SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Ja sam udarao odgovor kod kojeg mi je prst najbliže bio u tom trenutku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobar kviz
Koliko sam griješio na strukturama, tačno me sramota
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 28 apr 2020, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jedino sam zbog toga i sličnih zadataka i imao pozitivnu. Usmeni kod Hamdije 1 obavezno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Fin kviz samo ih malo izmiksaj, 7 zaredom pitanja bilo onih qrcevih hromohlorida ili vec kako se zovu
Tek na zadnjem nazivu sam se sjetio šta oni brojevi ispred predstavljaju u nazivima, ako se ne varam to je koja je vrsta veze jednostruka dvostruka trostruka... cirkus je ova hemija
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
De probaj sad još jednom, ako ne bude htjelo pogledati ću poslije šta treba. Možda može tek sat pred početakPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:45Mislim da treba novi kod, pokazuje mi da je završen ovaj.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:43221352Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:36Književnost - repriza za one koji su propustili je u 23.30. Čeka se kod od @S-Y-L-A-R.
Doradio sam vrijeme za odgovore na nekim pitanjima gdje sam mislio da treba.
Što se tiče hemije, taman uhvatio ritam sa izjednačavanjem, ali kad krenuše nazivi, mal' nisam džaba postio.![]()
![]()
41.21.1.
šta onda bi objašnjenje za "izbaci uljeza: beograd, zagreb, sarajevo", prokuh'o sam tu
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbm vam sve nadareno ja jedno jednacenje pogodio i to ono zadnje

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sad je ok.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:48De probaj sad još jednom, ako ne bude htjelo pogledati ću poslije šta treba. Možda može tek sat pred početakPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:45Mislim da treba novi kod, pokazuje mi da je završen ovaj.![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Donnie Darko skoro u odboru Kviskoteke, filovat će pitanja za film.
Spavatel mirno?
Spavatel mirno?
"We need to suffer. And we need to fight."
Isti sam i ja bio ovamo kod naše Edine
Teorija i usmeni kec, cvaja jedva
Dodje kontrolni zadaci i to jedini u razredu 5 dobijem oni štreberi trice četvorke kae kako ti tako
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
što leorey ne igra ovaj kviz , nisam upratio novi sam na forumu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- legenda reala
- Kontakt:
svejedno je sramota moj SarmeleMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:43Ne studiram hemiju samo je imam na faksu mongolulegenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:42Bolji sam od glupog Sarmela koji studira Hemiju, sramota da ga nema ni u Top 10
ima i neka kovalentna veza
dobra je hemija ono nesto kad se racuna ima zadatke to je mislim analitička hemija, ma na fazon fizike dođe
zagreb imo jedan tim u prvoj ligi, Sa i Bg vise
ja vala konto bg uljez on jedini ima prvaka evrope u fudbalu ovi ostali u kosarci samo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Radi naveče.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja sam Bg izbacio jer jedino oni imaju grand. kraljsmiješni
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.