FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smrt nakaradnoj plavoj izdrkotini !!!
#fuck #željeznicar
#fuck #željeznicar
-
- Kontakt:
yebem te željo !
"Na fizičku spremu će svakako utjecati, a posredno može privremeno donekle i na zdravlje u širem smislu riječi. U slučaju izolacije bitno je održavanje kondicije provođenjem programiranih fizičkih vježbi u vlastitim kućnim uvjetima. Veliki sam zagovornik toga da se prvenstvo odgodi barem jedan mjesec, a vjerovatno će to trajati i puno duže. Kroz rad u NS BiH, a tu mislim na dva sastanka (jedan u Savezu, a jedan sa zvaničnicima NS BiH u Federalnom ministarstvu zdravstva) i više sastanaka u FK Sarajevo, ali i informacija dobijenih od vrsnih epidemiologa koje sam kontaktirao, te na osnovu informacija koje imam kroz medije i naučne pristupe, najbolje je prvenstvo zaustaviti. Volio bih da pogriješim, ali mislim da razvoj situacije u vezi s infekcijom COVID-19 neće biti kratak i bezbolan. Izražavam zabrinutost da nam, nažalost, val infekcije tek slijedi. Vjerovatno ćemo morati provesti ponovne mini ili pune, ovisno o odsustvu s terena, bazične pripreme pa i sistematske preglede u svim klubovima prije nastavka punih sportskih aktivnosti i takmičenja. I na kraju, želim svim ljudima svijeta, uključujući sportiste, posebno nogometaše, da ostanu prisebni i misle na svoje zdravlje poštujući savjete medicinara u ovim COVID-19 vremenima", poručio je Karabeg, koji već 24 godine ljekar FK Sarajevo, a više od 10 godina je u reprezentaciji BiH.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma neka pusti i komšinici nesto, da se ne naljuti, da imamo koga yebavat.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 mar 2020, 23:56Najpostenije bi bilo da se dodijeli proslogodisnjem pobjedniku![]()

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma daj im k.... Ko je prvi zasluzuje titulu, ne dodjeljivati kup trofej nikome, cetvrti da ide u evropu i to je to.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sviđa mi se kako razmišljaš.AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 mar 2020, 08:56Ma daj im k.... Ko je prvi zasluzuje titulu, ne dodjeljivati kup trofej nikome, cetvrti da ide u evropu i to je to.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Nego, prati li iko ove zayebancije na official stranici Dinama i Lokomotive ?
Mi da ovako izazovemo Olimpic u igri vješalica, mislim da bi nuklearni rat nastao zbog komentara pojedinih navijača
Mi da ovako izazovemo Olimpic u igri vješalica, mislim da bi nuklearni rat nastao zbog komentara pojedinih navijača

Juče su ovo igrali Southampton i Manchester City. Al jok, Bošnjo je najpametniji, kae zaposlili ste neko dijete da vam radi.ajdohordas je napisao/la: ↑16 mar 2020, 12:22Nego, prati li iko ove zayebancije na official stranici Dinama i Lokomotive ?
Mi da ovako izazovemo Olimpic u igri vješalica, mislim da bi nuklearni rat nastao zbog komentara pojedinih navijača![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
**** ovo, dosadili i ovi paranoici i ovo prepucavanja ovi internet politickih botova.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imam osječaj, da cemo od sutra razmišljati, jedino o protivniku, u prvom pretkolu Lige prvaka

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA će u utorak održati sastanak s predstavnicima 55 europskih saveza kako bi dogovorila reorganizaciju ostatka sezone.
Tri su glavne stvari koje UEFA mora odlučiti - kad će se igrati Europsko prvenstvo planirano za ljeto ove godine, kako će se birati prvaci u ligama ako se prvenstva ne nastave te što će biti s europskim natjecanjima.
Madridski As je objavio da će UEFA na čelu s predsjednikom Čeferinom poslati prijedlog savezima o tome kako birati prvake. Navodno je plan UEFA-e da prvacima budu proglašeni oni koji su u trenutku prekida prvenstva bili prvoplasirane momčadi na ljestvici. U Hrvatskoj bi to bio Dinamo, u Španjolskoj Barcelona, u Italiji Juventus, a u Engleskoj Liverpool. Ovakvom odlukom najviše bi u najjačim ligama bili pogođeni rimski Lazio i madridski Real, drugoplasirane momčadi u Italiji i Španjolskoj koje su se do kraja prvenstva trebale s Juventusom i Barcelonom boriti za naslov.
UEFA će prema trenutnom stanju na ljestvicama odabrati i klubove koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka i Europa ligu (to znači da bi Hrvatsku u kvalifikacijama Lige prvaka predstavljali Dinamo i Rijeka), a savezima će dati preporuku da ne bude ispadanja iz liga.
Tri su glavne stvari koje UEFA mora odlučiti - kad će se igrati Europsko prvenstvo planirano za ljeto ove godine, kako će se birati prvaci u ligama ako se prvenstva ne nastave te što će biti s europskim natjecanjima.
Madridski As je objavio da će UEFA na čelu s predsjednikom Čeferinom poslati prijedlog savezima o tome kako birati prvake. Navodno je plan UEFA-e da prvacima budu proglašeni oni koji su u trenutku prekida prvenstva bili prvoplasirane momčadi na ljestvici. U Hrvatskoj bi to bio Dinamo, u Španjolskoj Barcelona, u Italiji Juventus, a u Engleskoj Liverpool. Ovakvom odlukom najviše bi u najjačim ligama bili pogođeni rimski Lazio i madridski Real, drugoplasirane momčadi u Italiji i Španjolskoj koje su se do kraja prvenstva trebale s Juventusom i Barcelonom boriti za naslov.
UEFA će prema trenutnom stanju na ljestvicama odabrati i klubove koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka i Europa ligu (to znači da bi Hrvatsku u kvalifikacijama Lige prvaka predstavljali Dinamo i Rijeka), a savezima će dati preporuku da ne bude ispadanja iz liga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
7 titula
titula za Mangupa. 1946
titula za Mangupa. 1946

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Znaci mogla bi titula lagano, proslava ko prezivi koronu tamo nekad.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najbrže osvojena titula ikad, 7. mart.
Ostaće upamćena i počinjenici da je Vinko osvojio nakon svega 3 utakmice na klupi, a Dženis Ćosić jesenju titulu nakon samo jedne utakmice na klupi.
I to bez pobjede
@Mokes, daj nam koeficijente...
Ostaće upamćena i počinjenici da je Vinko osvojio nakon svega 3 utakmice na klupi, a Dženis Ćosić jesenju titulu nakon samo jedne utakmice na klupi.
I to bez pobjede

@Mokes, daj nam koeficijente...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sad nesto kontam, jest se Lazic zajebo sto nije produzio...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Antikloc, Arnelv52, HZSydney, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, PapakIzSa, rimljanin90, Rodman, Rule_hz, skoJaa, Tatamata1946, THEC i 176 gostiju.