Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Imaju li ljudi oko Čelika neki plan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ne mora znaciti , kod nas su usli dobri ljudi u klub sposobni i koliko toliko solventni. Ako uspiju izgurati 2-3 sezove i ostvariti ono sto su zacrtali a to je privatizacija kluba i dovodjenje nekog stranog kapitala mogli bi se mi vrlo brzo stabilizovati. Al najgore je ovo sto ljudi rade rade i onda kad vide kolika je rupa da je dno jako duboko onda se zasite i samo preko noci napuste + te jos vise zaduze al nadam se da ce ovi istrajati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro ovi ali ima tu poštenih ljudi koji vole Čelik samo nikad nisu imali dugoročni plan, bojim se da ne završi kobno.
Možemo mi pričati šta hoćemo iako Čelik 99% vremena nije bio pri vrhu ali nikada nisu ispali u Bosni + imaju tradiciju u Jugoslaviji što jako cijenim. Vazda mi je one Iskre bilo žao pogotovo kad vidiš kakva ti sela i novi klubovi igraju u ligi..
Svako ko ima navijace tj. moze skupiti nekoliko hiljada treba ovoj ligi. Vala uz sav respekt za trud i novac koji ulaze onaj covjek u Zvijezdu klubovi bez navijaca ne trebaju PL jer nikakvu korist ne donose. Sloboda i Celik trebaju bit u PL, Krupa, Zvijezda, Olimpik vala ...
Ali sta ces ulaze neko u njih i to trebas postovati.
Ali sta ces ulaze neko u njih i to trebas postovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ja kao navijac Celika mogu reci da BH premier liga nije ista sa Celikom i bez Celika.Mi smo svjesni situacije isto tako nije isto biti na Bilinom polju i na nekoj livadi.Misljenja sam da svaki navijac Sarajeva,Zelje ili Borca vise voli Celik kao rivala vec tamo neki npr Gosk.
Turski prevarant je smisljeno radio sve.
Turski prevarant je smisljeno radio sve.
Robijasi 1988
Bilo je poštenih ljudi, ali njih oni su ostali osramoćeni i popišani od strane krOlja i njegovih zombija.MortemHz je napisao/la: ↑27 apr 2020, 17:31Ma dobro ovi ali ima tu poštenih ljudi koji vole Čelik samo nikad nisu imali dugoročni plan, bojim se da ne završi kobno.
Možemo mi pričati šta hoćemo iako Čelik 99% vremena nije bio pri vrhu ali nikada nisu ispali u Bosni + imaju tradiciju u Jugoslaviji što jako cijenim. Vazda mi je one Iskre bilo žao pogotovo kad vidiš kakva ti sela i novi klubovi igraju u ligi..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraju brzo reagovati jer će ispasti iz lige, valjda se grad probudi. Zvijezda je već gotova jer će im juniori igrati do kraja.
Krenuo sam ti pisati na onaj post al pisem preko mobitela pa mi mrsko nesto bude.Sve u svemu naglo se desilo sve ovo iako se ocekivalo.Sto se tice ljudi okolo ima ih al to su ljudi poput Perce koji zeli svoje igrace dovoditi,kvazi menadjeri koji su ovdje nepozeljne licnosti.Sto se tice navijaca i neceg.Nemamo taj kapacitet trenutno.Ovo bi trebala biti vec ko zna koja po redu borba.Dosta smo momaka izgubili na tribini i sad kad smo krenuli u jacanje tribine i da pokusamo tu izvuci ove katastrofalne brojke na tribini,nama se desava opet neka borba uvezi Celika.Masovnost nemamo,zenicani su siti Celika i lopovluka iako 2 rezultata pune Bilino niko nece da ulazi i zrtvuje se u borbu za klub osim ovih nazalost sad vec 30-50 momaka koji su i navikli.Eh sad jel prioritet klub ili tribina ? Jedno drugo veze,slazem se,ali znamo da ce bit onako kako neko iz fotelje naredi a nas ce tad spast na 10 ,sta onda ? Nismo pametni i jos ne vjerujemo sta se dogadja.Odustat necemo imat cemo svoj stav ,dat cemo zadnju kap krvi to je sigurno,biti cemo opet izbodeni ostajat bez poslova i bjezat od pistolja koje nikad nismo ni nosali.Jer smo budale jer ga volimo.Nije dugo bilo tako u Zenici,otprilike svake dvije godine zadnjih 20 godina.

!
Celiku je veliki problem vrijeme. Sve i da prekinu i donesu odluku da niko ne moze ispasti pitanje je licenca ako je sve istina ovo sto kazu da se duguje i tuzbe. Hajd i nekako ove sudove ovdje, ali onako slucaj ko Blazevic sto je predao FIFI i ako se tu dokaze nema pomoci kao sto ni nama nije bilo prosle godine za Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dok je ovo stanje bez zakona, korupcije i kriminala na sve strane, Celik ce opet da dobije licencu za ligu pored svih dugova i problema, kasnije je na njima hoce li prezivii u ligi, ali to je sve medvjeđa usluga klub.
Mjau !
- egzodus1946
- Kontakt:
Tone celik tone sloboda 

Nema sanse Celik da dobije licencu treba bruka novca za to,a ko ce dati nece niko.Cak mislim da necemo ni nastaviti igrati ligu ovvih preostalih 11 kola.
Mnogo ovdje ublehaša koje lafo brigu brinu o Čeliku i Slobodi, sve neki prijedlozi i pametovanja, treba ovo ono, drž nedaj, nidje veze prica. Sve veliki ekonomsko-finansijski strucnjaci.
Pustite ljude nek se vade iz gov.ana kako znaju i umiju. Nek svak gleda u svoju avliju, jer se danas sutra to isto može svakome ponoviti.
Pustite ljude nek se vade iz gov.ana kako znaju i umiju. Nek svak gleda u svoju avliju, jer se danas sutra to isto može svakome ponoviti.
- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
To skidas gace tuzlacima i zenicanima? Takvog te volimo, seceru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zar nisi ti onaj tkz. insajder sto je do juce govorio da :"celik ne moze ispasti"?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije on tajSalih1984 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:34Zar nisi ti onaj tkz. insajder sto je do juce govorio da :"celik ne moze ispasti"?
Ti sto su govorili da Celik ne moze ispast su u Njemackoj i u ostalim Europskim drzavama
Nazalost upravu si.
U slučaju ispadanja Čelika, liga je 30% slabija.
Nadam se da ce se Čelik spasiti i da se spriječi gašenje.
Ispadanje je trenutno mozda najmanji problem u ovom trenutku, jer je bitno je da se spasi identitet ovog kluba kakav je i bio od osnivanja 1945. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.