Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dejavu » 25 apr 2020, 14:35

JonSnow je napisao/la:
25 apr 2020, 14:25
dejavu je napisao/la:
25 apr 2020, 14:18
JonSnow je napisao/la:
25 apr 2020, 14:13

slika
slika

slika

ne placi!
Mi se ne kur. čimo da smo ozbiljan klub za razliku od vas.
kako da se kurcite da ste ozbiljan klub, iza vas samo Zvijezda iz etno sela :nene:

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 25 apr 2020, 14:41

Hajde ba ne prdite bezveze,ovdje 80% foruma ne zna ni prvih 11 svoje ekipe a da znaju neke stvari o klubovima.
Radujte se dusmani nasoj nesreci al sreca pa ima dobrih postenih i normalnih navijaca pa ce pokazati kakvo takvo postivanje i podrsku u ovom trenutku.
Bas kao sto je i Zenica i robija x puta pokazala svoje pravo lice s darivanjima krvlju sa odavanju pocasti sa postenim aplauzom itd stvarima.
Ja se nebi slabio sa je zeljo Sarajevo Velez borac ili bilo koju klub u Bosni i Hercegovini u ovakvim problemima.
Al uvjeren sam da ce maske u Zenici pasti u narednih 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 apr 2020, 14:49

Plavac87 je napisao/la:
25 apr 2020, 14:10
Izdrži Čelik.

slika
cao konobar brateeeee
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 25 apr 2020, 14:50

OdmutNicaze1988 je napisao/la:
25 apr 2020, 14:41
Hajde ba ne prdite bezveze,ovdje 80% foruma ne zna ni prvih 11 svoje ekipe a da znaju neke stvari o klubovima.
Radujte se dusmani nasoj nesreci al sreca pa ima dobrih postenih i normalnih navijaca pa ce pokazati kakvo takvo postivanje i podrsku u ovom trenutku.
Bas kao sto je i Zenica i robija x puta pokazala svoje pravo lice s darivanjima krvlju sa odavanju pocasti sa postenim aplauzom itd stvarima.
Ja se nebi slabio sa je zeljo Sarajevo Velez borac ili bilo koju klub u Bosni i Hercegovini u ovakvim problemima.
Al uvjeren sam da ce maske u Zenici pasti u narednih 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Da me pogresno ne shvate pravi navijaci Celika, oni koji nisu pusikurci obicni bez imalo obraza (pronacice se oni sami)
Nije mi drago zbog situacije, kao i svakom drugom normalnom navijacu, vec sam jednom davno napisao post o Celiku na temi navijacki izvjestaji i sta mislim o vama i iskreno se nadam da cete se moci izvuci.
A za sve ove ostale papke, pusikurce.. :arrow: druga liga! :thumbup:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 25 apr 2020, 14:54

Rugala se svraka vrani...
Ne znaš koji je klub smiješniji u ovoj ligi, a ima ih koji za svoj klub misle da je Real lično haha

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 25 apr 2020, 15:01

Sretno Čeliku, mislim da je ispred njih jedna teska bitka. Ni ispadanje nije problem ako će ih to vratiti na pravi put, najveci problem je njihov gradonacelnik koji je dobio zadnje izbore..
Ti si naša ljubav jedina!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2020, 15:27

killafrommanilla je napisao/la:
25 apr 2020, 14:49
Plavac87 je napisao/la:
25 apr 2020, 14:10
Izdrži Čelik.

slika
cao konobar brateeeee
Sefe jeste li to Vi

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 apr 2020, 15:52

Svi izvarali gazda Aydu plakkyy tuggy. Kakva seoska varalica strašno. Mi kad smo to ovdje pisali ljufi nas nazivali svakakvim imenima. Najjače je u nekom intervju, on tvrdi da su ga Gulenovcu nedužnog osudili.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 apr 2020, 15:55

Heller je napisao/la:
25 apr 2020, 15:52
Svi izvarali gazda Aydu plakkyy tuggy. Kakva seoska varalica strašno. Mi kad smo to ovdje pisali ljufi nas nazivali svakakvim imenima. Najjače je u nekom intervju, on tvrdi da su ga Gulenovcu nedužnog osudili.
Mafija udarila na mafiju preko naših leđa.
Od početka su neki pisali i upozoravali, ali džaba. Većina ljudi je bila toliko očajno željna uspjeha da nisu htjeli vidjeti očito.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2020, 16:05

avenija je napisao/la:
25 apr 2020, 10:57
Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Dace savez za terene, treba i tu bit dobar, da ga nije sjebo ne bi km dobio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 25 apr 2020, 16:37

Nemoj te nas zaliti, znamo se, nema potrebe da se lazemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 apr 2020, 17:53

Naravno da mi je žao Čelika, liga ionako jadna, korumpirani savez koji drži do lige ko do lanjskog snijega, samo su im pare i A selekcija interesantni...i još da ode jedan veći BH klub u propast, a da se na njegovo mjesto uvale neki livadići.
Vec sam pisao jednom o tome, valjda se izvade nekako iz te dubioze, za pocetak dobar znak je da su otišle one turske varalice, sad nek se cupaju iz gov.ana kako znaju i umiju.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 apr 2020, 18:26

Od pocetka se znalo da su ovi turci u Celiku ublehe bjelosvjetske. Neki iz Zenice su to odmah vidjeli neki su bili naivni. Ako se liga nastavi ne vidim nacina da Celik opstane, a ako bi nekako i uspjeli priblem bi bila licenca. Licencu bi mozda i mogli izmajmunisati, ali preko politike. To je opet produzenje zivota na aparatima. Nije problem ni ispadanje, ali ako ce krenuti od zdravih temelja sto je vrlo upitno.

Sretno im kako god.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 apr 2020, 18:32

Meni se cini da nije ovdje sve ni do Turaka. Ovdje ovi nasi i Turci medjusobno su se varali i mlatili pare. Ne znam sve ove ljude koji se spominju pa ne mogu ni znati sve i pokopcati, ali sretno u svakom slucaju Celiku da sto prije pocne uspostavljati neke normalnije temelje sto se tice ovih stvari za Uprave, administracije i slicno. Sad su navijaci i njihova volja da se spase stvari najbitniji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 25 apr 2020, 18:34

Od ponedjeljka ce se znati dosta vise stvari i stvari oko kluba a do tada uzivajte ako mozete u ovako divnim vijestima i kako je lijepo vidjeti kako maske padaju na sve strane.Nebi me iznenadilo da se dosta stvari otkrije i od prije 15 godina a mozda i duze.Sad uhljebasi i lopovi padaju i kako padaju tako vuku u rupu jedan drugog i to je ocito u ovih 24 sata sta se sve izdesavalo i sta ce se sve izdesavati.
Mislim da grad moze da donekle pogura trenutno klub al koliko je to izvodljivo vidjet cemo i sta ce biti neka bude samo posteno pa iako je 4 liga bar je postena ako nista.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 apr 2020, 18:50

I onda dodje neko i kaze sta se desava u Zenici ili kako je moj klub sve to imao.Nije niti ce ikad imati kao sto ima Zenica,najveca kriminalna hobotnica u drzavi.I opet borba i opet se nesto hoce a znamo svi da nista od tog nece biti.Klub koji je sudjen na propast i kriminal,al djaba kad ga volis,pa ces citav svoj usrani zivot provesti u borbi protiv vjetrenjaca..Dosta nama 4 kola malo nafura i to je to.Bolje nismo ni zasluzili. :D
!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 apr 2020, 18:58

let3 je napisao/la:
25 apr 2020, 17:53
Naravno da mi je žao Čelika, liga ionako jadna, korumpirani savez koji drži do lige ko do lanjskog snijega, samo su im pare i A selekcija interesantni...i još da ode jedan veći BH klub u propast, a da se na njegovo mjesto uvale neki livadići.
Vec sam pisao jednom o tome, valjda se izvade nekako iz te dubioze, za pocetak dobar znak je da su otišle one turske varalice, sad nek se cupaju iz gov.ana kako znaju i umiju.
Srz problema nije u strancima nego u nasim ljudima, ekstremno glupim i primitivnim ljudima koji nazalost zive u ovoj drzavi. Sav taj kriminal, lopovluk, korupcija, sitni interesi itd su logican slijed dogadjaja zbog ovakvog naroda i takvog "sistema". Koldzo je godinama blokirao naseg Zelju i uvijek lik dobijao izbore tako sto odvede penzionere na izlet ili im podijeli nesto, nesto kao izgradi, slika se i dobije izbore. Ajnadzic u opcini centar ce opet pobijediti na izborima to garantujem. Ne zbog toga sto je nesto dobro uradio nego sto smo kao ljudi bas zatucani. Sve dok se narod drasticno ne promijeni i dalje ce vladati Fudo, Nedzad i slicni koji uniste sve sto dotaknu..

Tog Turskog varalicu je dovela jos veca varalica. Dala mu kljuceve od Celika, predstavila ga kao spasioca, ako ne izaberu njega klub se gasi itd. To je bar ono sto sam ja upratio.

Neko napisa kako ce Celik ako ispadne krenuti od zdravih temelja? Kako? Dugovi ostaju nece se izbrisati. Ostat ce i bez vecine igraca. Koliko ce firmi ulagati u klub koji igra u drugoj ligi koja je mnogo mnogo mnogo gora po svemu nego premijer liga? Nije to bas tako klub ispadne i sve se poslozi.

Iskreno se nadam da ce se Celik izvuci iz ove situacije i da cemo na zelenom terenu nastaviti da se sportski nadmecemo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 19:02

Kakvi bola turski investitori. To samo mogu popusiti oni gunjasi i nolajferi sa foruma konvikts avenija red bul i jos njih. Sto im napisa neki momak i u pravu je. Zenica je zesca nepismena provincija bez mentaliteta i ljubavi prema svom klubu. Zali boze par onih momaka stilmen i kocevski galeb koji ih udaraju argumentima i otvaraju im oci ali ne mozes ti seljaka promjeniti i staviti mu klub ispred motike. Sto se tice ove ostavke nista katastrofalno se nije desilo osim spasavanja casti sto je ostalo od Celika. Toliko priredjenih blamaza od frajera i opet su levati konvikts avenija i drugi glabali tursku belegiju i vjerovali u kurdsku verziju Romana Abramovica :tokralju: bolje im je neka se presaberu i ispadnu iz lige. Povuku zesci presjek smanje troskove i polako krenu sa refanjem dugova. Bolja je casna peta liga nego ona blamaza da ti klub vrati sa grbavice. Kada to shvate i odu ponosni punih pluca protiv Toska iz Tesnja ili Slavena iz Zivinica skontat ce sta je ljubav prema svom klubu jer su ispadali veci od Celika sest puta. Neko ce ovo drugacije shvatiti ali nije pastrmka jazavac kao ni jedan drugi navijac Veleza. Sretno vam u borbi za svoj klub
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 apr 2020, 19:11

Evo opet bajke o ljekovitim vodama nižih liga, koje brišu i kao rukom, odnose sve dugove.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2020, 19:17

Greška
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 apr 2020, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.