FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emchoz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emchoz » 23 apr 2009, 00:09

Virtu4l je napisao/la:
drop je napisao/la:nek im se raja kolektivno najebala majki,to je postala tradicija i to je svakako najjaci potez poslije utakmice.
Isto tako su i Dzeki jeb*vali, ne mogu da shvate da ti momci nemaju redovna primanja, da je uprava glavni krivac za sve ovo... jbg, momci igraju, ali jednostavno nemaju taj kvalitet...
uprava napolje, uprava napolje, uprava napolje...

a što smo ih 90 minuta prije toga bodrili to ništa jel...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2009, 00:16

e ovako sad sa tekme...

Kao prvo i osnovno ACAB,onakav bezobrazluk odavno nisam dozivio,nista nismo mogli unijeti,ni barjake ni stendarde,ma nista a o bubnjevima da i ne pricam,FUJ!!!

Sto se tice igre Zrinjski bolja ekipa,ljudi onaj Musa je za vse nase "trebice" ronaldo,nasa najbolja faza tamo pocetkom drugog kad smo i zabili gol,Zrinjski propustio 2-3 100% sanse,al nek je :D

O navijanju se nema sta posebno reci,jug bi izgledao fenomenalno da nije bilo hebenih drotova i njihovih gluposti :!: ali i ovako odlicno izdanje negdje oko 10000 gledalaca,navijanje konstantno i sjever je bio na nivou 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2009, 00:22

Evo malo prije sam dosao sa utakmice. Atmosfera i Manijaci fenomenalni. Sto se tice onih balerina, nek nas dragi Bog sacuva sta igra u Zelji. Oni nemaju ideje ne znaju sebi izdraditi akciju. Sjacem se dobor jedne scene oko 65. minute. Na desnoj strani stoje Bucan, Cocalic i Bekric ja mislim. Bekric ima loptu, Bucanu treba 200000 godina da skonta da treba da trci u prazan prostor gdje nema ni jednog igraca Zrinjskog. Redzepi toliko sebican stvor da ono nije zasluzilo ni da primirise Zelji. Lik sam sebe dribla, a o protivnickom igracu ni da ne pricamo. Jednio je Radovanovic pokazao kako se igra, momak je konstantno vrsio pritisak na igraca Zrinjskog koji je u posjedu lopte, s tim sto ovi drugi nisu skontali da trebaju i oni isto raditi da bi se stvorio pritisak koji bi protivnika prisilio na greske i nama omogucio priliku za gol. Mulalic katastrofa nad katastrofama. Ide igrac Zrinjskog i sebi dao predug for, umjesto da ide na njega on se vraca nazad. Sada mi je tek jasno kad sam malo bolje pogledao igru sto mi ne mozemo boda sa strane da donesemo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 apr 2009, 00:34

amerosm je napisao/la:Evo malo prije sam dosao sa utakmice. Atmosfera i Manijaci fenomenalni. Sto se tice onih balerina, nek nas dragi Bog sacuva sta igra u Zelji. Oni nemaju ideje ne znaju sebi izdraditi akciju. Sjacem se dobor jedne scene oko 65. minute. Na desnoj strani stoje Bucan, Cocalic i Bekric ja mislim. Bekric ima loptu, Bucanu treba 200000 godina da skonta da treba da trci u prazan prostor gdje nema ni jednog igraca Zrinjskog. Redzepi toliko sebican stvor da ono nije zasluzilo ni da primirise Zelji. Lik sam sebe dribla, a o protivnickom igracu ni da ne pricamo. Jednio je Radovanovic pokazao kako se igra, momak je konstantno vrsio pritisak na igraca Zrinjskog koji je u posjedu lopte, s tim sto ovi drugi nisu skontali da trebaju i oni isto raditi da bi se stvorio pritisak koji bi protivnika prisilio na greske i nama omogucio priliku za gol. Mulalic katastrofa nad katastrofama. Ide igrac Zrinjskog i sebi dao predug for, umjesto da ide na njega on se vraca nazad. Sada mi je tek jasno kad sam malo bolje pogledao igru sto mi ne mozemo boda sa strane da donesemo.
upravo tako...mi smo odron od ekipe i nevjerovatno je na kako niske grane je Željo spao :oops: :oops: :oops:
Igraci sve sami klocevi i antitalenti,naravno na klupi još gore stanje...vode nas "strucnjaci" koji su presmiješni.
O kriminalno-mafijaškoj upravi ne treba ni trošiti rijeci,to su banditi i moralni razbojnici koje boli kita za Željom i kojim "obraz" dozvoljava da im raja psuje sve po spisku i svaku utakmicu proziva...ma boli njih kita za naše prozivke,oni su tu da rasture Želju :twisted: :twisted: :twisted:
Zrinjski,buduci šampion ove države nije veceras nešto puno pokazao iako se vidi da je kompaktna ekipe...Musa i Žižović su dobri igraci...ali opet Zrinsjki nikad nije cak ni boda uzeo na Grbavici :?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 23 apr 2009, 03:33

um vuk je napisao/la:a šta je hrvatksa zastava slabo gori pa je5 ljudi mora palit
http://www.zrinjski.info/news/navijaci- ... ke/3359/2/

Zali se Vodovodu.

Cestitam na pobjedi.
samo mostarski, samo bahato

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 apr 2009, 11:52

Posjeta solidna. Iznad mojih očekivanja obzirom na sve što se događa u klubu. Atmosfera isto tako solidna. Naravno, moglo je bolje, ali obzirom da je došlo raje koja odavno nije bila nije se moglo nešto specijalno ni očekivati. Ultrasi smješno, djeca došla na ekskurziju. Onu je djecu trebalo na čaršiju odvest' da malo vide grad, kakva ba utakmica. Međutim, obzirom na Zrinjski kao pokušaj nazor kluba ne može se ni očekivati da neko od starije raje, pogotovu prave mostarske raje, navija za takav klub. Sišlo se s ćuka na tonbe, oteo se stadion i fol klub. Žalosno.
Željo nikakav kao u ostalom i tokom cijele sezone. Niko veze s vezom nema osim par nazovi poluigrača. Puno zalutalih ljudi u fudbal na čelu sa Šehom. Zrinjski bolji za klasu. Suđenje domaćinsko pravo. Na neutralnom terenu od 5 tekmi Zrinjski bi dobio 4. Žižović prerastao ovu ligu.
Izgovori nema plata i ostalo je samo šuplja. Naši igraći jednostavno ne znaju. Oni da znaju i da kući uzimaju lopatom po tri razlike i da u gostima ponekad pobjede, imali bi 10 milja svaku domaću i eto love barem za plate.
Ostalo je samo ime, mi manijaci i nikad bolji reflektori. Ostalo je sve dno dna. Uprava zalutala, stadion se lagano ruši. Stolice na sjeveru da ti se život zgadi. Baruštine pod nogama. Istok napušten. Jug jadan s onim stolicama, bolji je bio sto puta bez stolica itd. Zaista je sramota na šta je spao najbolji i najpopularniji klub ove države. Mi stariji, da Bog da, da doživimo bolje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 23 apr 2009, 15:02

čamac je napisao/la:Posjeta solidna. Iznad mojih očekivanja obzirom na sve što se događa u klubu. Atmosfera isto tako solidna. Naravno, moglo je bolje, ali obzirom da je došlo raje koja odavno nije bila nije se moglo nešto specijalno ni očekivati. Ultrasi smješno, djeca došla na ekskurziju. Onu je djecu trebalo na čaršiju odvest' da malo vide grad, kakva ba utakmica. Međutim, obzirom na Zrinjski kao pokušaj nazor kluba ne može se ni očekivati da neko od starije raje, pogotovu prave mostarske raje, navija za takav klub. Sišlo se s ćuka na tonbe, oteo se stadion i fol klub. Žalosno.
Željo nikakav kao u ostalom i tokom cijele sezone. Niko veze s vezom nema osim par nazovi poluigrača. Puno zalutalih ljudi u fudbal na čelu sa Šehom. Zrinjski bolji za klasu. Suđenje domaćinsko pravo. Na neutralnom terenu od 5 tekmi Zrinjski bi dobio 4. Žižović prerastao ovu ligu.
Izgovori nema plata i ostalo je samo šuplja. Naši igraći jednostavno ne znaju. Oni da znaju i da kući uzimaju lopatom po tri razlike i da u gostima ponekad pobjede, imali bi 10 milja svaku domaću i eto love barem za plate.
Ostalo je samo ime, mi manijaci i nikad bolji reflektori. Ostalo je sve dno dna. Uprava zalutala, stadion se lagano ruši. Stolice na sjeveru da ti se život zgadi. Baruštine pod nogama. Istok napušten. Jug jadan s onim stolicama, bolji je bio sto puta bez stolica itd. Zaista je sramota na šta je spao najbolji i najpopularniji klub ove države. Mi stariji, da Bog da, da doživimo bolje.
pogledaj malo slike..pa vidi prosjek godina ultrasa koji su bili na tribini..a što ne dođošte na kupres na pripremnu manijaci kad se ne bojite djece..daj nebudi smiješan..nisi ti nikakav manijak..ti si obični simpatizer...
pozdrav pravim i iskrenim Manijacima
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 apr 2009, 15:05

ocrni vam klub citava hr javnost,na svim ste portalima jos fali sredisnji dnevik hrt-a! :lol:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2009, 16:06

um vuk je napisao/la:hoećš li pm ima i prezime momka..misliš da nije tako..pitaj malo sa strane..šta sad hrvati misle ov želji..ne samo u bih..nego i cijeloj RH..gdje je željo jako cijenjen klub kao i njegovi navijači..
nazovi marija stanića..pa ga upitaj jeli bio uvrijeđen..vidi sa ćirom kakav je ono ko čo¨ek..topića,pandžu,hrgovića...
hvala vam na svemu
HŠK ZRINJSKI MOSTAR
osim topica koji je iole normalan od svih navedenih svi ce biti kao uvrijeđeni...
eto sad prilike za raju iz Sa da navijaju za tolerantni i multinacionalni zap.mostar ups Zrinjski ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 apr 2009, 16:07

Koje licemjerje-nevjerovatno :o
Našli se uvrijeđenim navijaci Zrinjskog koji se javno deklarišu kao ustaše,a kad im se to skandira onda se uvrijede :lol: :lol: :lol: :lol: ....niđe veze sa razumom.
Sjetimo se svi kako su u Lukavici opcrtavali veliko slovo U,kako su pjevali pjesme o Pavelicu i velicali NDH,šta sa sve pjevali na utakmicama protiv ne-hrvatskih klubova godinama (a posebno protiv Veleža) i sad su oni k'o nešto uvrijeđeni...ma dajte budite ozbiljni.
Pominju se neki hrvati koji navijaju za Želju i sad su odjednom prica tipa "moj rođo sve si mi ti govorio ja nism vjerovao..vjerovao sam da je željo klub svi nacija i vjera..za želju navija dosta hrvata..ovim činom sinoć izgubio je mene..a i mnogo nas hrvata..manijaka..."
A šta li je to njemu rođo iz Mostara prije govorio u vezi Želje i manijaka to se nije pomenulo,sigurno ništa lijepo.
Prema tome,seljacko-škotorska propaganda nas ne zanima...koga boli kita što je neki hrvat sinoc prestao navijati za Želju...ako ce mu sinošnji događaj biti povod za to, onda taj nikad nije ni navijao srcem za Želju i ne treba da navija.
Sad ce postati konveriti pa ce se prešaltati u Ultrase ili Škripare...svakako su tome skloni s obzirom da su takvi isti prije rata navijali za Hajduk,Dinamo ili Velež.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2009, 16:10

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 23 apr 2009, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 23 apr 2009, 16:43

čamac je napisao/la: na šta je spao najbolji i najpopularniji klub ove države.
:mrgreen: :D

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 23 apr 2009, 16:52

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090423074
Izvinjenje Hrvatima
Navijači FK Željezničara osuđuju paljenje zastave

Iako je jučerašnji susret u okviru 24. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Zrinjskog trebao biti poseban jer je, nakon skoro 18 godina, jedna utakmica igrana pod reflektorima stadiona Grbavica, mrlju na cijeli događaj bacilo je paljenje hrvatske zastave od strane grupice navijača

"Udruženje navijača FK Željezničar - TM 1987. sa ogorčenjem najoštrije osuđuje paljenje hrvatske zastave tokom sinoćnje utakmice Željezničar - Zrinjski", stoji u saopštenju koje je stiglo na našu adresu.

"Sinoćnja utakmica, prva pod svjetlošću reflektora nakon gotovo 18 godina, trebala je biti svečanost za sve iskrene ljubitelje plave boje i zbog toga naglašavamo sljedeće: Ne želimo da dozvolimo da se istinski navijači FK Željezničar dovode u vezu sa primitivcima koji su pod plaštom navijača kluba pokušali da okaljaju svijetlu istoriju našeg kluba i navijačku grupu The Maniacs - TM 1987.", poručuju iz Udruženja i u ime svih i pravih navijača sarajevskog kluba izvinjavaju se svim pripadnicima hrvatskog naroda koje je povrijedio ovaj gnusni čin

KAO I STO SAM REKAO OVO JE STAV UDRUZENJA I NE PRIKAZUJTE OVO VECIM NEGO STO JESTE
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 apr 2009, 18:06

A.C.A.B.
DA JE SVE PROSLO ONAKO KAKO JE PLANIRANO...MNOGI BI OSTALI OTVORENIH USTA I DAN DANAS...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

High

Post Postao/la High » 23 apr 2009, 19:25

Vratite se temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2009, 19:28

ne zaslužuješ da znaš..sa takvi tvojim stavom..a već sam poslao odgovor na slično pitanje jednom liku sa ovog foruma..poz od avg za apg

ovo je odgovor momka na pitanje da mi da broj tog famoznog rođaka ,ali haj vazno je da on vjeruje da postoji :!:

zavrsite sa ovom raspravom,beze razvlacite pricu u nedogled o obicnoj gluposti,vas napalili hrvatski mediji i njihovo zutilo i gluposti,pa se sad dosli nesto istresati,meni bi bilo isto da su sinoc zapalili zastavu libana ili hrvatske jer me boli neka stvar za te drzave imam svoju :!:

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 23 apr 2009, 19:30

samo da čestitam Manijacima na odlićnoj atmosferi, mada sam došao na drugo poluvrijeme. Posebno za ...dodjite vamo.. pa onda jvm up... jbg, teška vremena, nismo ni vi ni mi zaslužili ovakve ekipe, ali biće bolje. Sve u svemu, odlično. Nadam se da će i u subotu na Koševu biti ok. Pozdrav....

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 23 apr 2009, 20:22

"Udruženje navijača FK Željezničar - TM 1987, sa ogorčenjem, najoštrije osuđuje paljenje hrvatske zastave, tokom sinoćnje utakmice Željezničar-Zrinjski.
Čestitam i na ovome. I udruženje RA je isto to osudilo, mada su je naši nekad davno zapalili na Bijelom Brijegu i nisu više nikad. Ta zastava nema ništa, apsolutno ništa, sa ogorčenjem čovjeka koji je to uradio.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 apr 2009, 20:54

Tema ce biti zakljucana,dok ne bude neko tu od ''nadleznih'' da izbrise vecinu stvari ne vezanih za fudbal i ne kazni sudionike!
AMAR OSIM!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 apr 2009, 17:08

uz nekoliko banova i još više obrisanih postova, nastavljamo doskusiju.

tema je FK Željezničar. forum je sportski a ne politički. ko želi diskutovati o dešavanjima ne vezanim za sport, širok mu je internet.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.