Koje licemjerje-nevjerovatno
Našli se uvrijeđenim navijaci Zrinjskog koji se javno deklarišu kao ustaše,a kad im se to skandira onda se uvrijede

....niđe veze sa razumom.
Sjetimo se svi kako su u Lukavici opcrtavali veliko slovo U,kako su pjevali pjesme o Pavelicu i velicali NDH,šta sa sve pjevali na utakmicama protiv ne-hrvatskih klubova godinama (a posebno protiv Veleža) i sad su oni k'o nešto uvrijeđeni...ma dajte budite ozbiljni.
Pominju se neki hrvati koji navijaju za Želju i sad su odjednom prica tipa "moj rođo sve si mi ti govorio ja nism vjerovao..vjerovao sam da je željo klub svi nacija i vjera..za želju navija dosta hrvata..ovim činom sinoć izgubio je mene..a i mnogo nas hrvata..manijaka..."
A šta li je to njemu rođo iz Mostara prije govorio u vezi Želje i manijaka to se nije pomenulo,sigurno ništa lijepo.
Prema tome,seljacko-škotorska propaganda nas ne zanima...koga boli kita što je neki hrvat sinoc prestao navijati za Želju...ako ce mu sinošnji događaj biti povod za to, onda taj nikad nije ni navijao srcem za Želju i ne treba da navija.
Sad ce postati konveriti pa ce se prešaltati u Ultrase ili Škripare...svakako su tome skloni s obzirom da su takvi isti prije rata navijali za Hajduk,Dinamo ili Velež.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja