Utakmice klubova iz BiH na TV-u

korisnik
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH

Post Postao/la korisnik » 23 apr 2009, 09:14

djulba je napisao/la:Jeste li vidjeli juče koliko je klupa sarajeva ponijela cigla i kamenica kući, mogu sebi garažu dozidat. da ne spominjem šta su sve navijači slobode psovali sarajlijama. :lol: :lol: :lol:
POZDRAV
A sto su sad preko puta tribinE (znaci jedne tribine) klupe za igrace i.t.d...?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 apr 2009, 10:33

ko je u subotu na tv ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2009, 10:47

avenija je napisao/la:ko je u subotu na tv ?
mozda Široki - Sloboda... :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 23 apr 2009, 10:47

na teletextu BHT 1 pise da prenose Čelik - Slavija
Republika Zenica

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2009, 10:54

dubioza je napisao/la:
na teletextu BHT 1 pise da prenose Čelik - Slavija
zar derby nije Široki - Sloboda..? :roll: uostalom ko ih šiša..ionako sam na tekmi.. :)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 apr 2009, 11:11

celik :slavija na bhtv !

asasova
Kontakt:

Post Postao/la asasova » 23 apr 2009, 11:46

odsutraopetultra je napisao/la:Danas je cijela BiH vidjela kolika je seljacina Enes Mešanović.
Ma krkan covjek, prava seljacina

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 apr 2009, 13:29

asasova je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:Danas je cijela BiH vidjela kolika je seljacina Enes Mešanović.
Ma krkan covjek, prava seljacina
ali ja neznam zasto je iskljucen znam da su se mnogi klubovi zalili zbog njegovog ponasanja tokom utakmice
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 apr 2009, 13:51

Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2009, 13:34

Dakle sutra 20H Celik-Slavija,srijeda 16:55 Slavija-Zrinjski ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 apr 2009, 14:35

miky_hz je napisao/la:Dakle sutra 20H Celik-Slavija,srijeda 16:55 Slavija-Zrinjski ;)
znaci slavija ce biti dva put zaredom haj i zasluzili su zrinjski i slavija oni i zeljo su bili najmanje na televiziji
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2009, 14:48

antipolitikaa je napisao/la:Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje.
bas nek je bio prijenos da se vidi kome se navlacilo,nepostojeci ofsajdi 2-3 puta Mesic zaustavljen kad sam krene prema golu a nidje ofsajda,lik namijesta loptu kod slobodnjaka kako mu odgovara,hocul malo iskosa,ma necu bolje da se maknem metar unutra hocul sa 17 ili 18 metara,ma lakse mi je sa 18,namijesta sebi poziciji ku na treningu i nikom nista sudija hladno gleda u njeg,pa neujednacen kriteriji kod zutih kartona,pa bolan po ekipe nam je izbacio iz stroja za Siroki,4 covjeka kartone odradjuju sutra :roll: ..i eto bas nek je bio prenos,da se vidi koliko ljudi lazu o utakmicama u Tuzli i kome se ustvari navlaci,ne zaboravi da smo osteceni i na Kosevu,sviran smijesan penal za Sarajevo u 92.minuti kod 1-1 rezultata..i dobro lik gore kaze gdje je taj siporex,gradjevinski materijal na koji se svi zale,gdje je to psovanje,ma pustite ba djecijih prica..ovim ne opravdavam losu igru i nezalaganje nasih igraca koji nisu ni zasluzili pobjedu,ali preko glave su mi vise te price o nekom namijestanju u Tuzli o nekom "paklu" koji ceka goste,nemogucim uslovima za igru,uostalom sve ste vidjeli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 24 apr 2009, 16:36

Celik - Slavija 20:00......CEKAJ ME ZENICO CEKAJ CEKAJ ME JA CU DOC
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 24 apr 2009, 20:03

Celik : Slavija

Sarajevo : Velez

Recite vi meni koja je utakmica DERBI za TV prenos???
Rođeni brato

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 apr 2009, 20:47

The_Target je napisao/la:Celik : Slavija

Sarajevo : Velez

Recite vi meni koja je utakmica DERBI za TV prenos???
Prije da je ova,jer oba kluba su potpisnici onog ugovora o prenosima dok mi nismo potpisali tako da će ti vjerovatno ova biti !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 21:03

Ne prenose Velež već Čelik, smiješno. Nemam ništa protiv Slavije ali Velež je u nakvom usponu i bilo bih lijepo gledati njih, ali šta češ i ova utakmcia u nas je dobra, ali ja bih volio gledati Leotar-Laktaši ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 apr 2009, 22:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Bogu hvala pa bio tv prijenos tko zna koliko bi pomocni sudac puta zaboravio dignut zastavicu za offside,sloboda smijesna ekipa,sarajevo zasluzuje mjesto iznad nje.
bas nek je bio prijenos da se vidi kome se navlacilo,nepostojeci ofsajdi 2-3 puta Mesic zaustavljen kad sam krene prema golu a nidje ofsajda,lik namijesta loptu kod slobodnjaka kako mu odgovara,hocul malo iskosa,ma necu bolje da se maknem metar unutra hocul sa 17 ili 18 metara,ma lakse mi je sa 18,namijesta sebi poziciji ku na treningu i nikom nista sudija hladno gleda u njeg,pa neujednacen kriteriji kod zutih kartona,pa bolan po ekipe nam je izbacio iz stroja za Siroki,4 covjeka kartone odradjuju sutra :roll: ..i eto bas nek je bio prenos,da se vidi koliko ljudi lazu o utakmicama u Tuzli i kome se ustvari navlaci,ne zaboravi da smo osteceni i na Kosevu,sviran smijesan penal za Sarajevo u 92.minuti kod 1-1 rezultata..i dobro lik gore kaze gdje je taj siporex,gradjevinski materijal na koji se svi zale,gdje je to psovanje,ma pustite ba djecijih prica..ovim ne opravdavam losu igru i nezalaganje nasih igraca koji nisu ni zasluzili pobjedu,ali preko glave su mi vise te price o nekom namijestanju u Tuzli o nekom "paklu" koji ceka goste,nemogucim uslovima za igru,uostalom sve ste vidjeli
nemoj s.at !
da nije tv prenos bio 3 : 0 glat bi bilo za kostolomce a minđama pred kamerom
svi znamo ko je odradio tu gostovanje kakvo je ponasenje clanova uprave do igraca...
linc !
da vas prenosi 10 puta nijednu tekmu ne bih dobili dzeke mi ! :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2009, 00:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:
a ejsi ga sasrao..eto je radi Širokog..ko bitno Širokom da vas dobiju...dobili smo vas s 10 igraca..mislim da nam nisu potrebni neki žuti kartoni da vas pobjedimo..a uostalom Široki je izgubio bitku za pozicije za Europu stoga sumnjam da je to zbog Širokog..a ionako cemo umjesto vas(najvjerojatnije) u Europu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2009, 00:44

za utakmicu protiv Sirokog...ko je spomunuo jel sirokom bitno da nas dobije ili ne :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2009, 01:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:za utakmicu protiv Sirokog...ko je spomunuo jel sirokom bitno da nas dobije ili ne :roll:
pise za Široki..ili si mislio necemo imati pola ekipe kad igrali na Pecari.!? tako mi je tvoj psot djelovao..samo sam htio pojasniti da nam sad nista nije ni bitno..igramo lose..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bordobijeli, Combattente87, MostarNeretva, Zaboljesutra i 39 gostiju.