Uvijek nam je zadnjih sezona falio neki fakin kao Kokot....ne sto je igracina aman zaman ,ali bukvalno zna kad pasti,kad se valjati...kad **** sudiji najmilije itd...
Uvijek nam je zadnjih sezona falio neki fakin kao Kokot....ne sto je igracina aman zaman ,ali bukvalno zna kad pasti,kad se valjati...kad **** sudiji najmilije itd...
Ovo je brate seljakluk koliko god smijesno bilo gledati ga kako simulira i trcanje i sve ostalo. Iskreno ovo nije ni m od mangupa. Mangup je bio npr. Beslija, citav stadion u Gradaccu mu psuje sve prije slobodnjaka, on izvede nakon toga slobodnjak i zabije golcinu. Mangupski potez je bio i ono kad je Amar rekao da finale kupa u Zenici nece poceti sve dok nasi navijaci ne udju na stadion itd. Treba razgraniciti mangupluk od seljakluka.
Ovo je brate seljakluk koliko god smijesno bilo gledati ga kako simulira i trcanje i sve ostalo. Iskreno ovo nije ni m od mangupa. Mangup je bio npr. Beslija, citav stadion u Gradaccu mu psuje sve prije slobodnjaka, on izvede nakon toga slobodnjak i zabije golcinu. Mangupski potez je bio i ono kad je Amar rekao da finale kupa u Zenici nece poceti sve dok nasi navijaci ne udju na stadion itd. Treba razgraniciti mangupluk od seljakluka.
a brate pogledaj malo Spansku ligu..svaka ima nekog seljaka ovako da dize tenzije i glumi budalu
Ma Zoka je tito..
Ne bi se desila trica u mostaru u cetiri minute da je tu bio neko ko on..
Glat 1:3 bi ostalo
Sa Bogicevicem u odbrani onda nam ni Messi ni Ronaldo ni Tito ne bi pomogli da ostane 0:3.
Boga mi ovo ti je drugi žuti karton, imaš na još jedan pravo kao Šimunić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sto se tice teme oko krize u klubu, nama ako drzava ne pomogne mi smo ga dobro naj.ebali. Jedino klub s ozbiljnim investitotorom moze nastaviti funkcionista nakon ovog sranja.
E tebe sam cekao majmuncicu mali da se oglasis, da nam malo oci otvoris pravu istinu kazes. Svakom ukucanu sam ti pozelio koronu, pa da nam iz prve ruke pricas kako je laz. Dok ti se najmiliji pate