Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma neznam šta ću danas, iskreno. Sve može a ne mora bit
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
prva dva isto odigrao na jednom listicu.. ovo po meni ide ( prva dva )legenda reala je napisao/la:EL CLASICO
21:00 Barcelona - Real Madrid 2 3.10
SINGLE!
19:00 Bursaspor - Kayserispor 1 2.10
SINGLE!
Lugano - Aarau 1/1 2.30
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Eric Cartman
- Kontakt:
Zato sam ih ja i preskocio danas,GunnerS je napisao/la:Ma neznam šta ću danas, iskreno. Sve može a ne mora bit![]()
![]()
moze bit i 3+ , a moze bit i 0-1 , ne bi da promasim cijeli sedmicni listic radi njih
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ja necu nista, do lige evrope, u subotu stavim partizan 2, dortmund, federera, dinamo, siroki i olimpiju na 5 KM, i samo me yebeni partizan zayeba za 50 km, a u srijedu me cska zayebo na 95 km, nadal djokovic vise od 23 gema na 40 km i khimki 2 na 35 km, tako da sam izgubio volju da se kladim, ne mogu dobiti da unaprijed znam rezultate, ja da se kladim da ce veceras biti el clasico oni bi ga odgodili koji sam ja pehGunnerS je napisao/la:Ma neznam šta ću danas, iskreno. Sve može a ne mora bit![]()
![]()
Za zivot cijeli!
,nisam uplatio,ovo je ono radi reda

Zadnja izmjena: ADIS_22, dana/u 29 nov 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
Ja evo čitavo jutro sedmični razrađivam, 3-4 markice stavim, 10-15 parova, sve kvote do 1.4 i dobitak negdje od 100 - 150 KM , dosta 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma da mi je 10 km dobiti, da znam kakav je osjecaj kad se dobiju pare na kladionici, al ni to ne moguGunnerS je napisao/la:Ja evo čitavo jutro sedmični razrađivam, 3-4 markice stavim, 10-15 parova, sve kvote do 1.4 i dobitak negdje od 100 - 150 KM , dosta
Za zivot cijeli!
Vjeruj mi, i ja sam takav bio dok Monolog nije postavio svoj listić i naravno ja prepisao, al šutke, da me nebi šta čulo i ureklo
U prošloj sedmici, do jučer sam uložio oko 40 KM i ništa nisam dobio, i jučer uložim zadnjih 10 KM i dobijem 72, hvala Bogu.
- Eric Cartman
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma da mi je 10 km dobiti, da znam kakav je osjecaj kad se dobiju pare na kladionici, al ni to ne moguGunnerS je napisao/la:Ja evo čitavo jutro sedmični razrađivam, 3-4 markice stavim, 10-15 parova, sve kvote do 1.4 i dobitak negdje od 100 - 150 KM , dosta
hahhaa pa gori si od mene, ja jos nisam nikad dobio,a moj mali buraz ima 10 god, sastavio tiket i dobio 80km ,ja mu uplatio i zezo ga da podere , reko promasit ces najmanje 5 , a on pogodio svih 10
Evo tiket njegov :
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... isti%E6...
@GunnerS , postavi neke parove sa tog listica posto i ja razradjujem evo sedmicni pa pregledavam tabele i tako ,da probam napokon sta upahnut
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Eric Cartman
- Kontakt:
Ja koji sam k , dao mi cenera samovolimliverpool je napisao/la:@Eric
Pa jesil dao burazu pare?
od sad prepisujem od njeg
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mislio sam na kosarkujacky09 je napisao/la:Jedan od njih je Dinamo x2HZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucujem ove sedmice igrati Euroligu ... Ima finih zicera...

Eric Cartman evo ti, pa vidi, to je naravno još u razradi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
**** Lakerse...oni od Indiane izgube...
Zanimljiva statistika
Primera Division, Ponedjeljak 29.11.2010., 21:00
Barcelona – Real Madrid
Barcelona je dobila zadnja 4 derbija, pri čemu 3 puta nije primila ni gola.
Realova zadnja pobjeda na Nou Campu s više od jednog gola razlike, je bila 1980. g.
Real nije dao gol u 11 od zadnjih 17 gostovanja na Nou Campu.
Zadnji susret bez golova između ova dva kluba, igran u Barceloni, je bio 2002. g.
Barcelona je izgubila samo 2 boda na domaćem terenu u cijeloj prošloj sezoni, dok su ovoj sezoni već izgubili 5.
Real je još uvijek nepobijeđen ove sezone i to ne samo u Ligi nego i u svim ostalim natjecanjima. Imaju 14 pobjeda i 4 remija.
Barcelona je postigla 19 golova u zadnje 4 ligaške utakmice, što je 4.75 golova po utakmici.
Barcelona je pobijedila u 9 od zadnjih 10 ligaških utakmica.
Primera Division, Ponedjeljak 29.11.2010., 21:00
Barcelona – Real Madrid
Barcelona je dobila zadnja 4 derbija, pri čemu 3 puta nije primila ni gola.
Realova zadnja pobjeda na Nou Campu s više od jednog gola razlike, je bila 1980. g.
Real nije dao gol u 11 od zadnjih 17 gostovanja na Nou Campu.
Zadnji susret bez golova između ova dva kluba, igran u Barceloni, je bio 2002. g.
Barcelona je izgubila samo 2 boda na domaćem terenu u cijeloj prošloj sezoni, dok su ovoj sezoni već izgubili 5.
Real je još uvijek nepobijeđen ove sezone i to ne samo u Ligi nego i u svim ostalim natjecanjima. Imaju 14 pobjeda i 4 remija.
Barcelona je postigla 19 golova u zadnje 4 ligaške utakmice, što je 4.75 golova po utakmici.
Barcelona je pobijedila u 9 od zadnjih 10 ligaških utakmica.
- legenda reala
- Kontakt:
Guners ,igro sam ja te sedmične i nema od tog ništa ,uvijek dođe bar jedno iznenađenje ,i od tih tvojih parova bar jedan neće doći ,i odbi jedan par da ti ne uzimaju porez ,pošto imaš od njih jednu kvotu 1.10
evo iz onog sunca ,udari kiša ,i evo i grije i pada u isto vrijeme
evo iz onog sunca ,udari kiša ,i evo i grije i pada u isto vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Valja probat
Vjeruj mi
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nista mi ne preostaje osim da i ja prepisujem od MonologaGunnerS je napisao/la:Vjeruj mi, i ja sam takav bio dok Monolog nije postavio svoj listić i naravno ja prepisao, al šutke, da me nebi šta čulo i urekloU prošloj sedmici, do jučer sam uložio oko 40 KM i ništa nisam dobio, i jučer uložim zadnjih 10 KM i dobijem 72, hvala Bogu.
Za zivot cijeli!
Mislim da će Barca danas oderati Real.
Ono što sam gledao Real je bilo mučenje.. i stvarno ne vidim način na koji bi oni danas mogli izvući barem bod.
Ono što sam gledao Real je bilo mučenje.. i stvarno ne vidim način na koji bi oni danas mogli izvući barem bod.
...što je više lome to je volim jače...
On je moj spasilac
Ljubim ga :*
Nego, jel' ko išao uplatit u Premieru, nešto mi neče da otkuca ovaj net listić, kaže greška u komunikaciji, pa ako im je server pao ( a dešavalo se ) da ne idem đaba dole ?!
Nego, jel' ko išao uplatit u Premieru, nešto mi neče da otkuca ovaj net listić, kaže greška u komunikaciji, pa ako im je server pao ( a dešavalo se ) da ne idem đaba dole ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.