Goat scena bh filma by far
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- Trebinjac94
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Ma znam evo sad gledam na netu, negdje piše Tešanj, negdje Doboj.Osim13 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:46231125
ja krhno zbog one "iznad Tešnja zora sviće", a taman on i jes glumio tuTrebinjac94 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:46Mogu da se kladim da sam gledao Enisa kako priča da je rođen u Doboju, a ne u Tešnju ali ko će ga sad znat.
Blue Train
tricky je bilo i ono za hadžihafiza , odgovorio sam tačno
samo sam se i dalje dvoumio u kojoj se to epizodi NMK pojavljivao , a tokom cijele krize ne lol
samo sam se i dalje dvoumio u kojoj se to epizodi NMK pojavljivao , a tokom cijele krize ne lol
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
To i Muzaferija u Ovo malo duse.
Steven Spielberg said that the scene with "Singer" in the concentration camp is one of the most stressful scenes in the history of world cinema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Glumio onog hipohondra što hoće na Rebro. I tamo šuphak bio, standardno njegovo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Trebinjac94
- Kontakt:
Našao si me s tim pitanjem i još zadnjestb je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:46Gledam te na tabeli i izlazi pitanje za Trebinje zadnje tebi ko kec na desetku, vidim prvi odgovaras, reko u sebi neko bi mogo bit je.ban
Blue Train
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Dobro mi znamo patnju predstavit, a i nije cudo nakon svega.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- Marsal
- Kontakt:
Kod za poslasticu večeri?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da vidim koga nije sramota pobijediti na sljedecem kvizu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma i ko ne zna moći će pretpostaviti odgovore, msm šta Zmaj može reć 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da se nije Ničija zemlja dogodila godinu prije, dobio bi nominaciju za Oscara. Mnogo realniji prikaz rata i svega što se dešavalo tada.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jel se takmičenje održava u saudijskoj arabiji, u kairu?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ako bude nadopuni recenicu Hodza meci ti njeg u picu nek pocrka sve u svinjcu ja ne igram. Cafirska posla me ne interesuju.
Lujzijana Amerika
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 28 apr 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Toskov sal sam mislio da ce biti dovoljan, za zgradu vize sam ubacio zavrzlame sa avazom iz nedzarica (da misle da je twist tower) i autobuska pod A za ove sto lete a iskljucena brzina.
Za ove sto ne znaju gdje je viza halal'te, morao sam malo lokalpatriotizma da poguram raju
Za Remake se slazem, najbolji bh. film ikad.
Za ove sto ne znaju gdje je viza halal'te, morao sam malo lokalpatriotizma da poguram raju
7 1 2 1 0
Meni je jaka i scena prvog susreta Bravo - Miraj kad onaj bježi.
- Marsal
- Kontakt:
Fapovi su gajnc, kacige su zlatne
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bio je kviz dosta dobar, fina pitanja svaka cast za trudstb je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:55Toskov sal sam mislio da ce biti dovoljan, za zgradu vize sam ubacio zavrzlame sa avazom iz nedzarica (da misle da je twist tower) i autobuska pod A za ove sto lete a iskljucena brzina.
Trenutno korisnika/ca: drakemayelover i 4 gosta.