kako da se kurcite da ste ozbiljan klub, iza vas samo Zvijezda iz etno sela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kako da se kurcite da ste ozbiljan klub, iza vas samo Zvijezda iz etno sela
Da me pogresno ne shvate pravi navijaci Celika, oni koji nisu pusikurci obicni bez imalo obraza (pronacice se oni sami)OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:41Hajde ba ne prdite bezveze,ovdje 80% foruma ne zna ni prvih 11 svoje ekipe a da znaju neke stvari o klubovima.
Radujte se dusmani nasoj nesreci al sreca pa ima dobrih postenih i normalnih navijaca pa ce pokazati kakvo takvo postivanje i podrsku u ovom trenutku.
Bas kao sto je i Zenica i robija x puta pokazala svoje pravo lice s darivanjima krvlju sa odavanju pocasti sa postenim aplauzom itd stvarima.
Ja se nebi slabio sa je zeljo Sarajevo Velez borac ili bilo koju klub u Bosni i Hercegovini u ovakvim problemima.
Al uvjeren sam da ce maske u Zenici pasti u narednih 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo.
Sefe jeste li to Vi
Mafija udarila na mafiju preko naših leđa.
Dace savez za terene, treba i tu bit dobar, da ga nije sjebo ne bi km dobio....avenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Srz problema nije u strancima nego u nasim ljudima, ekstremno glupim i primitivnim ljudima koji nazalost zive u ovoj drzavi. Sav taj kriminal, lopovluk, korupcija, sitni interesi itd su logican slijed dogadjaja zbog ovakvog naroda i takvog "sistema". Koldzo je godinama blokirao naseg Zelju i uvijek lik dobijao izbore tako sto odvede penzionere na izlet ili im podijeli nesto, nesto kao izgradi, slika se i dobije izbore. Ajnadzic u opcini centar ce opet pobijediti na izborima to garantujem. Ne zbog toga sto je nesto dobro uradio nego sto smo kao ljudi bas zatucani. Sve dok se narod drasticno ne promijeni i dalje ce vladati Fudo, Nedzad i slicni koji uniste sve sto dotaknu..let3 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 17:53Naravno da mi je žao Čelika, liga ionako jadna, korumpirani savez koji drži do lige ko do lanjskog snijega, samo su im pare i A selekcija interesantni...i još da ode jedan veći BH klub u propast, a da se na njegovo mjesto uvale neki livadići.
Vec sam pisao jednom o tome, valjda se izvade nekako iz te dubioze, za pocetak dobar znak je da su otišle one turske varalice, sad nek se cupaju iz gov.ana kako znaju i umiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.