FK Unis Vogosca, FK Pofalicki i FK Jedinstvo Ilijas eto to su ekipe koje su ponudile da traze trenera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Gdje postoji...?
Ako mislis na Upravu nisi u pravu, prvi su oni stali iza njega kod onih poraza i svega sto se desavalo u svlacionici...
Jednostavno Nam je tražio smjenu i nakon poraza od kona i oni su digli ruku za to...
Ne vidim urotu neku...
Ne kažem da je to zadnje kolo treba biti na klupi i bio bi, ali je bio suspendovan i nije mogao voditi tim tako da je sasvim svejedno...
Da se mene pitalo, a nije jer nisam nikakva civija, ja bih mu to dozvolio...Sad ako je u tome neka barijera onda ok ,pitanje je na mjestu...
Drugih brigada ne vidim nigdje...
Jedino ako mislis na forumase...?
Ako to smatras nekim brigadama onda , izvini molim te, ti za mene nisi ozbiljan...
Klub ce na proslavu pozvati Musemica i on to zna i zbog toga mi je i cudna ova izjava bila...
Medjutim Fk Sarajevo ceka upute UEFA-e i ne trci pred rudu jer se odluka jos ne zna...
Onog momenta kada to bude zvanicno, Hus ce dobiti pozivnicu za proslavu ispred Vjecne vatre...
Talijani nastavljaju u maju,do juna se igra,ako ce oni igrati,ne vidim sto bi se ovdje prekidalo prvenstvo..
- RajaBa1983
- Kontakt:
odyebi ti od ilijasrobertkosar je napisao/la: ↑15 mar 2020, 15:43FK Unis Vogosca, FK Pofalicki i FK Jedinstvo Ilijas eto to su ekipe koje su ponudile da traze trenera

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bravo Roberte...RajaBa1983 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 16:06odyebi ti od ilijasrobertkosar je napisao/la: ↑15 mar 2020, 15:43FK Unis Vogosca, FK Pofalicki i FK Jedinstvo Ilijas eto to su ekipe koje su ponudile da traze trenera![]()

Mozda zato sto je njima virus u jeku vrhunca plus uredjen sistem i sve. Kod nas tek nedo Bog treba da dodje. Mjesec gore dolje velika razlika.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Problem kod ovih top liga je sto nisu igrali svi klubovi medjusobno i nikako ne mogu zavrsiti prvenstvo sad. Za njih ce morati smisliti nesto. Lige gdje se igra trokruzno, cetverokruzno, su vec sigurno svi igrali medjusobno i uzet ce se ta tabela. A to su lige kao naša, slovenska, hrvatska...
To je u slucaju samo da se odgodi sve. A postoji mogucnost da se sve vrati u normalu nakon 14 dana

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma brate vjeruj da ne postoji mogucnost da se sve u normalu za 14 dana vrati, vrlo je vjerovatno da ce se sve zakuhat tadElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 16:20Problem kod ovih top liga je sto nisu igrali svi klubovi medjusobno i nikako ne mogu zavrsiti prvenstvo sad. Za njih ce morati smisliti nesto. Lige gdje se igra trokruzno, cetverokruzno, su vec sigurno svi igrali medjusobno i uzet ce se ta tabela. A to su lige kao naša, slovenska, hrvatska...
To je u slucaju samo da se odgodi sve. A postoji mogucnost da se sve vrati u normalu nakon 14 dana![]()
Sta ce biti s lige znat ce se nakon utorka i sastanka Uefe i to je to
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Uefa odlično zna ko je najbolji u državi ali sačekajmo zvaničnoInijesta je napisao/la: ↑15 mar 2020, 17:23Ma brate vjeruj da ne postoji mogucnost da se sve u normalu za 14 dana vrati, vrlo je vjerovatno da ce se sve zakuhat tadElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 16:20Problem kod ovih top liga je sto nisu igrali svi klubovi medjusobno i nikako ne mogu zavrsiti prvenstvo sad. Za njih ce morati smisliti nesto. Lige gdje se igra trokruzno, cetverokruzno, su vec sigurno svi igrali medjusobno i uzet ce se ta tabela. A to su lige kao naša, slovenska, hrvatska...
To je u slucaju samo da se odgodi sve. A postoji mogucnost da se sve vrati u normalu nakon 14 dana![]()
Sta ce biti s lige znat ce se nakon utorka i sastanka Uefe i to je to

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Reakcija Sabrine kad mene vidi kako izlazim iz bazena

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ev obustavljen rad svih trznih centar, ugostiteljski objekata..... A korona nije normalno ni usla u dvoriste nase drzave....
-
- Kontakt:
Ljudima je cudno sto se prekida sve a nema toliko slucajeva.
A ne razumiju da je bolje spriječiti na vrijeme. Na stranu sada i sport i titule i sve ali poznavajuci stanje nase drzave i sistem, koliko mi kaskamo za svijetom, ovo ako se kod nas prosiri pokosit ce nas ali bas u svakom smislu te rijeci. Zato je bolje sve prekinuti na vrijeme i suzbiti to sirenje, a u takvom stanju onda proglasiti i prvaka jer imamo sve preduslove za to. Mali plavi totalno nebitni, nek svrsavaju na onog crnju i Blazevica. A nije problem ni ako bi se nastavilo, ali samo regularno a ne play off. 4 utakmice ne mogu prvaka odluciti.
A ne razumiju da je bolje spriječiti na vrijeme. Na stranu sada i sport i titule i sve ali poznavajuci stanje nase drzave i sistem, koliko mi kaskamo za svijetom, ovo ako se kod nas prosiri pokosit ce nas ali bas u svakom smislu te rijeci. Zato je bolje sve prekinuti na vrijeme i suzbiti to sirenje, a u takvom stanju onda proglasiti i prvaka jer imamo sve preduslove za to. Mali plavi totalno nebitni, nek svrsavaju na onog crnju i Blazevica. A nije problem ni ako bi se nastavilo, ali samo regularno a ne play off. 4 utakmice ne mogu prvaka odluciti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Reakcija kad vidi malog Cartela
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma mrs izdajico jedna

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
O **** dan, smori se od dosade bez tekmi
Trenutno korisnika/ca: juka55, Tatamata1946 i 24 gosta.