ja ti mogu reći da su sigurno tačne jer sam ih dobio od momka koji radi u IgmanuMancini je napisao/la: ↑17 apr 2020, 23:36
Kakve uslove su uložili? Znaš li koliko je potrebno stolica na stadionu da se igraju utakmice u Prvoj ligi FBiH? Znaš li da je NSFBiH pooštrio uslove za Prvu ligu FBiH? A kada bi igrali utakmice Premijer lige BiH na Koševu to bi automatski bila borba za opstanak. Već je Olimpik igrao na Koševu nekoliko sezona i dobro se zeznuo svaki put dok je klub vodio Nijaz Gracić. Širiš neke priče ovdje na forumu a pitanje je koliko su provjerene!?FoSte95 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 09:28Sto se tice stadiona, Olimpik napusta Otoku 90%. Ako budu u PL igrace na Kosevu, a ako ostanu i federalci igrace na stadionu Igmana na Ilidzi. Ulozili su pare na stadion na Ilidzi ali korona prekinula radovePitar6785 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 06:08Dali se zna sta je dogovoreno za euro utakmice ove godine dali ce stadion ispunjavat uslove za 3 pretkolo.
Dalice pravit travu, sto je po meni najbitni segment, znam da je dezerter piso 5-6 puta da se postavljaju brojaci (to uefa dzaba daje)
I znam da su se neke sobe za novinare trebale napravit..
Da bi se sve ovo uradilo da ispunjava taj minimum za 3 ce pretkolo mora se potrosit 4-5 m km.
Bolje da su vidjeli sa Namom i Tanam da im dadnu zemlju (halilovici otoka butmir nedzarici) pod uslovom da mora bit iskljucivo stadion od 14-15k sjedeci mjesta i da ispunjava 4 kategoriju.
Dacese 4-5 m km za travu sobe brojace i ako prodemo u grupu le haj u split il zagreb igraj domace utakmice..
Kad bi zemljiste i dozvole sve potrebne bile zavrsene i da se samo pocne zidatt stadion cetvrte kategorije i od 14000 mjesta bi se moglo napravit za neki 20 m km. Sto i nisu neke pare za Tana a ni za Nama recimo da se utale po 5 m€.![]()
Tako da vjv Sarajevo na Otoku seli![]()
samo da se ispravim Koševo ili Grbavica. Stadion igmana ima jednu tribinu samo stolice na nju da se postave (i šta treba 1500 sjedećih mjesta ja msm)