Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znaci ode čelik u cvajtu
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Hahahahahhahahahayahaa
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
druga liga smijuu vam se svi!JonSnow je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:30**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Jako dobar forumas @avenija
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
Najperspektivniji stadion u drzavi BiH
Najvise natkrivenih mjesta-10 500 u drzavi BiH
Najbolji travnjak u drzavi BiH
LP.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Izdrži Čelik.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Taurus1999
- Kontakt:
Kralju ohladi malo, zbog tebe bi svako zamrzio Zelju.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
Svaki post reklamiras stadion kao Top Shop, a teren kao da ga ti kosis i odrzavas.
Podrska Celiku velikanu bh fudbala. Da iz ovoga izadju jaci i da se ubrzo bore ze Evropu.
dejavu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:01druga liga smijuu vam se svi!JonSnow je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:30**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28
Hvala za info o terenu BP
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
LP.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Da li je vrijeme ?
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 apr 2020, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Mi se ne kur. čimo da smo ozbiljan klub za razliku od vas.
Ti keru balavi, da si pravi navijač svog kluba ne bi se radovao tuđoj nesreći, ali šta drugo očekivat od bslave seljačine koja se sljegla s nekog brda u Sarajevo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
kako da se kurcite da ste ozbiljan klub, iza vas samo Zvijezda iz etno sela

nasa noc traje danima
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Hajde ba ne prdite bezveze,ovdje 80% foruma ne zna ni prvih 11 svoje ekipe a da znaju neke stvari o klubovima.
Radujte se dusmani nasoj nesreci al sreca pa ima dobrih postenih i normalnih navijaca pa ce pokazati kakvo takvo postivanje i podrsku u ovom trenutku.
Bas kao sto je i Zenica i robija x puta pokazala svoje pravo lice s darivanjima krvlju sa odavanju pocasti sa postenim aplauzom itd stvarima.
Ja se nebi slabio sa je zeljo Sarajevo Velez borac ili bilo koju klub u Bosni i Hercegovini u ovakvim problemima.
Al uvjeren sam da ce maske u Zenici pasti u narednih 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Radujte se dusmani nasoj nesreci al sreca pa ima dobrih postenih i normalnih navijaca pa ce pokazati kakvo takvo postivanje i podrsku u ovom trenutku.
Bas kao sto je i Zenica i robija x puta pokazala svoje pravo lice s darivanjima krvlju sa odavanju pocasti sa postenim aplauzom itd stvarima.
Ja se nebi slabio sa je zeljo Sarajevo Velez borac ili bilo koju klub u Bosni i Hercegovini u ovakvim problemima.
Al uvjeren sam da ce maske u Zenici pasti u narednih 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
killafrommanilla
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Da me pogresno ne shvate pravi navijaci Celika, oni koji nisu pusikurci obicni bez imalo obraza (pronacice se oni sami)OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:41Hajde ba ne prdite bezveze,ovdje 80% foruma ne zna ni prvih 11 svoje ekipe a da znaju neke stvari o klubovima.
Nije mi drago zbog situacije, kao i svakom drugom normalnom navijacu, vec sam jednom davno napisao post o Celiku na temi navijacki izvjestaji i sta mislim o vama i iskreno se nadam da cete se moci izvuci.
A za sve ove ostale papke, pusikurce..
nasa noc traje danima
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Rugala se svraka vrani...
Ne znaš koji je klub smiješniji u ovoj ligi, a ima ih koji za svoj klub misle da je Real lično haha
Ne znaš koji je klub smiješniji u ovoj ligi, a ima ih koji za svoj klub misle da je Real lično haha
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sretno Čeliku, mislim da je ispred njih jedna teska bitka. Ni ispadanje nije problem ako će ih to vratiti na pravi put, najveci problem je njihov gradonacelnik koji je dobio zadnje izbore..
Ti si naša ljubav jedina!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sefe jeste li to Vi
Svi izvarali gazda Aydu plakkyy tuggy. Kakva seoska varalica strašno. Mi kad smo to ovdje pisali ljufi nas nazivali svakakvim imenima. Najjače je u nekom intervju, on tvrdi da su ga Gulenovcu nedužnog osudili.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mafija udarila na mafiju preko naših leđa.
Od početka su neki pisali i upozoravali, ali džaba. Većina ljudi je bila toliko očajno željna uspjeha da nisu htjeli vidjeti očito.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.