Bruda uhvati me neka euforijakerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:0811 kola,.to je 5 sedmica srijeda-subota.
Spremite se momci i dajte 200% mogucnosti, to je samo mjesec i kusur dana do besmrtnosti!!!!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa nisu toliki klošariLjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Ovome sam se vazda i nadao, i mimo ovog. Nista debilnije od dvije utakmice tzv finala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kontrasviju
- Kontakt:
Znači u ZDK-u dižemo oba trofejaLjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:02BHT Premijer liga BiH nastaviće se 30. i 31. maja ekskluzivno saznaje ****.
Domaće prvenstvo će, ukoliko se situacija sa smirivanjem korona krize nastavi prema planiranom, biti igrano dva puta sedmično, u rasporedu srijeda – subota.
Kada je riječ o Kupu BiH, u finalu će se igrati samo jedna utakmica i to na neutralnom terenu – na glavnom terenu Trening centra FS BiH. U polufinale Kupa BiH plasirali su se Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg i GOŠK.
Reprezentacijaaaa. ba
1921
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
"FIFA ne može produžiti ugovore koji ističu 30. juna. Transfer rok neće biti isti kao prije i ne znamo kako će stvari funkcionisati. Jasno je da prelazni rok neće početi 1. jula kako je to običaj.”kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Na jednom sam portalu citao detaljnije o ovom, ali da me ubijes ne znam gdje. Sacekat cemo opet zvanicno da bude pa cemo vidjeti.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne vjerujem da ima takvih koji bi otišli 2-3 sedmice prije kraja sezone. Pa valjda im je bolje igrati i trenirati s klubom nego biti bez kluba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
1921
Upravo, interes je obostran.kontrasviju je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:29Ne vjerujem da ima takvih koji bi otišli 2-3 sedmice prije kraja sezone. Pa valjda im je bolje igrati i trenirati s klubom nego biti bez kluba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Uskoro nastavljamo, Solak spasioc bh fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas tako ,jedino ako debili namjerno to rade kako bi zaradili na kartama jer sve pare sa finala idu savezu
Dobit ce sad klinac 
Samo ce potrositi.
Samo ce potrositi.
JurisSSSSSSSSSSS ZELJOOOOOOOOOOOOOOO
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja mislim da je babuka svjestan, da ce se ovo ipak sve svesti na fizicku spremu. Ko bude najjaci, taj ce trijumfovati.
joj zamisli uzmemo duplu a nema proslave 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo Ermin u ovom intervju za zvanicnu kaze da je spreman tj. oporavljen
Nisam pratio.. Jeli Blazevic dobio te papire i moze li igrati za nas? Ayayi...?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Erminjo treba nastaviti regularnim ritmom - subota subota. Ove srijedom nek preskace, bolje da igra svaku drugu nego 2 i dovidjenja

kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 19:55Erminjo treba nastaviti regularnim ritmom - subota subota. Ove srijedom nek preskace, bolje da igra svaku drugu nego 2 i dovidjenja![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.