A sto su sad preko puta tribinE (znaci jedne tribine) klupe za igrace i.t.d...?djulba je napisao/la:Jeste li vidjeli juče koliko je klupa sarajeva ponijela cigla i kamenica kući, mogu sebi garažu dozidat. da ne spominjem šta su sve navijači slobode psovali sarajlijama.![]()
![]()
![]()
POZDRAV
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH
ko je u subotu na tv ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
mozda Široki - Sloboda...avenija je napisao/la:ko je u subotu na tv ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
na teletextu BHT 1 pise da prenose Čelik - Slavijaavenija je napisao/la:ko je u subotu na tv ?
Republika Zenica
zar derby nije Široki - Sloboda..?dubioza je napisao/la:na teletextu BHT 1 pise da prenose Čelik - Slavijaavenija je napisao/la:ko je u subotu na tv ?
celik :slavija na bhtv !
Ma krkan covjek, prava seljacinaodsutraopetultra je napisao/la:Danas je cijela BiH vidjela kolika je seljacina Enes Mešanović.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ali ja neznam zasto je iskljucen znam da su se mnogi klubovi zalili zbog njegovog ponasanja tokom utakmiceasasova je napisao/la:Ma krkan covjek, prava seljacinaodsutraopetultra je napisao/la:Danas je cijela BiH vidjela kolika je seljacina Enes Mešanović.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Dakle sutra 20H Celik-Slavija,srijeda 16:55 Slavija-Zrinjski 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
znaci slavija ce biti dva put zaredom haj i zasluzili su zrinjski i slavija oni i zeljo su bili najmanje na televizijimiky_hz je napisao/la:Dakle sutra 20H Celik-Slavija,srijeda 16:55 Slavija-Zrinjski
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bas nek je bio prijenos da se vidi kome se navlacilo,nepostojeci ofsajdi 2-3 puta Mesic zaustavljen kad sam krene prema golu a nidje ofsajda,lik namijesta loptu kod slobodnjaka kako mu odgovara,hocul malo iskosa,ma necu bolje da se maknem metar unutra hocul sa 17 ili 18 metara,ma lakse mi je sa 18,namijesta sebi poziciji ku na treningu i nikom nista sudija hladno gleda u njeg,pa neujednacen kriteriji kod zutih kartona,pa bolan po ekipe nam je izbacio iz stroja za Siroki,4 covjeka kartone odradjuju sutraantipolitikaa je napisao/la:Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Celik - Slavija 20:00......CEKAJ ME ZENICO CEKAJ CEKAJ ME JA CU DOC
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
- The_Target
- Kontakt:
Celik : Slavija
Sarajevo : Velez
Recite vi meni koja je utakmica DERBI za TV prenos???
Rođeni brato
- Stone Island
- Kontakt:
Prije da je ova,jer oba kluba su potpisnici onog ugovora o prenosima dok mi nismo potpisali tako da će ti vjerovatno ova biti !The_Target je napisao/la:Celik : Slavija
Ne prenose Velež već Čelik, smiješno. Nemam ništa protiv Slavije ali Velež je u nakvom usponu i bilo bih lijepo gledati njih, ali šta češ i ova utakmcia u nas je dobra, ali ja bih volio gledati Leotar-Laktaši 
nemoj s.at !ultrasstyle_tz je napisao/la:bas nek je bio prijenos da se vidi kome se navlacilo,nepostojeci ofsajdi 2-3 puta Mesic zaustavljen kad sam krene prema golu a nidje ofsajda,lik namijesta loptu kod slobodnjaka kako mu odgovara,hocul malo iskosa,ma necu bolje da se maknem metar unutra hocul sa 17 ili 18 metara,ma lakse mi je sa 18,namijesta sebi poziciji ku na treningu i nikom nista sudija hladno gleda u njeg,pa neujednacen kriteriji kod zutih kartona,pa bolan po ekipe nam je izbacio iz stroja za Siroki,4 covjeka kartone odradjuju sutraantipolitikaa je napisao/la:Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje...i eto bas nek je bio prenos,da se vidi koliko ljudi lazu o utakmicama u Tuzli i kome se ustvari navlaci,ne zaboravi da smo osteceni i na Kosevu,sviran smijesan penal za Sarajevo u 92.minuti kod 1-1 rezultata..i dobro lik gore kaze gdje je taj siporex,gradjevinski materijal na koji se svi zale,gdje je to psovanje,ma pustite ba djecijih prica..ovim ne opravdavam losu igru i nezalaganje nasih igraca koji nisu ni zasluzili pobjedu,ali preko glave su mi vise te price o nekom namijestanju u Tuzli o nekom "paklu" koji ceka goste,nemogucim uslovima za igru,uostalom sve ste vidjeli
da nije tv prenos bio 3 : 0 glat bi bilo za kostolomce a minđama pred kamerom
svi znamo ko je odradio tu gostovanje kakvo je ponasenje clanova uprave do igraca...
linc !
da vas prenosi 10 puta nijednu tekmu ne bih dobili dzeke mi !
a ejsi ga sasrao..eto je radi Širokog..ko bitno Širokom da vas dobiju...dobili smo vas s 10 igraca..mislim da nam nisu potrebni neki žuti kartoni da vas pobjedimo..a uostalom Široki je izgubio bitku za pozicije za Europu stoga sumnjam da je to zbog Širokog..a ionako cemo umjesto vas(najvjerojatnije) u Europu.ultrasstyle_tz je napisao/la:bas nek je bio prijenos da se vidi kome se navlacilo,nepostojeci ofsajdi 2-3 puta Mesic zaustavljen kad sam krene prema golu a nidje ofsajda,lik namijesta loptu kod slobodnjaka kako mu odgovara,hocul malo iskosa,ma necu bolje da se maknem metar unutra hocul sa 17 ili 18 metara,ma lakse mi je sa 18,namijesta sebi poziciji ku na treningu i nikom nista sudija hladno gleda u njeg,pa neujednacen kriteriji kod zutih kartona,pa bolan po ekipe nam je izbacio iz stroja za Siroki,4 covjeka kartone odradjuju sutraantipolitikaa je napisao/la:Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje...i eto bas nek je bio prenos,da se vidi koliko ljudi lazu o utakmicama u Tuzli i kome se ustvari navlaci,ne zaboravi da smo osteceni i na Kosevu,sviran smijesan penal za Sarajevo u 92.minuti kod 1-1 rezultata..i dobro lik gore kaze gdje je taj siporex,gradjevinski materijal na koji se svi zale,gdje je to psovanje,ma pustite ba djecijih prica..ovim ne opravdavam losu igru i nezalaganje nasih igraca koji nisu ni zasluzili pobjedu,ali preko glave su mi vise te price o nekom namijestanju u Tuzli o nekom "paklu" koji ceka goste,nemogucim uslovima za igru,uostalom sve ste vidjeli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za utakmicu protiv Sirokog...ko je spomunuo jel sirokom bitno da nas dobije ili ne 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pise za Široki..ili si mislio necemo imati pola ekipe kad igrali na Pecari.!? tako mi je tvoj psot djelovao..samo sam htio pojasniti da nam sad nista nije ni bitno..igramo lose..ultrasstyle_tz je napisao/la:za utakmicu protiv Sirokog...ko je spomunuo jel sirokom bitno da nas dobije ili ne
Trenutno korisnika/ca: James1987, supervizor i 58 gostiju.