FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da vas obavijestim da smo izgubili jednog vjernog pitara...Benkaru...?
Ako je kome imao sta dužan, trebalo bi mu halaliti od srca...
Na žalost...
Ako je kome imao sta dužan, trebalo bi mu halaliti od srca...
Na žalost...
Halalolsun od mene vala.... bio je dobar momak al sam je sebi kriv
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Moj Panto, Boga mi , ja sam mu govorio u zadnje vrijeme da vodi racuna...
Ali znas njega, tvrdoglav do bola...
I dodje mu glave...
Hallalosun i od mene...
pozdrav prijatelju, cuvaj se ja evo jos u samoizolacijiSamozdravlje je napisao/la: ↑17 apr 2020, 16:52@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .![]()
![]()

ganjam se sa sinom po kuci cijeli dan nemam kad uci na forum
Pozdrav i puno zdravlja svim momcima sa teme valjda ce uskoro i utakmice krenuti.
You are someone else I am still right here
Šta fali pesu 6, najjači pes ikad.

Što se Džena, onaj, kako se kaže, tiče, opasno ga precjenjuješ. On je loš trener, koji je imao sreće da se 2 puta nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Imao je sjajnu ekipu i na početni entuzijazam ostvario te rezultate. Kad je to prošlo, sve se raspalo, pa je 2 puta nogiran.
O njemu će se kao i o Radovcu pričati kao velikom potencijalu, a stvarnost je dosta drugačija.
Pošto pratip Chelsea, da ti dam 2 primjera. Prvi je Avram Grant, došao nakon što je Mourinho dobio otkaz u sezoni 07/08. Do kraja skoro uzeo titulu i izgubio finale CL. Nakon toga je bio trener i Partizana.
Drugi primjer je Di Matteo, uzeo CL 2012.-te, poslije toga totalni pad u karijeri. Ne znam vodi li ikoga više.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Di Matteo je imao ocajnu sezonu u PL, ali zato u CLMokes je napisao/la: ↑18 apr 2020, 12:39Šta fali pesu 6, najjači pes ikad.
Što se Džena, onaj, kako se kaže, tiče, opasno ga precjenjuješ. On je loš trener, koji je imao sreće da se 2 puta nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Imao je sjajnu ekipu i na početni entuzijazam ostvario te rezultate. Kad je to prošlo, sve se raspalo, pa je 2 puta nogiran.
O njemu će se kao i o Radovcu pričati kao velikom potencijalu, a stvarnost je dosta drugačija.
Pošto pratip Chelsea, da ti dam 2 primjera. Prvi je Avram Grant, došao nakon što je Mourinho dobio otkaz u sezoni 07/08. Do kraja skoro uzeo titulu i izgubio finale CL. Nakon toga je bio trener i Partizana.
Drugi primjer je Di Matteo, uzeo CL 2012.-te, poslije toga totalni pad u karijeri. Ne znam vodi li ikoga više.

Sellam mom Ahbabu SAMOZDRAVLJE, cuvaj mi se drug.
Vidim da je pjanic pobjedio Asima Ferhativica HASETA, u onoj anketi smjesno.
Hase da je igrao u doba kad je Pjanic igrao, i da je imao uslove ko pjanic i da nije bio diskeimiran u tadasnjoj yugi (samo srbi mogu sve muslimani skoro nista) ASIM BI BIO U RANGU DEL PIERA a ne pjanica koji trci ko puz, i koji posle svakog malo jaceg starta propusta po 10 utakmica.
Vidim da je pjanic pobjedio Asima Ferhativica HASETA, u onoj anketi smjesno.
Hase da je igrao u doba kad je Pjanic igrao, i da je imao uslove ko pjanic i da nije bio diskeimiran u tadasnjoj yugi (samo srbi mogu sve muslimani skoro nista) ASIM BI BIO U RANGU DEL PIERA a ne pjanica koji trci ko puz, i koji posle svakog malo jaceg starta propusta po 10 utakmica.
Uz duzno postovanje nasoj legendi o kojoj sam cuo sve najbolje, gledao dokumentarce i citao razne stvari, ne moze se porediti sa jednim of najboljih veznjaka svijeta.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nije ni to.Kako porediti 2 razlicita vremena skroz..Cuj ovog kralja Pjanic los

Ne mozes porediti ta 2 vremena,trebali su staviti da ide Hase protiv npr.Papeta,a ne protiv Pjanica..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dajte ljudi.. sta vi poredite.
Hase je nasa legenda iz milion razloga al ovaj i onaj fudbal nisu isti sport. Mozemo o talentu procati ali pjanic igra u jednom od najjacih i najvecih timova svijeta. ito vazna karika, jedan od najboljih uz padove i uspone.
Hase je neato drugo, simbol sarajeva koseva i raje
Hase je nasa legenda iz milion razloga al ovaj i onaj fudbal nisu isti sport. Mozemo o talentu procati ali pjanic igra u jednom od najjacih i najvecih timova svijeta. ito vazna karika, jedan od najboljih uz padove i uspone.
Hase je neato drugo, simbol sarajeva koseva i raje
I ovo 40% glasova sto je dobio, dobio je od pitara jer nam je drag. Svako objektivan bi glasao za pjanica, tu se prica zavrsava.
NEMA NAZAD
Nemoj gledat samo PL. Skoro je izbačena ona slika na nekim grupama da je Dženo osvojio 11 trofeja u 7 godina il tako nešta, u svim kategorijama. Sedam godina uzastopno uzimao trofeje, nije slučajno.Mokes je napisao/la: ↑18 apr 2020, 12:39Šta fali pesu 6, najjači pes ikad.
A i Grant je Boga mi više grohn'o nakon Chelseaja, vodio Partizan i još neke niželigaše. Plus ništa nije osvojio s Chelseajem. Di Matteo je vodio Schalke (uz solidne rezultate), i Aston Villu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam u kakvom je stanju Pidro?Prepostavljam da je u punom pogonu.To je odlicno jer ce proci 14 dana priprema(nadam se u punom pogonu) i bit ce spreman za igrati.Sad me brine to sto ce ili Pidro ili Salcin morati na klupi sjediti 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
A nas udate ko yebe, jel.fera je napisao/la: ↑18 apr 2020, 12:02pozdrav prijatelju, cuvaj se ja evo jos u samoizolacijiSamozdravlje je napisao/la: ↑17 apr 2020, 16:52@fera , @TheIvicnjak , @Sjeverjecudo ,@simidobar , @AstonHz , @AN , @Pantelija , @Vanja8 , @GospodinizSvrakina,@Pitar6785192021... i mnogim drugim navijacima FKS zelim svaku srecu .![]()
![]()
ganjam se sa sinom po kuci cijeli dan nemam kad uci na forum
Pozdrav i puno zdravlja svim momcima sa teme valjda ce uskoro i utakmice krenuti.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Objesio se benkaraAlfredNobel je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:18Ajj vidio sam onu anketu za Haseta i Pjanića haahhaahahahahahah, koji ono bilde postavi.. Hase legenda svog vremena, niko ružne riječi nema o njemu i svi ga poštuju. Ali, porediti njega s Pjanketom koji je već nekoliko godina konstantan i standardan u jednom Juveu, najvećem klubu u Italiji je smiješno. Također, o težini tadašnjeg i današnjeg fudbala ne bih ni govorio, mada normalno to je uvijek različito.
Pozdrav @samozdravlje.
Šta je to s benkarom?

Ma dobro, ljudi biraju najboljeg BH fudbalera ikad, naveli su 20ak imena i kako koga potrefi ovaj "žrijeb". Nostalgičari među nama i konama će glasat za Haseta, Osima, Škiju, Musemića... Realno je da od "starih" samo Pape može donekle ugrozit Džeku i Pjanića, mada je i u to doba fudbal bio daleko od ovog koji se danas igra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izvini, šta se ljutiš odmaskoroalen je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:26Ma dobro, ljudi biraju najboljeg BH fudbalera ikad, naveli su 20ak imena i kako koga potrefi ovaj "žrijeb". Nostalgičari među nama i konama će glasat za Haseta, Osima, Škiju, Musemića... Realno je da od "starih" samo Pape može donekle ugrozit Džeku i Pjanića, mada je i u to doba fudbal bio daleko od ovog koji se danas igra.

Jel se to mučenik oženio..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 18 apr 2020, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, iliyaa8, Uvijeknapravojstrani i 49 gostiju.