Postao/la AlfredNobel » 15 mar 2020, 01:02
Hajte molim vas da ih se ne spominje više ovdje. Kako ne shvatate da će oni vazda mlatiti, nebitno da li imaju argumente ili ne, vazda će ostati mitomani, teoretičari zavjera itd. Također, samo skontajte da nisu vidjeli titule evo osam godina i to vam je dosta. Prevelika je glad, frustracije, ljutnja i bijes, tako da vas ništa ne treba čuditi, pa makar potezali za najgorim stvarima na svijetu. Opet kažem i citiram se od neki dan 'nekad je gori onaj iz tvoje avlije nego tamo neki iz Banja Luke i lištice'.
Ne znam kako vam se da ulaziti u neke ozbiljne rasprave s njima, a i sami znate da su iste bez ikakve svrhe i cilja, jer to su takvi persone spremne da izjave svakakve gluposti, samo kako bi opravdali neke svoje tvrdnje. Nemojte ih citirati, niti spominjati ovdje svega vam, jer onda samo ispadne da su vam oni pravo bitni. Ignorišite, najbolji lijek za takve idiote.
Znači, sve je regularno i tu trebate staviti tačku. Odigrano 2/3 prvenstva, svako s svakim igrao, jesenji smo prvaci, sad smo prvi na tabeli i hasta la vista. Sve crno na bijelo.. Uostalom, ako tako kaže UEFA, tako naredi i ako će se već prekinuti sva fudbalska dešavanja i natjecanja, onda je to to. Ako se otkaže EP, Liga Prvaka, kvalifikacije u Južnoj Americi, potom i ostale mnogo veće i jače lige, stvarno neko misli da će se kod nas nastaviti i da je ovo samo namjerno neko uradio iz naše Uprave? Hahahahahahhahahahah ne budite smiješni.
Opet kažem, shvatite da ljudi poste osam godina, sve im je više preko qurca i ne znam kako vas uopšte može nešto čuditi od njih.. Samo ih ne spominjite više, ispadate samo budale i paćenici. Uredu nekad šale, ali stalno spominjanje mi je nigdje veze, ne budite kao oni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka