa da nestaneš kkao moderatora

Čuo sam da ima opasne drugove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Slazem se znamo mi to dobro, samo se ne mogu sjetiti jesu li nas kad rusi oslobađali

You are someone else I am still right here
Eno ih počeli su,
Kažu oni osvajaju titulu sigurno, ako im je mi ne otmemo. Znači za nekih 10-tak godina ide priča, pitari nam oteli našu titulu, zarazili Evropu virusom i oteli zeljeznicarima titulu, ti strašni Pitari.
Kažu oni osvajaju titulu sigurno, ako im je mi ne otmemo. Znači za nekih 10-tak godina ide priča, pitari nam oteli našu titulu, zarazili Evropu virusom i oteli zeljeznicarima titulu, ti strašni Pitari.
since 1973
E ovako momci,iako sam rekao da necu ovde dijeliti neke stvari,ali po svemu sudeci titulu smo osvojili 99%,sad ce ostali da prozivaju nase iz saveza,ali do njih je najmanje,iz uefe ce da odluce kako ce koje prvenstvo zavrsiti dali play of ili sta,po njima nase prvenstvo je "najcisce" u evropi jer su odigrali svi protiv svih na domacem I u gostima,tako da ako se stvarno.ne desi neki preokret sa ovom bolescinom,titula ide nama,I jednostavno nece se igrati treci krug,tako da pitari mozete da pripisete jos jednu titulu plusa.
Samo Sarajevo
- RajaBa1983
- Kontakt:
Slavit ce se titula i ove godine 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Biće priča, željezničaru izmakla titula zbog koronavirusa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svašta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mozes ko covjek ni film pregledati

Kad si moderator nema netflix and chill, samo netflix.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
ovdje sve vec zavrsenokanarinac je napisao/la: ↑14 mar 2020, 22:45E ovako momci,iako sam rekao da necu ovde dijeliti neke stvari,ali po svemu sudeci titulu smo osvojili 99%,sad ce ostali da prozivaju nase iz saveza,ali do njih je najmanje,iz uefe ce da odluce kako ce koje prvenstvo zavrsiti dali play of ili sta,po njima nase prvenstvo je "najcisce" u evropi jer su odigrali svi protiv svih na domacem I u gostima,tako da ako se stvarno.ne desi neki preokret sa ovom bolescinom,titula ide nama,I jednostavno nece se igrati treci krug,tako da pitari mozete da pripisete jos jednu titulu plusa.
https://www.klix.ba/sport/kosarka/dvije ... /200314104
Malo je dosadio sa ovim svojim upadima na temu, ko fol on navija za CZ i njegovo misljenje treba biti bitno za neke stvari. Ovo je cisto bilo da pokusam dobiti jos gluplji odgovor od njeg od ovog sto je napisao gore. Boli me k za te stvari, al nemoj glumiti nesto po temi i pisati gluposti nevezane za sport, a nije mu prvi put da uleti ovako, zato ovakva moja reakcija, znao sam da ces izbrisati, pozdrav pravoj raji koje god nacionalnosti i vjeroispovjesti bili, a ovim ostalima isto sto i ovom sto uleti s vremena na vrijeme.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sve je jasno kao noć i dan
Samo titula u Titovoj, taman je taman je...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, N3R3D, Proximic, rimljanin90, Tarapi, UltraSa46 i 76 gostiju.