Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Samo FM 2007/08.
Radioglava je napisao/la: ↑02 maj 2020, 13:12Championship Manager se zvao današnji Football Manager prije nego što su se rastali sa starim izdavačem. Objektivno je trenutni Football Manager bolji od svih igara koje su prije izašle, samo što su ljudi nostalgični i imaju poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje pa tvrde da su starije igre bolje.

Znaš li gdje se može download FM
imas milion i jedan primjer gdje je starija igra bolja po svakom aspektu osim vizualnog od novijeg naslova
ne kazem da je to slucaj sa FM, samo govorim da je glupa generalizacija
ne kazem da je to slucaj sa FM, samo govorim da je glupa generalizacija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma odraslo se uz FM, a sad nisam sam odigrao godinama
po meni previše su ga iskomplikovali, do neke 2010-11 godine je bio fantastičan

super igra, čista pucacina, kratka ima i ok priču, hvala a to je njemu preporuči nikad je ne bi ovako odigro
po meni previše su ga iskomplikovali, do neke 2010-11 godine je bio fantastičan

super igra, čista pucacina, kratka ima i ok priču, hvala a to je njemu preporuči nikad je ne bi ovako odigro

Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 02 maj 2020, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Uopste nije komplikovan, samo je malo laksi, a igra ko igra je iz godine u godinu sve bolja.
Ko je kriv ovim nostalgicarima sto su navikli pritiskat space i igrat meceve a jbo ostalo.
Uopste ne mislim na ostale igre nego na FM samo
Ko je kriv ovim nostalgicarima sto su navikli pritiskat space i igrat meceve a jbo ostalo.
Uopste ne mislim na ostale igre nego na FM samo
Cm 01/02, znači bukvalno se nije spavalo i krvi je bilo. I danas ga imam instaliran i nekad ubacim novi uptade pa ocejfim par danaALLSTARR je napisao/la: ↑02 maj 2020, 04:52Championship Manager bio je ubica i mislim da je bio jedan od boljihjolicnikola je napisao/la: ↑01 maj 2020, 09:37koje menađerske igrice su bile (Premier Manager, UEFA Manager, Football World Manager, Championship Manager pa i Total Club manager) pa j**o ja sestru, a ne ko FM danas
edit: a da ne zaboravim i SWOS
nema potpisa
Al uvijek bude sličnih i gorih od mene pa ubijem nekog. Na kraju ako ostanem zastekam se ako mogu i zarafalam

nema potpisa
Evo izgleda krekovan remaster Modern Warfare 2, a taman neki dan prešao remaster prvog dijela. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Odakle skidate momcine?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
gazellegames.net

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja uglavnom čekam fitgirl repack, pogotovo ako igrica ima i updatea dosta pa da ne bih morao sve pojedinačno skidati.
A ne bih skidao sa tog nekog skidrowa.
A ne bih skidao sa tog nekog skidrowa.
imas na rustorka torrent
Znam i za taj rustorka, ac Odyssey sam odatle čini mi se skinuo. Al nije mi hića trenutno za ovaj cod.
Ko je igrao je li dosta jaca grafika na remasteru ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa na kecu jes bila logično, ovaj bi još bolja trebala biti.
AC Odiseja je dobra ali su mi krajolici na Origins kud i kamo jaci, a i sama priča
Trenutno korisnika/ca: JackW, RobertHrkac555 i 6 gostiju.