slaganica braco....snista specijalno ...sta mi ti radis ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pokusavam ostati normalan. Dokurqcilo mi je vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
isti sam brate...sne znam sadta cu od sebe iskreno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
i mastao oouvijekkk...kad cud da ga kupimmmmmmm.....plava proidice znas li tu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pazi ovog imbecila, inače ljubimca pojedinih sarajevskih medija.
bogicevic nikad nije bio neki vanserijski, nezamjenjivi stoper. i, kao takav, dao je znacajan doprinos nasem klubu.LjoZee je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:31Sa Bogicevicem u odbrani onda nam ni Messi ni Ronaldo ni Tito ne bi pomogli da ostane 0:3.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 apr 2020, 20:35Ma Zoka je tito..
Ne bi se desila trica u mostaru u cetiri minute da je tu bio neko ko on..
Glat 1:3 bi ostalo![]()
medjutim, cesto se pominje oko te tekme sa zrinjskim 3-3 u mostaru.
e, hajmo se vratit na izvjestaj te utakmice i malo analizirati kako se sve odvijalo. kod prvog gola zrinjskog, graovac, apsolutno bespotrebno, izlazi sa svoje pozicije i dolazi u blok bekricevog suta van 16 metara. bekric ne suta, nego salje pas upravo na poziciju koju treba graovac pokriti. da je ostao na svojoj poziciji, bez problema bi zatvorio i prostor i igraca koji je postigao taj gol.
drugi gol covjek prodje pored mehremica, kao da ga nema i trci za njim prema gol aut liniji. igrac padne, iako kontakta nije bilo, sudija svira prekrsaj i iz tog slobodnog primamo drugi gol.
slag na tortu je taj, toliko pominjani, bogijev autogol, koji se vise ne bi desio da se hiljadu puta ponovi onakva situacija.
znaci, ne branim bogicevica, niti kazem da je bog zna kakav igrac, ali samo njega prozivati za tu utakmicu, sto je postalo pravilo, nema logike. da graovac (ali, on je zvijezda, ljubimac, nepogresiv...) nije ispao kod prvog gola, da mehremic nije dozvolio da ga ovaj prodje ko panj, ne bi bilo vode u usima, niti situacije iz koje bogi daje autogol.
da je bilo jos 2-3 minute igre, mi bi onu utakmicu i izgubili, ne zbog tog treceg gola, nego dva prije toga, koja su nam upumpala vodu u usi.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 05 apr 2020, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Eh tako, Ljozee poklopi se.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nagovori mi se @starigrad dobro, priznajem.
ne zamjeri, nista licno. nisi jedini koji krivi samo bogija i vidi u njemu iskljucivog krivca za tu tekmu u mostaru i izvini sto se nakacih bas na tvoj post.
takvi smo, kome se natovarimo na kosti, **** cemo mu majku do kraja. bio kriv ili ne, trazi se dlaka u jajetu. ja bih volio da je graovac jos uvijek kod nas, da je on ostao, a bogi otisao, jer je bolji igrac, ali to ne znaci da ne trebam vidjeti i ukazati na njegove greske.
pricao sam sa mnogim koji krive bogija i karakterisu kao glavnog krivca za to u mostaru. kad im pokazes i pojasnis ovo sto napisah, teske volje, ali se prica promjeni.
ja, uvijek, vise vjerujem svojim ocima, nego bilo cemu drugom. ako nisam u pravu za ovo, tu sam da me se pobije argumentima.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 05 apr 2020, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ma yebo njega, nek si mu se nagovoriostarigrad je napisao/la: ↑05 apr 2020, 17:38ne zamjeri, nista licno. nisi jedini koji krivi samo bogija i vidi u njemu iskljucivog krivca za tu tekmu u mostaru i izvini sto se nakacih bas na tvoj post.
takvi smo, kome se natovarimo na kosti, **** cemo mu majku do kraja. bio kriv ili ne, trazi se dlaka u jajetu. ja bih volio da je grahovac jos uvijek kod nas, da je on ostao, a bogi otisao, jer je bolji igrac, ali to ne znaci da ne trebam vidjeti i ukazati na njegove greske.
pricao sam sa mnogim koji krive bogija i karakterisu kao glavnog krivca za to u mostaru. kad im pokazes i pojasnis ovo sto napisah, teske volje, ali se prica promjeni.
ja, uvijek, vise vjerujem svojim ocima, nego bilo cemu drugom. ako nisam u pravu za ovo, tu sam da me se pobije argumentima.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
irfo je napisao/la: ↑05 apr 2020, 17:43Ma yebo njega, nek si mu se nagovoriostarigrad je napisao/la: ↑05 apr 2020, 17:38ne zamjeri, nista licno. nisi jedini koji krivi samo bogija i vidi u njemu iskljucivog krivca za tu tekmu u mostaru i izvini sto se nakacih bas na tvoj post.
takvi smo, kome se natovarimo na kosti, **** cemo mu majku do kraja. bio kriv ili ne, trazi se dlaka u jajetu. ja bih volio da je grahovac jos uvijek kod nas, da je on ostao, a bogi otisao, jer je bolji igrac, ali to ne znaci da ne trebam vidjeti i ukazati na njegove greske.
ja, uvijek, vise vjerujem svojim ocima, nego bilo cemu drugom. ako nisam u pravu za ovo, tu sam da me se pobije argumentima.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja priznajem da u vecini slucajeva sam ovo ja pogotovo vezano za Bogicevicastarigrad je napisao/la: ↑05 apr 2020, 17:38ne zamjeri, nista licno. nisi jedini koji krivi samo bogija i vidi u njemu iskljucivog krivca za tu tekmu u mostaru i izvini sto se nakacih bas na tvoj post.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma **** nas je Bogicevic da valja u zadnje 2,3 sezone. Nije isto kada pogrijesis kod gola za 1-3 i kod gola za 3-3.
Pa i u 4 kiksa u prvom dijelu sezone koja smo imali, 4 puta je igro Bogicevic. Smijesno je na terenu gledati igraca koji nije vise u stanju da sprinta, nego se koristi brzim hodom i kao nekim "iskusnim" postavljanjem. Ovo sto je od igrao u zadnjem mandatu u Zelji je bilo zaista kriminalno lose.
Da ga bogdo nikada nisu vratili poslije sampionskih godina...
Pa i u 4 kiksa u prvom dijelu sezone koja smo imali, 4 puta je igro Bogicevic. Smijesno je na terenu gledati igraca koji nije vise u stanju da sprinta, nego se koristi brzim hodom i kao nekim "iskusnim" postavljanjem. Ovo sto je od igrao u zadnjem mandatu u Zelji je bilo zaista kriminalno lose.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
slazem se da nije isto pogrijesiti kod gola za 1-3 i 3-3. kad vodis 0-3, pa primis dva gola za 3 minute, treci ces sam sebi dati, sto se nama i desilo, jer ti je panika i voda u usima. sve sam ovo i licno prolazio igrajuci, profesionalno, mali fudbal. kad vodis 0-3, imas sigurnost, mirnocu, mozes diktirati tempo igre... kad ti protivnik, na frku i brzinu, dodje na 2-3 moli boga da sudija sto prije svira kraj. nema tu vise ni taktike, ni mirnoce, ni koncentracije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 apr 2020, 18:03Ma **** nas je Bogicevic da valja u zadnje 2,3 sezone. Nije isto kada pogrijesis kod gola za 1-3 i kod gola za 3-3.
ponavljam, bogi, ne samo u zadnjem mandatu, nije bio igrac za kojim bi se previse plakalo da nas je napustio. kod mene je potonuo od maribora u gostima i nikad vise nije stekao moje povjerenje.
sustina .....poslije Maribora on je zavrsio svoje to je bilo svima jasno...i Amarov plan je bio da ga koristi kao neku 3,4 opciju da zakrpi kad treba zakrpiti ,par minuta uktasti,odigrati kup protiv nekih levata i to je to...starigrad je napisao/la: ↑05 apr 2020, 18:13slazem se da nije isto pogrijesiti kod gola za 1-3 i 3-3. kad vodis 0-3, pa primis dva gola za 3 minute, treci ces sam sebi dati, sto se nama i desilo, jer ti je panika i voda u usima. sve sam ovo i licno prolazio igrajuci, profesionalno, mali fudbal. kad vodis 0-3, imas sigurnost, mirnocu, mozes diktirati tempo igre... kad ti protivnik, na frku i brzinu, dodje na 2-3 moli boga da sudija sto prije svira kraj. nema tu vise ni taktike, ni mirnoce, ni koncentracije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 apr 2020, 18:03Ma **** nas je Bogicevic da valja u zadnje 2,3 sezone. Nije isto kada pogrijesis kod gola za 1-3 i kod gola za 3-3.
ponavljam, bogi, ne samo u zadnjem mandatu, nije bio igrac za kojim bi se previse plakalo da nas je napustio. kod mene je potonuo od maribora u gostima i nikad vise nije stekao moje povjerenje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije problem bio Amarov plan otkad je dosao za njega. Problem je bio plan svih drugih ispred Amara. Realno Bogicevic je odavno trebao da ode iz kluba ili da fakat, ali fakat bude 4 opcija. Uvijek smo se u tom vremenu yebavali sa tim stoperima, a npr. ostatak ekipe je top. Dovedes Graovca, ali opet ostane Bogicevic i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.