Mi imamo ultras dresden, a sta cete vi ostali?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mi imamo ultras dresden, a sta cete vi ostali?
TheIvicnjak je napisao/la: ↑16 apr 2020, 00:48Bas bi bilo lijepo da ligna pocne za Bajram. Ionako se nece moci ici na utakmice niti u goste. Fino sjedis u kuci i gledas PL. Bolji bajramluk nam ne treba![]()
Mi imamo ultras dresden, a sta cete vi ostali?![]()
![]()
Mi ostali smo imamo svoje navijace, svakako smo svi otisliTheIvicnjak je napisao/la: ↑16 apr 2020, 00:48Bas bi bilo lijepo da ligna pocne za Bajram. Ionako se nece moci ici na utakmice niti u goste. Fino sjedis u kuci i gledas PL. Bolji bajramluk nam ne treba![]()
Mi imamo ultras dresden, a sta cete vi ostali?![]()
![]()
prijavio bih grešku administraciji, pa ako mogu da isprave. Prva dva pitanja su o klubu koji nikada do sad nije predstavljao ovu državu u europskim natjecanjima.KVIZ ZNANJA
SportSport.ba kviz: Bh. klubovi u Evropi, I dio
Da komsija tacan odgovor je VELEZ nikad izgubljena domaca evropska utakmica, a nekome je Partizan i Dudelange punio mrezu na domacem terenu.
ništa onda, igrajte kvizove kad u europskim već ne možete
Teško vama onda!
Koliko "još dugo"? Godinu, dvije, tri!?YNWA je napisao/la: ↑15 apr 2020, 22:40Publiku odmah prekrizi, o tome se uopste ne raspravlja, jasno je da publika nece na stadion jos dugo...AlemC85 je napisao/la: ↑15 apr 2020, 21:52Vidi, ako se nastavi liga, sto je izvjesno, i ako savez bude dopustio prisustvo publike ne samo na Velezovim utakmicama, nego i na utakmicama ostalih klubova, donekle bi se sanirali troškovi klubova koji ne zive samo od publike nego i od sponzora, reklama, Tv prava i prodaje klupskih rekvizita.
U slučaju da se ne dozvoli prisustvo publike u zadnjih 11 kola + kup utakmice, ostaje jedina nada da navijači kupuju ulaznice, kako bi pomogli svojim klubovima, uprkos činjenici sto nece moci gledati utakmice svoga kluba do kraja prvenstva.
Ipak ce zadnju riječ dati savez i njegovi organi, koji moraju slijediti UEFA-u.
Ali se iskreno nadam da će i država pomoci sportu, koji je ovom krizom jos vise pao.
Nema majmune vama, zasluga je za svakog posebno!
Gradimo stadion,pomazemo staru populaciju,pomazemo bolniceUprava Fudbalskog kluba Velež, s predsjednikom Šemsudinom Hasićem na čelu, zajedno s mostarskim privrednicima danas je donirala prvi od pet dezinfekcionih tunela namijenjenih zdravstvenim ustanovama u Hercegovačko-neretvanskom kantonu u ukupnoj vrijednosti od 10.000 KM.
Dezinfekcione tunele izradili su u preduzeću „HP Investing“. Prvi tunel je doniran Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“ i odmah nakon isporuke stavljen u funkciju.
Koristan poklon
- U ovom izazovu u borbi protiv koronavirusa, osim onih osnovnih preporuka i mjera, adekvatna i ispravna dezinfekcija predstavlja jedan od najbitnijih faktora.
Donacija uprave FK Velež i mostarskih privrednika vrlo je vrijedan i koristan poklon, na čemu izuzetno zahvaljujemo i posebno nas raduje to što dolazi od naših prijatelja i partnera iz FK Velež - rekao nam je doktor Zlatko Guzin, direktor KB „Dr. Safet Mujić“.
Prema Hasićevim riječima, tunele će dobiti još Dom zdravlja Stari Grad, Hitna pomoć na Carini i Dom zdravlja Stolac, dok će odluka o petoj ustanovi biti donesena tokom dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.