odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alex1991
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la alex1991 » 09 apr 2020, 08:57

Malo je reći da je zivi očaj.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 apr 2020, 09:27

Pogledajte od onog chode par videa gdje pita jutubere sta nosaju, ima ih koji na sebi imaju 1000 eura jer su sve dizajnerske stvari a izgledaju ocajno, ja se za 200, 300 maraka obučem bolje od glave do pete.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 apr 2020, 09:38

Aerials je napisao/la:
09 apr 2020, 08:37
Najgore od svega je što su te dizajnerske stvari, tene posebno, uglavnom fakat ružne.
Sve te dizajnerske furke ko da su pravljene isključivo za Kojšinare.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 apr 2020, 11:22

@Beduin
Gant pravi odlicnu odjecu, nema tu nikakve dileme a nije zastupljen kao recimo Napapijri, TH itd., vjerovatno se (kao u tvom primjeru) da po outletima vani naci jeftinije nego ovdje a svakako i kvalitetnije, samo sto se nasim ljudima slabo isplati ici vani u shopping jer ili nisu pri parama ili i ako imaju puno je dati toliko para da se isplati otici do Austrije, Italije itd. ili ih jednostavno ne interesuje to :) (iz nabrajanja sam izostavio ture do Graza koje mi je fb izbacivao prije corone, nemam pojma sta ima tamo :mrgreen: )

Ja sam licno zagotivio Henri Lloyd, imam par njihovih polo majica i dzemper, bilo bi jos stvari ali su nestali sa asosa, a slabo gdje bi se i naslo sad da salju za BiH a da nije bas po punoj cijeni jer su i oni poskupi, i Lyle&Scott isto pravi kvalitetnu odjecu a ovdje ga nema puno, Gant je odlican za malo svecanije prilike s tim dzemperima i kosuljama... Kakve je Barbour kvalitete? Naletio sam u BBI-ju na njihov jeans na snizenju ali bi sta bi, no zaintrigirali su me jer ih nisam ovdje vidjao do sad, na raji pogotovo a znam o kakvoj se firmi radi, pa me zanima vrijede li njihove stvari onoliko koliko kostaju
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 09 apr 2020, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 09 apr 2020, 11:32

Pojavili su se Lyle&Scott i Weekend offender na factcoolu, samo je pitanje da li su original!?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 apr 2020, 11:40

Original jesu, ne znam sta ima ali znam kako factcool radi, pogledaj na sportsdirectu i velike su sanse da ce ti se isplatiti naruciti nesto od njih nego s factcoola, naravno ako je vece vrijednosti, sitnice se zbog dostave iz UK ne isplate ali ako te robe ima na sportsdirectu (a ima, vidjao sam Weekend Offender majice tamo) onda je to to

Kapiten Blue Traina

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 09 apr 2020, 12:43

Ma dobar je Gant,ali u SCC majica polo košta 200 KM. Ma nabijem te na qrac....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 apr 2020, 13:30

anonimni je napisao/la:
09 apr 2020, 11:22
@Beduin
Gant pravi odlicnu odjecu, nema tu nikakve dileme a nije zastupljen kao recimo Napapijri, TH itd., vjerovatno se (kao u tvom primjeru) da po outletima vani naci jeftinije nego ovdje a svakako i kvalitetnije, samo sto se nasim ljudima slabo isplati ici vani u shopping jer ili nisu pri parama ili i ako imaju puno je dati toliko para da se isplati otici do Austrije, Italije itd. ili ih jednostavno ne interesuje to :) (iz nabrajanja sam izostavio ture do Graza koje mi je fb izbacivao prije corone, nemam pojma sta ima tamo :mrgreen: )

Ja sam licno zagotivio Henri Lloyd, imam par njihovih polo majica i dzemper, bilo bi jos stvari ali su nestali sa asosa, a slabo gdje bi se i naslo sad da salju za BiH a da nije bas po punoj cijeni jer su i oni poskupi, i Lyle&Scott isto pravi kvalitetnu odjecu a ovdje ga nema puno, Gant je odlican za malo svecanije prilike s tim dzemperima i kosuljama... Kakve je Barbour kvalitete? Naletio sam u BBI-ju na njihov jeans na snizenju ali bi sta bi, no zaintrigirali su me jer ih nisam ovdje vidjao do sad, na raji pogotovo a znam o kakvoj se firmi radi, pa me zanima vrijede li njihove stvari onoliko koliko kostaju
Za jedno strejt muško poznaješ previše modnih brendova. :kafa:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 apr 2020, 13:44

@anonimni, Barbour je neka vrsta Burberrya za siromasne, ali odlicne kvalitete. Vidim da furas i ti casual, pa mislim da bih ti mogao naci nekog Henri Lloyda (ako si L/XL), nosio sam svega par puta, ali o tom potom :D Bas kako se pojavio ovaj ucestali fejk, ja sam poceo traziti i pronalazim Hackett i Ben Sherman, nadam se da ovi novokomponovani casualci nece i to provaliti po cijeni od 10KM :D Inace, ubjedljivo najvise imam Paul and Shark stvari, ali i to je vec pocelo biti kopirano. Sav Fred Perry (osim 2 polo majice) sam rasprodao jos prije 7-8 godina. Lacoste jos uvijek ne mogu kopirati, iz nekog razloga krokodila ne uspijevaju da skinu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 apr 2020, 13:55

Sto se tice originala ko ide za Italiju kupovat ne idite u outlete, gdje ce vas poderati, nego trazite radnje po gradovima koje imaju svu tu markiranu odjecu i trazite sefa da vam spusti cijene. Ja sam zadnji put u Veroni Moschino jeans od 448 eura dobio za 95 eura, a Armani polo majicu od 125 eura za 32 eura.

Imam i slike s cijenama niko mi ne vjeruje da hoce spustiti toliko.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 apr 2020, 14:02

Napapijri je napisao/la:
09 apr 2020, 13:44
@anonimni, Barbour je neka vrsta Burberrya za siromasne, ali odlicne kvalitete. Vidim da furas i ti casual, pa mislim da bih ti mogao naci nekog Henri Lloyda (ako si L/XL), nosio sam svega par puta, ali o tom potom :D Bas kako se pojavio ovaj ucestali fejk, ja sam poceo traziti i pronalazim Hackett i Ben Sherman, nadam se da ovi novokomponovani casualci nece i to provaliti po cijeni od 10KM :D Inace, ubjedljivo najvise imam Paul and Shark stvari, ali i to je vec pocelo biti kopirano. Sav Fred Perry (osim 2 polo majice) sam rasprodao jos prije 7-8 godina. Lacoste jos uvijek ne mogu kopirati, iz nekog razloga krokodila ne uspijevaju da skinu.
Najbolje polo majice su American eagle. Dok sam furao iskljucivo polo, izderao sam i RL i FP i Lacoste, ali ova sto sam dobio iz USA eno je 10 godina nepromijenjena. Evo ovom prilikom ako ko zna gdje se mogu naruciti, nek baci link. Omjer cijena-kvalitet nema bolje.

Sad cu sa asosa najvjerovatnije uzeti Lyle and scott da vidim, na izgled izgledaju super.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 apr 2020, 14:15

Puma je napisao/la:
09 apr 2020, 14:02
Napapijri je napisao/la:
09 apr 2020, 13:44
Najbolje polo majice su American eagle. Dok sam furao iskljucivo polo, izderao sam i RL i FP i Lacoste, ali ova sto sam dobio iz USA eno je 10 godina nepromijenjena. Evo ovom prilikom ako ko zna gdje se mogu naruciti, nek baci link. Omjer cijena-kvalitet nema bolje.

Sad cu sa asosa najvjerovatnije uzeti Lyle and scott da vidim, na izgled izgledaju super.
Ja sam imao dzemper Lyle and Scott i nisam se pokajao. Doduse, bio je od kasmira, a vjerujem da s tim materijalom nema fule u svakom slucaju. Kako mi se desilo ne znam, ali uspio mi se uvuci moljac i naceo ga, pa sam ga na kraju morao usiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 apr 2020, 14:40

Wandelanoite je napisao/la:
09 apr 2020, 13:55
Sto se tice originala ko ide za Italiju kupovat ne idite u outlete, gdje ce vas poderati, nego trazite radnje po gradovima koje imaju svu tu markiranu odjecu i trazite sefa da vam spusti cijene. Ja sam zadnji put u Veroni Moschino jeans od 448 eura dobio za 95 eura, a Armani polo majicu od 125 eura za 32 eura.

Ja cisto sumnjam da je to original kad on tebi toliko spusti :mrgreen:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 apr 2020, 14:52

enobarca je napisao/la:
09 apr 2020, 14:40
Wandelanoite je napisao/la:
09 apr 2020, 13:55

Ja cisto sumnjam da je to original kad on tebi toliko spusti :mrgreen:
100% original. Imam jednog covjeka u Bolzanu, gore na Brenneru prema Innsbrucku ima trgovinu s obucom radi, on mi je adidas patike znao po 17,18 eura davat, air max nove modele za 45 eura. Ray Ban naocale sam ovdje donosio pa prodavao po 100km, nosili u optike da provjere jesu li originali.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 apr 2020, 16:49

@Heller
Jbg, valja se dobro obući, da mogu i ja bih nosio prvo na što naletim po ovim centrima ali nije to moj fah, džaba :)

@Napapijri
Ako nađeš nekad nešto L javi, možda se i dogovorimo, samo ne žuri, nije sad vrijeme za kupovine :D Za Hackett znam da su izbacili iz proizvodnje one majice s njihovim natpisom preko prsa, tj. dijela ispod da ih se ne povezuje s huliganstvom, ista stvar kao s onim Burberry kačketima iz vremena kad su bili aktuelni a za Ben Sherman znam po UK majicama, ni jedne ni druge nisam nosio pa o njima ništa ni ne mogu reći ali vjerujem da su kvalitetni jer ne bi ni Britanci baš svašta nosili :mrgreen:

Fina diskusija se vodi, konačno malo duža priča ovdje, još o temi gdje sam haman na domaćem terenu, mislio sam da sam baš jedan od rijetkih na forumu koji je u casual fazonu ali sam se prevario, i neka sam :)

Kapiten Blue Traina

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 apr 2020, 21:10

Samo arcteryx i patagonia :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 apr 2020, 21:37

Lee Cooper,Slazenger,Kappa :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 apr 2020, 10:36

Jel ovo nema standard delivery na ASOS-u ? Je li moguce da su ukinuli to. :oops:
Call the coroner!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 apr 2020, 10:49

Nema, taman 1000 funti potrosio, samo express... Nema ni na sportsdirectu vise dostave za BiH, to sam jucer vidio tek nakon sto sam @wolfiea uputio na taj sajt, poste imaju pune ruke posla ovih dana pa su se i ove stranice vjerovatno ohrabrile da ili traze vece pare ili i ne salju ovamo, sportsdirect sad salje u par zemalja samo mimo EU recimo, asos eto samo placenu dostavu ima, dakle cekaj da ovo prodje i nadaj se da ce i tad biti nekih snizenja pa da se sve vrati u normalu

Kapiten Blue Traina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 apr 2020, 10:54

Pokusao sam promijeniti na Hrvatsku, Finsku i za te drzave ne dostavljaju nikako, dakle mi smo cak i dobri haha.
Call the coroner!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Sheyi i 8 gostiju.