Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zanimljiva statistika
Primera Division, Ponedjeljak 29.11.2010., 21:00
Barcelona – Real Madrid
Barcelona je dobila zadnja 4 derbija, pri čemu 3 puta nije primila ni gola.
Realova zadnja pobjeda na Nou Campu s više od jednog gola razlike, je bila 1980. g.
Real nije dao gol u 11 od zadnjih 17 gostovanja na Nou Campu.
Zadnji susret bez golova između ova dva kluba, igran u Barceloni, je bio 2002. g.
Barcelona je izgubila samo 2 boda na domaćem terenu u cijeloj prošloj sezoni, dok su ovoj sezoni već izgubili 5.
Real je još uvijek nepobijeđen ove sezone i to ne samo u Ligi nego i u svim ostalim natjecanjima. Imaju 14 pobjeda i 4 remija.
Barcelona je postigla 19 golova u zadnje 4 ligaške utakmice, što je 4.75 golova po utakmici.
Barcelona je pobijedila u 9 od zadnjih 10 ligaških utakmica.
Primera Division, Ponedjeljak 29.11.2010., 21:00
Barcelona – Real Madrid
Barcelona je dobila zadnja 4 derbija, pri čemu 3 puta nije primila ni gola.
Realova zadnja pobjeda na Nou Campu s više od jednog gola razlike, je bila 1980. g.
Real nije dao gol u 11 od zadnjih 17 gostovanja na Nou Campu.
Zadnji susret bez golova između ova dva kluba, igran u Barceloni, je bio 2002. g.
Barcelona je izgubila samo 2 boda na domaćem terenu u cijeloj prošloj sezoni, dok su ovoj sezoni već izgubili 5.
Real je još uvijek nepobijeđen ove sezone i to ne samo u Ligi nego i u svim ostalim natjecanjima. Imaju 14 pobjeda i 4 remija.
Barcelona je postigla 19 golova u zadnje 4 ligaške utakmice, što je 4.75 golova po utakmici.
Barcelona je pobijedila u 9 od zadnjih 10 ligaških utakmica.
- legenda reala
- Kontakt:
Guners ,igro sam ja te sedmične i nema od tog ništa ,uvijek dođe bar jedno iznenađenje ,i od tih tvojih parova bar jedan neće doći ,i odbi jedan par da ti ne uzimaju porez ,pošto imaš od njih jednu kvotu 1.10
evo iz onog sunca ,udari kiša ,i evo i grije i pada u isto vrijeme
evo iz onog sunca ,udari kiša ,i evo i grije i pada u isto vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Valja probat
Vjeruj mi

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nista mi ne preostaje osim da i ja prepisujem od MonologaGunnerS je napisao/la:Vjeruj mi, i ja sam takav bio dok Monolog nije postavio svoj listić i naravno ja prepisao, al šutke, da me nebi šta čulo i urekloU prošloj sedmici, do jučer sam uložio oko 40 KM i ništa nisam dobio, i jučer uložim zadnjih 10 KM i dobijem 72, hvala Bogu.

Za zivot cijeli!
Mislim da će Barca danas oderati Real.
Ono što sam gledao Real je bilo mučenje.. i stvarno ne vidim način na koji bi oni danas mogli izvući barem bod.
Ono što sam gledao Real je bilo mučenje.. i stvarno ne vidim način na koji bi oni danas mogli izvući barem bod.
...što je više lome to je volim jače...
On je moj spasilac
Ljubim ga :*
Nego, jel' ko išao uplatit u Premieru, nešto mi neče da otkuca ovaj net listić, kaže greška u komunikaciji, pa ako im je server pao ( a dešavalo se ) da ne idem đaba dole ?!

Nego, jel' ko išao uplatit u Premieru, nešto mi neče da otkuca ovaj net listić, kaže greška u komunikaciji, pa ako im je server pao ( a dešavalo se ) da ne idem đaba dole ?!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
citavu evropu arsenal oborio, tvog brata nije hahhaEric Cartman je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma da mi je 10 km dobiti, da znam kakav je osjecaj kad se dobiju pare na kladionici, al ni to ne moguGunnerS je napisao/la:Ja evo čitavo jutro sedmični razrađivam, 3-4 markice stavim, 10-15 parova, sve kvote do 1.4 i dobitak negdje od 100 - 150 KM , dosta
hahhaa pa gori si od mene, ja jos nisam nikad dobio,a moj mali buraz ima 10 god, sastavio tiket i dobio 80km ,ja mu uplatio i zezo ga da podere , reko promasit ces najmanje 5 , a on pogodio svih 10
Evo tiket njegov :
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... isti%E6...
@GunnerS , postavi neke parove sa tog listica posto i ja razradjujem evo sedmicni pa pregledavam tabele i tako ,da probam napokon sta upahnut

@Guners kad sta prepises od njega slobodno ti meni proslijedi na pp, posto imas dobar osjecaj za dobitne tikete

Za zivot cijeli!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neću ništa danas uplatiti, tako da ću utakmicu pratiti "rahat". Dobro društvo, pivo na sve strane i to je to. Ako bih baš morao igrati nešto, igrao bih 3:1 za Barcelonu(ne znam za ostale kladionice ali u Remi-ju imaju ovaj rezultat u ponudi).
Sretno vama koji ste odlučili danas da se kladite; jbt, bolja ponuda je za Novu Godinu, negoli danas.
Sretno vama koji ste odlučili danas da se kladite; jbt, bolja ponuda je za Novu Godinu, negoli danas.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Eric Cartman
- Kontakt:
Ni meni nece da izbaci onaj kod, ista greska "Greska u komunikaciji" al napisi na papir te parove i odnesi otkucat ce ti ih 100%GunnerS je napisao/la:On je moj spasilacLjubim ga :*
![]()
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Monolog dobro si rekao danas je ponuda sranje
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Contro il calcio moderno !
Pa to me i brine, možda i dole ne radi. Možda im je server pao ?!

- Eric Cartman
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: citavu evropu arsenal oborio, tvog brata nije hahha![]()
![]()
E oborio bi i njeg ,stavio valjda 2 bio , al ona u kladionici na njegovu srecu stavila 1 tako da je dobio

Ja nesto razradjujem al nikad dobit, dijete sebi za minutu pobacalo i kaze de i meni uplati , i dobio eto xD
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
srecaEric Cartman je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: citavu evropu arsenal oborio, tvog brata nije hahha![]()
![]()
E oborio bi i njeg ,stavio valjda 2 bio , al ona u kladionici na njegovu srecu stavila 1 tako da je dobio![]()
Ja nesto razradjujem al nikad dobit, dijete sebi za minutu pobacalo i kaze de i meni uplati , i dobio eto xD

najbolje tako samo nabacati parove i uplatiti, sto se vise peglas, manje sanse za prolaz
Za zivot cijeli!
- Eric Cartman
- Kontakt:
Evo i moj taj neki sedmicni , ako sta bude, bude.. a znam da nece Ovo sto pise Tip 3 , to je 3+ golova 

Mislim da će biti na bet365.com, samo moraš se prvo registrovati.Eric Cartman je napisao/la:imal' na netu live stream da se moze gledat vecerasnja utakmica /barsa/real/ posto nijedan od nasih ne prenosi a THOR odavno na nagra3 otiso
- Eric Cartman
- Kontakt:
HVala, reg, sam se reko mi ovaj jedan sa foruma, gledo sam maloprije Lokomotiva neki igra,, jel se moze kako nastimat ono da je FullScreen ?Willy je napisao/la:Mislim da će biti na bet365.com, samo moraš se prvo registrovati.Eric Cartman je napisao/la:imal' na netu live stream da se moze gledat vecerasnja utakmica /barsa/real/ posto nijedan od nasih ne prenosi a THOR odavno na nagra3 otiso
Jose Murinhojacky09 je napisao/la:Mislim da će Barca danas oderati Real.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
@GunnerS
Druze,izbaci Fiorentinu i Cardiff.Talijanski kupove nikad nemoj igrati male kvote,bolje sistem odigraj X-veve polupati.Cardiff je sve nesigurniji u zadnje vrijeme u Championshipu.Izbaci njih,ubaci Leverkusen i Kopenhagen kečeve.
@Eric
Koji je sretnik tvoj brat...
Tacno danas ponuda nije nešto,ali rekoh,kad ja mašam,svi dobijaju,kad ja dobijem svi mašaju.
Najvise volim odigrati kada je ovako losa ponuda;tada i dajem najvise para.Danas 25 dao,jucer 10
.
Druze,izbaci Fiorentinu i Cardiff.Talijanski kupove nikad nemoj igrati male kvote,bolje sistem odigraj X-veve polupati.Cardiff je sve nesigurniji u zadnje vrijeme u Championshipu.Izbaci njih,ubaci Leverkusen i Kopenhagen kečeve.

@Eric
Koji je sretnik tvoj brat...

Tacno danas ponuda nije nešto,ali rekoh,kad ja mašam,svi dobijaju,kad ja dobijem svi mašaju.

Najvise volim odigrati kada je ovako losa ponuda;tada i dajem najvise para.Danas 25 dao,jucer 10

You'll never walk alone.
- Eric Cartman
- Kontakt:
I ja nesto nisam siguran na Fioerntinu, remizirali su sa Juventusom, al valjda ce ove poderat ko dijete zvecku tako da cu ih ostavit makar i promasio
Juče je @Monolog to pitao na forumu, rekli mu, ako sam dobro shvatio, Ctrl + refresh, tj. valjda F5. Nisam još probao.Eric Cartman je napisao/la:HVala, reg, sam se reko mi ovaj jedan sa foruma, gledo sam maloprije Lokomotiva neki igra,, jel se moze kako nastimat ono da je FullScreen ?Willy je napisao/la:Mislim da će biti na bet365.com, samo moraš se prvo registrovati.Eric Cartman je napisao/la:imal' na netu live stream da se moze gledat vecerasnja utakmica /barsa/real/ posto nijedan od nasih ne prenosi a THOR odavno na nagra3 otiso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.