NK Zvijezda Gradačac
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vedo ide u Njemačku
-
- Kontakt:
Sta rece Cvile na TK ?mačak u čizmama je napisao/la:Evo Cvijiš na TK
Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.
- don_dragons
- Kontakt:
neznam ko ti je od ove dvojice rodjak,komsija il nesto drugo...da su bili dobri naravno da bi ostali i podrzavam jovica...jedino ovako mozemo stvorit igru i dobre rezultate,nakon ova dva poteza dovodjenja jovica i odlazak igraca koji nisu mogli nametnut dobru igru...mislim da ce i treci potez bit prolazan a to jest dovodjenje iskusni i dobrih igraca...samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
"samo za tebe znam"
Ne znam zasto bi mi neko od njih morao biti nesto.Ja sam samo lokal patriota,govorio sam uopsteno a spomenuo njih dvojicu.Mislim da ovo nije odluka Jovica,ali poanta price je da ima i gorih od njih,a isto tako neko mora i na klupi da sjedi.Koliko nas je samo puta kostala kratka klupa.
-
- Kontakt:
bas tako mora neko sjedit na klupi ...!!!
Od Bedaka neko ima izgleda koristi,a Husic je zbog onih pravila do 21.godine.Po formaciji otpustanja za ocekivat je da ce doci iskusan napadac,vezni i bek.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Cvile veli da zvijezdu napuštaju ova šestorica (a znamo koja su), da se radi na dovođenju kvalitetnih igrača, da je zvijezda jedini klub u BiH koji pravi stadion bez pomoći sa strane, da su sve obaveze prema igračima isplaćene, da je cilj zvijezde biti stabilan premijerligaš a o Evropi će se razmišljati tek kada bude završen stadion, tj. zvijezda će da dovede Evropu u Gradačac a ne da Gradačačani idu u neka druga mjesta gledati zvijezdu. Tako reče čovjek. Zahvaljuje se navijačima na podršci i da budu strpljivi jer kako veli, uprava želi da se izgradi stabilan klub koji će dugoročno imati uspjeh.Bosanski zmaj je napisao/la:Sta rece Cvile na TK ?mačak u čizmama je napisao/la:Evo Cvijiš na TK
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
husic bedak vannnnnn
-
- Kontakt:
sramota da su njih ostavili.............italia sport je napisao/la:husic bedak vannnnnn
cvile je bas legenda, ajd ne serite dzaba.mozemo jos malo istrpit i tog husica.kad je izborio penal protiv leotara svi su mu aplaudirali a sad vam ne valja.
Jeli ima ko informaciju, kad ce se postavljat stolice, jesu li one uopse stigle u gradačac.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Stolice su stigle davno, znam da su sad u Cimosu gdje se postavljaju na šine. Bit će po par komada uvezane šinama i tako će se pričvrstit za beton, bit će tako i odignute i imat će gdje voda odlazit iz stolica. Vidim da su radovi idu na stadionu pa za očekivat je uskoro postavljanje stolica.emir_dj je napisao/la:Jeli ima ko informaciju, kad ce se postavljat stolice, jesu li one uopse stigle u gradačac.
Dragon Town
Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed.samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.

-
- Kontakt:
de bgt da i mi cujemo te ruzne geste........vedo i doro dobrovoljno napustaju klub...da i to prvi put cujemelvis j je napisao/la:Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed.samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Nk Zvijezda
Ti si ogranicenih obzora,ako znas sta to znaci,pa stobom ne bih raspravljao,zivi u svome svijetu,presakaci moje komentare i rasprave,ovdje sam da razmijenjujem misljenja sa ozbiljnijom rajomado_94 je napisao/la:de bgt da i mi cujemo te ruzne geste........vedo i doro dobrovoljno napustaju klub...da i to prvi put cujemelvis j je napisao/la:Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed.samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Zbog takvih komentara smrdi-prdi kod kuce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.