Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Antipolitika, imas prepucavanja pa tamo smarajte
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ok
Ja sam njih tristo i mene opominjes
Cccccc

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Spominje se i Hadzic,Sarajevo bi moglo imati bas finu ekipu za sledecu sezonu, a bogami i sada za euro kvalifikacije klubske.
Valjda sve dodje na svoje i udju u tu pricu spremni.
Ahmetovic je star, za nasu ligu jos godinu, dvije ok, ali za evrope nije.
Zaista bi volio da neki nas klub napravi iskorak u evropi, vise od svega drugog treba petlja, da se krene u takav projekat. Ako dovedu Hadzica, na ovu ekipu za ozbiljnu pricu treba im stoper, napadac, i vezni.
Zaista bi volio da neki nas klub napravi iskorak u evropi, vise od svega drugog treba petlja, da se krene u takav projekat. Ako dovedu Hadzica, na ovu ekipu za ozbiljnu pricu treba im stoper, napadac, i vezni.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nama vise nije problem dovest vec je problem sto savez glupi ogranicio broj stranaca. Hadzic je ime al ce doci bolji od njega to je vec izvjesno. Sto se veznih tice tu vec ne znam koga bi ti doveo jer Susic,Zidan,Hadzic,Salcin,Rahmanovic i Djokanovic sve redom odlicni igraci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:08Spominje se i Hadzic,Sarajevo bi moglo imati bas finu ekipu za sledecu sezonu, a bogami i sada za euro kvalifikacije klubske.
-
- Kontakt:
Ma dvojica mogu ici, osloboditi mjesto za nekoga zvucnijeg, pokusati dovesti nesto iz evrope, tip igraca ko Miskezagor1987 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:28Nama vise nije problem dovest vec je problem sto savez glupi ogranicio broj stranaca. Hadzic je ime al ce doci bolji od njega to je vec izvjesno. Sto se veznih tice tu vec ne znam koga bi ti doveo jer Susic,Zidan,Hadzic,Salcin,Rahmanovic i Djokanovic sve redom odlicni igraci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:08Spominje se i Hadzic,Sarajevo bi moglo imati bas finu ekipu za sledecu sezonu, a bogami i sada za euro kvalifikacije klubske.

Napadaca nekog isto ima sada slobodnih po evropi,sta znam imalo je Sarajevo imenima i jacu ekipu od ovih, pa primali peticu...
Treba igraca sa iskustvom, idealno bi bilo dovesti Zukanovica, i Ibisevica...

Mene to ime i iskustvo nista previse ne lozi jer imamo strasan vezni red,Salcin npr je 10 puta bolji i perspektivniji igrac,Zidan strasan isto,dodaj Rahmana tu jos i Susica te Djokanovica. Uostalom pojacacemo se mi i sa zvucnijim imenimaBeduin je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:19I jos oni iz plavog dijela glavnog grada pisaju na Kapiji, a jedan iz glavnog grada pise grafite na mjestu stradanja tuzlanske mladosti, ali zasto njih spomenuti. A jos da znas druze koliko nas tuzlake zaboli kita za nekim mimo nas, iz bilo kojeg grada dolazio, vjeruj da bi se javno nam izvinuo. Nego vi donosite sud o gradu od preko 110.000 stanovnika na osnovu 5 forumasa, zamisli to.Forumas1921 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:26Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:20Tamam 10 titula da osvoji Zrinjski je bio i ostao nista u glavama vecine gradjana ove zemlje. I takvo stanje nema veze sa sportskim aspektom i uspjesima.
Nemozes postovati klub niti uspjehe istog ciji navijaci skandiraju "bem te Bosno ja, hrvatska moja domovina ".
Tamam u grupnu fazu lige prvaka da udjete, dzaba .
Inace se u Bosni postuje Bosna, njene legende i ljudi u njoj? Oni u Zenici prozivaju Markale, Tuzlaci vjecno iskompleksirani glavim gradom, BL isto, Velezovci jos velicaju petokraku pod kojom je pobijeno preko 100 000 ljudi, Siroki B. ustastvo forsira od prvog dana... U Bosni ne stadionu nema vrijedjanja samo gdje je na stadionu manje od 100 ljudi. Vi nasli se kaciti Zrinjskog samo, de ba... Kod ovog momka se vidi respekt prema drzavi u kojoj zivi, zaobidjite ga s tom pricom, lik ima svoj klub i njemu je najbolji.
On topic:
Kao sto sam pohvalno govorio o dolasku Susica u Sarajevo, isto misljenje imam i o Hadzicu za nase uslove. Drago mi je kad kvalitetni i iskusni igraci dolaze u nasu ligu i podizu joj kvalitet, a i dovode navijace na stadion. Nakon Stilica i Susica, ovo bi bio novi odlican potez nasih klubova. Imamo zaista iskusnih igraca u ligi, a to povlaci i druge igraci da dodju ili se vrate u PL BiH. ❤
- Beduin
- Kontakt:
Nije tu samo ni pitanje kvaliteta, nego sto je to bivsi reprezentativac i nasi ljudi su culi za njega, sto je uvijek zanimljivo u nasoj ligi dovesti takvog igraca zbog marketinga.zagor1987 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:48Mene to ime i iskustvo nista previse ne lozi jer imamo strasan vezni red,Salcin npr je 10 puta bolji i perspektivniji igrac,Zidan strasan isto,dodaj Rahmana tu jos i Susica te Djokanovica. Uostalom pojacacemo se mi i sa zvucnijim imenimaBeduin je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:19I jos oni iz plavog dijela glavnog grada pisaju na Kapiji, a jedan iz glavnog grada pise grafite na mjestu stradanja tuzlanske mladosti, ali zasto njih spomenuti. A jos da znas druze koliko nas tuzlake zaboli kita za nekim mimo nas, iz bilo kojeg grada dolazio, vjeruj da bi se javno nam izvinuo. Nego vi donosite sud o gradu od preko 110.000 stanovnika na osnovu 5 forumasa, zamisli to.Forumas1921 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:26
Inace se u Bosni postuje Bosna, njene legende i ljudi u njoj? Oni u Zenici prozivaju Markale, Tuzlaci vjecno iskompleksirani glavim gradom, BL isto, Velezovci jos velicaju petokraku pod kojom je pobijeno preko 100 000 ljudi, Siroki B. ustastvo forsira od prvog dana... U Bosni ne stadionu nema vrijedjanja samo gdje je na stadionu manje od 100 ljudi. Vi nasli se kaciti Zrinjskog samo, de ba... Kod ovog momka se vidi respekt prema drzavi u kojoj zivi, zaobidjite ga s tom pricom, lik ima svoj klub i njemu je najbolji.
On topic:
Kao sto sam pohvalno govorio o dolasku Susica u Sarajevo, isto misljenje imam i o Hadzicu za nase uslove. Drago mi je kad kvalitetni i iskusni igraci dolaze u nasu ligu i podizu joj kvalitet, a i dovode navijace na stadion. Nakon Stilica i Susica, ovo bi bio novi odlican potez nasih klubova. Imamo zaista iskusnih igraca u ligi, a to povlaci i druge igraci da dodju ili se vrate u PL BiH. ❤
A Hadzic je destruktivac za razliku od Tine ili Rahmana, neko ko ce raditi za njih dvojicu prljav posao, a konkurencija ne moze naskoditi ostalim igracima na toj poziciji. Mladjima je sigurno motiv vise igrati uz tako iskusne igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jest motiv al imas tu Oremusa,Zidana,Salcina,Djokanovica,takodje neko spomenu stopere Serbecic i Milicevic vrh al eto vidjecemo,mi godinama imamo ekipu na okupu,najmanje mjenjamo tj ne rasipa nam se ekipa sto je odlicno i pokazuje koliko je klub stabilan
-
- Kontakt:
Ne pricamo o stabilnosti, to je sto se Sarajeva tice davno prevazidjeno. Iako mjenjate trenere ko carape, bez nekog razloga.
Pricamo o iskoraku na evropskoj sceni...Svi ti nabrojani su vrh za nasu ligu, to stoji ali za neki iskorak u evropi nisu garancija.
tako je, ti sam se ovdje prepucavaš sa njih tristo. lakše mi je banovati jednog koji pali tristo ljudi, nego banovati tih tristo da ne bi tebi odgovarali.
imate prepucavanja, pa tamo povedi, a njih tristo levata će ti se primiti, i opletite. Ovdje ako nastavite sa svojim lijeva/desna pričama, ja ću to riješiti kako mi je najlakše.
- Beduin
- Kontakt:
Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.
Turke na stranu, tu ste ispali bas naivni, ali ako bi neko zapostavio klub, to je onda grad. Tuzna vam je ocit primjer, Borac znamo kako je ispadao i tavorio i opet ce za godinu-dvije... njima je to teret, bespotrebna obaveza, ubace kadar koji ce u slobodno vrijeme baciti oko na klub , zavrnuti neke pare i tako od izbora do izbora, od obecanja do obecanja..
Kakav grad i sport, jer tu nema para od kojih ce profitirati budzet, to je samo objekat za prikupljanje pokitickih poena pa dok prolazi, prazi.
Turke na stranu, tu ste ispali bas naivni, ali ako bi neko zapostavio klub, to je onda grad. Tuzna vam je ocit primjer, Borac znamo kako je ispadao i tavorio i opet ce za godinu-dvije... njima je to teret, bespotrebna obaveza, ubace kadar koji ce u slobodno vrijeme baciti oko na klub , zavrnuti neke pare i tako od izbora do izbora, od obecanja do obecanja..
Kakav grad i sport, jer tu nema para od kojih ce profitirati budzet, to je samo objekat za prikupljanje pokitickih poena pa dok prolazi, prazi.
075 ❤
075 ❤
- Osttribine
- Kontakt:
Pa nije bas da je ovo boldirano sasvim tacno, Husref Musemic do momenta kad je smijenjen zadrzao se dvije godine na klupi FK Sarajevo, vjerovatno je doslo do nekog zasicenja na relaciji trener igraci, svi znamo Husrefove metode pa je klubu lakse bilo smijeniti njega nego rastjerati ekipu kao sto su sa onim mahnitim Ješićem uradili.Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 apr 2020, 00:07Ne pricamo o stabilnosti, to je sto se Sarajeva tice davno prevazidjeno. Iako mjenjate trenere ko carape, bez nekog razloga.
Pricamo o iskoraku na evropskoj sceni...Svi ti nabrojani su vrh za nasu ligu, to stoji ali za neki iskorak u evropi nisu garancija.
-
- Kontakt:
Pa de banuj, a ne nazivaj ljude levatima. Kakav ti je to nacin ? Sad ti ljut pa mozes nazivati kako hoces koga hoces, jer si admin? Daj majke tiadmin je napisao/la: ↑27 apr 2020, 08:56tako je, ti sam se ovdje prepucavaš sa njih tristo. lakše mi je banovati jednog koji pali tristo ljudi, nego banovati tih tristo da ne bi tebi odgovarali.
imate prepucavanja, pa tamo povedi, a njih tristo levata će ti se primiti, i opletite. Ovdje ako nastavite sa svojim lijeva/desna pričama, ja ću to riješiti kako mi je najlakše.
Mostar u srcu Velež do groba !
Moji Tuzlaci vece sanse su da nekako skupimo mi pare za licencu nego vi, daj brinite se o sebi, vidite pred Uefom i Fifom sta se vodi protiv Slobode.Beduin je napisao/la: ↑27 apr 2020, 10:43Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.
Cemu briga za nama kada ste u istim ****
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Pa kontam i ja cemu ovo moji komentari, ali primijetih da je ovo sportski forum, tema PL BiH pa valjda eto odgovora na tvoj upit.avenija je napisao/la: ↑27 apr 2020, 11:17Moji Tuzlaci vece sanse su da nekako skupimo mi pare za licencu nego vi, daj brinite se o sebi, vidite pred Uefom i Fifom sta se vodi protiv Slobode.Beduin je napisao/la: ↑27 apr 2020, 10:43Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.
Tu smo mi sa problemima bare-bare, samo sto ni vi sad nemate ulagaca na kojeg ste se pozivali kao protuargument ovdje.
E sad, ta konstatacija da ste vi blize licenci je istinita koliko i da imate manje duga od nas. U ove mubarek dane nije lijepo lagati druze, objektivnost je uvijek bila pohvalna.
Hajde sve, ali pazi ovo: spominjes postupak Petrovica pred FIFA-om, a vi 3 igraca imate koja vas tuzila toj istoj organizaciji.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 27 apr 2020, 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑27 apr 2020, 11:17Moji Tuzlaci vece sanse su da nekako skupimo mi pare za licencu nego vi, daj brinite se o sebi, vidite pred Uefom i Fifom sta se vodi protiv Slobode.Beduin je napisao/la: ↑27 apr 2020, 10:43Moji zenicani, ako vi mislite da grad preuzme klub i vodi ga u neku reorganizaciju i obnovu, vi (pojedinci) ste naivniji nego sto je iko pomislio.

Sve u svemu kroz sezonu-dvije bez Celika i Slobode u PLBiH
Divna ce nam liga biti ako ispadnu Celik i Sloboda, sa raznima Zvijezdama 09, GOSK-ovima, Tekstilcima, Mladostima, "City-ima" itd. Sve nam je jaca liga iz godine u godinu, aferim..... Uskoro u PL NK Prokosovici i NK Svatovac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.