+1
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
https://f1-forecast.com/index.php?optio ... 63&lang=en , evo za sve. Ne znam što odmah nisam postavio.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima strašno dobrih stvari, sa mnogo detalja. Pogotovo za nas koji radimo u softverima za 3D modeliranje, može bit od velike pomoći.
Msm ima za svakoga ko se interesuju u F1 malo dalje od samog praćenja utrka i vijesti.
Ako neko želi knjigu od Adriana Neweya, "How to Build a Car", nek mi se javi u pp.
Msm ima za svakoga ko se interesuju u F1 malo dalje od samog praćenja utrka i vijesti.
Ako neko želi knjigu od Adriana Neweya, "How to Build a Car", nek mi se javi u pp.
-
- Kontakt:
može li SK da pusti trke iz Španije 2012., nekoliko njih iz 2014-15 i Baku 2017. malo za dušu Williamsovih navijača
De pošalji, pokušao sam je skinuti, ali neka greška bila.Donnie Darko je napisao/la: ↑29 mar 2020, 00:03Ima strašno dobrih stvari, sa mnogo detalja. Pogotovo za nas koji radimo u softverima za 3D modeliranje, može bit od velike pomoći.

Čisto sumnjam da će to pustiti. Ganjaju baš klasike, prvi pick Interlagos 1991. godine. To bi valjalo vidjeti.jolicnikola je napisao/la: ↑29 mar 2020, 00:15može li SK da pusti trke iz Španije 2012., nekoliko njih iz 2014-15 i Baku 2017. malo za dušu Williamsovih navijača

- BosniaBoston
- Kontakt:
Brazil 2012. ili Abu Dhabi 2010.Captain4 je napisao/la: ↑29 mar 2020, 01:18Čisto sumnjam da će to pustiti. Ganjaju baš klasike, prvi pick Interlagos 1991. godine. To bi valjalo vidjeti.jolicnikola je napisao/la: ↑29 mar 2020, 00:15može li SK da pusti trke iz Španije 2012., nekoliko njih iz 2014-15 i Baku 2017. malo za dušu Williamsovih navijača![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nikakve trke iz 21. vijeka ne dolaze u obzir. To se vrlo lahko može pronaći na internetu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
E jest ih rasporedio.
Tri koljena. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo ko onaj vic kad lik prica da je upuco medvjeda kisobranom,pa mu sagovornik kaze nema sanse mora da je neko drugi opalio.
Evo i Leclerc strima ove sedmice 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Jest igrica, ali ih je Leclerc propisno školovao. Još uvjeti isti za sve. Šamarčina za sve. I buraz mu je dobro odvezao, imao je finu odbranu pozicije u krivini 1. Bilo kako bilo, Lec dokazao klasu iznad. 

- ASD
- Kontakt:
Gdje se mogu naći snimci utrka od ove sezone. Po mogućnosti sa njemačkim komentatorima. 

-
- Kontakt:
sad ima reprize trka iz prošle sezone na grčkoj televiziji na web ert-u za koji sada, tokom ove situacije, ne treba vpn, ima na sportskom kanalu svaki dan od 2 popodne
sad odgledah završnicu fantastične trke u Brazilu, a bio je jutros Vettelov pušing koji mu je odredio ne samo tu nego i prošlu sezonu, dali je to neko gledo
sad odgledah završnicu fantastične trke u Brazilu, a bio je jutros Vettelov pušing koji mu je odredio ne samo tu nego i prošlu sezonu, dali je to neko gledo
- Donnie Darko
- Kontakt:
RIP Sir Stirling Moss
Vjerovatno najbolji i najveći vozač bez titule.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Blažičko kralj za F1 i DZG

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.