bicu i ja tu,veceras nisam mogao
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
da
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
haris123456789
- Kontakt:
kakav je raspored za sutra koga prenosi prvi kanal 
Dirka na tricama i Adebayoa na skill challenge. Bio sam siguran da je Kapono dobio 2006., a za skills challenge fkt nisam imao pojma ko je dobio.
Od ekipa kojih se sjecam upratio sam da je La Tratincica jos aktivna, Meni vidi visi cini mi se takodjer. Dosta novih ekipa fkt, ne mogu vise ni popamtit sve.
taj dobar drug iz srednje je jedan od meni boljih drugova sa faksaDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:14
Dobar drug iz srednje mi vodi sad kviz s Edom pa sam upucen da je dosta drugacije nego prije. Sad odem na Edoteku kad god sam u mogucnosti, zadnji put bio nekad prije NG i cini mi se da smo sa nekih 26-27 bodova osvojili pive sto mi je bilo prilicno iznenadjenje.
a ovisi kako kad, nekad pobijedis sa 20, nekad ti 30 nije dovoljno za top3. ovisi kako taj gore dobar drug zavali pitanja
[/quote]
Visoki il niski? Ako je visoki onda se ja i ti sigurno znamo, barem izv idjenja
S visokim sam bio u ekipi dok smo u srednju isli, dobro nas je islo fkt. Par pobjeda i vecinom oko top 5 bili. Najvise sam volio kad pive dobijemo jer sam jedini pio u drustvu kako treba i vazda gotiva
- Donnie Darko
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:20
Visoki il niski? Ako je visoki onda se ja i ti sigurno znamo, barem izv idjenja![]()
S visokim sam bio u ekipi dok smo u srednju isli, dobro nas je islo fkt. Par pobjeda i vecinom oko top 5 bili. Najvise sam volio kad pive dobijemo jer sam jedini pio u drustvu kako treba i vazda gotiva![]()
Ma visoki. Moguće ali i ne mora značit, ali eto vidio si me vjerovatno na edoteci ako dolazis zadnje 2 godine.
Mi smo sad tako, oko top5, pobjedimo godisnje mozda 2-3 puta mahom kada film dodje, pogotovo inserti
Ma ima nekih istih ekipa sa drugim imenima. Inače se i "niski" promjenio nedavno. Biti će da nisi ispratio. 
Ja sam sa njim dobar iz srednje, mada i ovog tvog znam onako.
Ja sam sa njim dobar iz srednje, mada i ovog tvog znam onako.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sve vise baca na buraza, slazem se
U zadnje dvije godine mozda 3 puta ukupno. Citavu '19 nisam bio u Zenici, a '18 vecinom provodio u alkoholiziranju u Boni kad bih dosao u ZeDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:24Epidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:20
Visoki il niski? Ako je visoki onda se ja i ti sigurno znamo, barem izv idjenja![]()
S visokim sam bio u ekipi dok smo u srednju isli, dobro nas je islo fkt. Par pobjeda i vecinom oko top 5 bili. Najvise sam volio kad pive dobijemo jer sam jedini pio u drustvu kako treba i vazda gotiva![]()
Ma visoki. Moguće ali i ne mora značit, ali eto vidio si me vjerovatno na edoteci ako dolazis zadnje 2 godine.
Mi smo sad tako, oko top5, pobjedimo godisnje mozda 2-3 puta mahom kada film dodje, pogotovo inserti![]()
Pogrešno sam se izrazio, biti će. Prestao je raditi, sad je neko drugi umjesto njega.
41.21.1.
@epi-i ja sam bio siguran da jr Kapono,a ovo za skill sam stavio Sabonisa znam da je neki dugonja dobio al nisam se mogo sjetiti da je Adebayo.Jos pronasim da je Mello bio 3 izbor drafta to me je najvise iznerviralo,aj da nisam 100 puta vidio taj raspored,jbo me Wade,pa znam kako su bili obuceni na tom draftu ccc
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Epi znam ja dosta raje iz Graza, jedan od najboljih jarana mi je gore na mašinstvu. Moguće da i tebe znam, makar iz viđenja (Bone) također.
A što se tiče edoteke, promijenilo se dosta dosta toga, dosta manje 'poznatih' faca se može vidjeti.
A što se tiče edoteke, promijenilo se dosta dosta toga, dosta manje 'poznatih' faca se može vidjeti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Imas u mailu mom ime i prezime, provjeri znas li
Aj posalji mi im tog jarana s masinstva ovdje u pp, mogla bi ovo bit jako glupa koincidencija
Ako bude trebalo ruke viči
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Donnie Darko
- Kontakt:
bit ce prije da ga ja znam sa masinstva
a i iz bone da se znamo iz vidjenja, cesto tamo idem ljeti popit sta dok gledam granitnu sisu
a i iz bone da se znamo iz vidjenja, cesto tamo idem ljeti popit sta dok gledam granitnu sisu
Brutalne pic.ke vazda u Boni, creme de la cremeDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:39bit ce prije da ga ja znam sa masinstva![]()
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kakav si sa geografijom, ocekujemo te bojkoks i ja sutraEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:46Brutalne pic.ke vazda u Boni, creme de la cremeDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:39bit ce prije da ga ja znam sa masinstva![]()
a i iz bone da se znamo iz vidjenja, cesto tamo idem ljeti popit sta dok gledam granitnu sisu![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Nisam siguran. Dugo se nisam u geografiji testirao mada sam tu prije bio dosta jak. Sad su i geografija i historija dosta opale u odnosu na to kakve su prije bileMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:55Kakav si sa geografijom, ocekujemo te bojkoks i ja sutraEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:46Brutalne pic.ke vazda u Boni, creme de la cremeDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:39bit ce prije da ga ja znam sa masinstva![]()
a i iz bone da se znamo iz vidjenja, cesto tamo idem ljeti popit sta dok gledam granitnu sisu![]()
![]()
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
kolko si profulio na ovom LP
Jbt profulio sam Ronalda(koje fulio penal),Krkica,posljedni osvajac Lige i LP,kolko je Juve izgubio finala, cetvrtog polufinalistu 2011 previse sam promasio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sutra u 17h novi, IT 2.0 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.