Ih koja je druga klasaStrikeWarzone je napisao/la: ↑08 apr 2020, 10:14Apsolutno isti kvalitet kao i u INN sportu samo nabijena cijena radi imena firme. Mozda ste uzeli drugu klasu patika pa zbog tog su i pukle a preplatili ih![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ih koja je druga klasaStrikeWarzone je napisao/la: ↑08 apr 2020, 10:14Apsolutno isti kvalitet kao i u INN sportu samo nabijena cijena radi imena firme. Mozda ste uzeli drugu klasu patika pa zbog tog su i pukle a preplatili ih![]()
Ja sam cesto uzimao sa Amazona patike, stariji model Hilfigera naletim po 50$ i nosim godinama, a i generalno puno patika imam i sve su godinama mi u dobrom stanju. Nekad je i do srece, a nekad do drugih faktora pa i toga sto ti kazes da naleti model koji dugo stoji u skladistu i pod odredjenim uslovima pa da popusti materijal.Napapijri je napisao/la: ↑08 apr 2020, 10:02Ja sam prije nepunu godinu uzeo Adidas Continental 80 kod njih i pukle su mi pri vrhovima, tj.odvojile se. Tada sam malo istrazivao, pa sam dosao do zakljucka da kod vecine online isporuka dolaze patike iz skladista gdje stoje duze vremena nego sto stoje u manjim skladistima zasebnih butika. Eh sad, fazon zbog cega je tebi pukao djon i meni vrhovi je to sto su stojale nesto duze, pa je popustilo ljepilo i dobili smo to sto smo dobili, puknute patike za kratko vrijeme.
Gledas dzon, da li se vidi ljepilo pri sastavima, onda etiketu. Vietnam u vecini slucajeva je prva klasa za ovu nasu baru na Balkanu. Indonesia je vec losija patika,tvrdja, od losijeg materijala itd.bob je napisao/la: ↑08 apr 2020, 10:25Ih koja je druga klasaStrikeWarzone je napisao/la: ↑08 apr 2020, 10:14Apsolutno isti kvalitet kao i u INN sportu samo nabijena cijena radi imena firme. Mozda ste uzeli drugu klasu patika pa zbog tog su i pukle a preplatili ih![]()
npr ja sam air max 90 uzeo i eto trajale nekih 7,8 mjeseci
![]()
Gledao sam ja i Adidas Stadt i nekoliko Maxica, sve uredno bilo u korpibob je napisao/la: ↑08 apr 2020, 08:09A koje god nike sam izabrao kaze ne salju u BiH al ostale da ... nike sam siguran za broj za ostale nisam pa zatosteta jer ovaj model sto kontam uzeti bi me skuplje dosao 20 km nego sto su ovdje al mislim da su kvalitetnije nego u nasim radnjama pa je to ok ... al je fina stranica
![]()
nek ti surfas po asosu siso jedna pomodarska, sta je iduce? pocet ces heineken pit?Heller je napisao/la: ↑08 apr 2020, 11:05https://www.asos.com/asos-design/asos-d ... =&cid=8409
Ovako se ni Bruno ne bi obuko pas mater
Dvajs funti pet majica (običnih ne ovih za konzumente Bavaria piva i Avon kozmetike). Ostane i za mgra i za par limenki erstera.Rigoletto je napisao/la: ↑08 apr 2020, 12:05nek ti surfas po asosu siso jedna pomodarska, sta je iduce? pocet ces heineken pit?Heller je napisao/la: ↑08 apr 2020, 11:05https://www.asos.com/asos-design/asos-d ... =&cid=8409
Rigoletto je napisao/la: ↑08 apr 2020, 12:05nek ti surfas po asosu siso jedna pomodarska, sta je iduce? pocet ces heineken pit?Heller je napisao/la: ↑08 apr 2020, 11:05https://www.asos.com/asos-design/asos-d ... =&cid=8409
Bome gledam ove seljobere s posla, ma uklopio bi se.
Jao Mosnik. Pa tamo je jako dobar miks mrake kojekakve + romi.AshburtonG je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:36Pa vece slicnosti imaju outfiti navedene ekipe sa ovim iznad. Ja bih se zabrinuo da ga vidim u Mosniku ili Miladijama. Tu zive urbane seljacine uglavnom.
Mosnik, 50% carsije mahom kriminalnog miljea, stara garda, 25% doslja i 25% roma. Kakav combo.Heller je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:38Jao Mosnik. Pa tamo je jako dobar miks mrake kojekakve + romi.AshburtonG je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:36Pa vece slicnosti imaju outfiti navedene ekipe sa ovim iznad. Ja bih se zabrinuo da ga vidim u Mosniku ili Miladijama. Tu zive urbane seljacine uglavnom.![]()
Al ima i gore. Kojšino i Drežnik.AshburtonG je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:52Mosnik, 50% carsije mahom kriminalnog miljea, stara garda, 25% doslja i 25% roma. Kakav combo.Heller je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:38Jao Mosnik. Pa tamo je jako dobar miks mrake kojekakve + romi.AshburtonG je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:36
Pa vece slicnosti imaju outfiti navedene ekipe sa ovim iznad. Ja bih se zabrinuo da ga vidim u Mosniku ili Miladijama. Tu zive urbane seljacine uglavnom.![]()
![]()
Stvar za pacenike koji bi da se dokazuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.