Mislim da od ovih nekih pojacanja poput moutinha,gourcufa,lucha...,nema nista. Ja bih volio da se Bayern pojaca,pa da sljedece godine budu ravnopravni s Manchesterom,Barcelonom i drugima,ali... Sramotno je sto klub poput Bayerna,s takvom tradicijom i historijom,nemoze ili nezeli,kupiti igraca koji kosta 20 mill. (nije bitno cega). Samo gledaju kako bi usparali. Imam osjecaj da je uprava Bayerna kao i nas nogometni savez,vazno je samo u svoj dzep,druge ko .ebe. Doveli su Olica i jos nekog igraca samo zato sto su bili DZABA. Ma dajte molim vas. Nece Klinsman ostati dugo na klupi Bayerna. Ne zbog rezultata,vec zbog toga sto je on to cisto radi reda. Pa vecina ljubitelja Bayerna na ovom forumu razmislja bolje i pametnije nego cijela njihova uprava. Prodati Bastiana, Lella , Tonija,Podolskog,Bomela...to je oko 50-60 mill eura,a kupiti trebaju upravo moutinha (15 mill),misimovica (ne zbog toga sto je bosanac vec zato sto bi ribery imao mnogo vecu slobodu u igri,a kosta 10 mill), Sagna (10-15 mill), Frey (15 mil) jos nekoliko bi igraca trebalo,al ovi su najpotrebniji. i da,obavezno vratiti Krosa s posudbe.
I pogledajte na kraju proracun. 60 mill za prodane (siguran sam da mogu dobiti bar 20 mill vise),a kupljeni oko 70 mill.