NK Zvijezda Gradačac

mačak u čizmama
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 nov 2010, 16:57

Vedo ide u Njemačku

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 nov 2010, 17:10

mačak u čizmama je napisao/la:Evo Cvijiš na TK
Sta rece Cvile na TK ?

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 29 nov 2010, 17:15

Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.

don_dragons
Kontakt:

Post Postao/la don_dragons » 29 nov 2010, 17:29

samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.
neznam ko ti je od ove dvojice rodjak,komsija il nesto drugo...da su bili dobri naravno da bi ostali i podrzavam jovica...jedino ovako mozemo stvorit igru i dobre rezultate,nakon ova dva poteza dovodjenja jovica i odlazak igraca koji nisu mogli nametnut dobru igru...mislim da ce i treci potez bit prolazan a to jest dovodjenje iskusni i dobrih igraca...
"samo za tebe znam"

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 29 nov 2010, 17:40

Ne znam zasto bi mi neko od njih morao biti nesto.Ja sam samo lokal patriota,govorio sam uopsteno a spomenuo njih dvojicu.Mislim da ovo nije odluka Jovica,ali poanta price je da ima i gorih od njih,a isto tako neko mora i na klupi da sjedi.Koliko nas je samo puta kostala kratka klupa.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 29 nov 2010, 17:48

bas tako mora neko sjedit na klupi ...!!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 29 nov 2010, 18:08

Od Bedaka neko ima izgleda koristi,a Husic je zbog onih pravila do 21.godine.Po formaciji otpustanja za ocekivat je da ce doci iskusan napadac,vezni i bek.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 nov 2010, 19:21

Bosanski zmaj je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Evo Cvijiš na TK
Sta rece Cvile na TK ?
Cvile veli da zvijezdu napuštaju ova šestorica (a znamo koja su), da se radi na dovođenju kvalitetnih igrača, da je zvijezda jedini klub u BiH koji pravi stadion bez pomoći sa strane, da su sve obaveze prema igračima isplaćene, da je cilj zvijezde biti stabilan premijerligaš a o Evropi će se razmišljati tek kada bude završen stadion, tj. zvijezda će da dovede Evropu u Gradačac a ne da Gradačačani idu u neka druga mjesta gledati zvijezdu. Tako reče čovjek. Zahvaljuje se navijačima na podršci i da budu strpljivi jer kako veli, uprava želi da se izgradi stabilan klub koji će dugoročno imati uspjeh.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

italia sport
Kontakt:

Post Postao/la italia sport » 29 nov 2010, 19:37

husic bedak vannnnnn

dragon boy
Kontakt:

Post Postao/la dragon boy » 29 nov 2010, 19:40

italia sport je napisao/la:husic bedak vannnnnn
sramota da su njih ostavili.............

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 30 nov 2010, 08:14

cvile je bas legenda, ajd ne serite dzaba.mozemo jos malo istrpit i tog husica.kad je izborio penal protiv leotara svi su mu aplaudirali a sad vam ne valja.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 nov 2010, 10:18

Jeli ima ko informaciju, kad ce se postavljat stolice, jesu li one uopse stigle u gradačac.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 nov 2010, 15:56

emir_dj je napisao/la:Jeli ima ko informaciju, kad ce se postavljat stolice, jesu li one uopse stigle u gradačac.
Stolice su stigle davno, znam da su sad u Cimosu gdje se postavljaju na šine. Bit će po par komada uvezane šinama i tako će se pričvrstit za beton, bit će tako i odignute i imat će gdje voda odlazit iz stolica. Vidim da su radovi idu na stadionu pa za očekivat je uskoro postavljanje stolica.
Dragon Town

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 30 nov 2010, 18:17

samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed. :D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 30 nov 2010, 18:30

elvis j je napisao/la:
Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed. :D
de bgt da i mi cujemo te ruzne geste........vedo i doro dobrovoljno napustaju klub...da i to prvi put cujem
Nk Zvijezda

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 30 nov 2010, 18:37

ado_94 je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
de bgt da i mi cujemo te ruzne geste........vedo i doro dobrovoljno napustaju klub...da i to prvi put cujem
Ti si ogranicenih obzora,ako znas sta to znaci,pa stobom ne bih raspravljao,zivi u svome svijetu,presakaci moje komentare i rasprave,ovdje sam da razmijenjujem misljenja sa ozbiljnijom rajom

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 30 nov 2010, 18:43

da vidim i kakvo misljenje ....pozzz zalizanog
Nk Zvijezda

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 30 nov 2010, 19:12

Zbog takvih komentara smrdi-prdi kod kuce.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.