sad se tek vidi koliko je steta sto smo ispustili te bodove, naravno sve to govorim
s obzirom na sve sanse koje smo imali
forza juve
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma bolji je Balkan, ali navratim i na juvefans da vidim sta ima, pa ako ima šta interesantno uzme seItalia je napisao/la:znam zato kazemjuventus 0244 je napisao/la:Ovo gore je sa Juvefans.infoItalia je napisao/la:jel to ona blijeda kopija JuveBalkana?![]()
btw. ja se usudjujem reci da je Bonucci najbolje pojacanje.. ipak, Leonardo igra fenomanalno i u Serie A nismo izgubili vec 10 tekmi zaredom sto je dokaz necega..![]()
inace mi smo u neprijateljskim odnosima, tako da ne smijem pricati sa vama![]()
Jel sa Adisom i mojim imenjakom Sabahudinomsarajlija89 je napisao/la:Ima i na Obn-u koliko sam vidio
Sad si me podsjetio, kad smo prošle sezone igrali protiv Fulhama i ona druga utakmica, a prvu je obn prenosio. A drugog su nekog drugog prenosili, jel svi mislili da će Juve proći dalje. I sad kako Juve prima golove tako Saša prca Adisa.sarajlija89 je napisao/la:Jeste,Adis je Juventino pravi...i za mene najbolji komentator od svih nasih koji trenutno rade...realno
A Sasa voli Sebu i Del Piera...ma legende,zbog njega i Adisa i volim gledat i neke slabije tekme..preludi su

Ovi sa BHT-a se prave pametni, a glupiItalia je napisao/la:realno, meni je Adis puno bolji od ovih levata sa bht-a.. deset puta bolji.. ali zna se nekad uklopit u Vugdalica pa da bude kreten kao i ona kad neko dadne gol, djecemi, deru se kao da prvi put gol u zivotu vide obojica
![]()
![]()
ovo ce biti druga tekma koju cu gledati na tv-u ove sezone, ali moram se pohvaliti i reci da sam ih sve do sada pogledao ove sezone
juventus 0244 je napisao/la:
Koja ljepota...
Forza Juve!
šta nije bilo muških??Adinjo je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:
Koja ljepota...
Forza Juve!
Eno je u ormaru
Zbog onog pravila da se u Evropskoj Ligi ne može igrati za dva kluba tokom jedne sezone Quagliarella i Aquilani ne mogu nastupati i to nam je najveći hendikep tokom cjelokupne grupne faze natjecanja ali su ostali spremni.Huska je napisao/la:kakvo vam je stanje za Lech...jesu spremni glavni igraci, posto vidim ako kiksate bit ce vam gadno(treba onda one glumce iz engleske pobijedit), a lijepa kvota na vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.