Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Meni su top ovi solinasevi prenosi od najveceg pacifiste do militantnog islamiste i tako u krug.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Obecali...Jao divota evo u srce me dirnuse.Ne psujHeller je napisao/la: ↑03 maj 2020, 08:44Zato što su obećali da neće. **** te Bijedić u šupak.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:18[
Konkretno sto se sdp tice ,ja se po serem na tu opoziciju koja odbije vlast. Umjesto da udje i bori se sa njima za promjene.
Ali lakse je iz debele hladovine pametovat, zna Niksic posao. I to je to na tu temu. Svi su isti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bosanski VuhanMarsal je napisao/la: ↑03 maj 2020, 16:19Odakle si?kraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2020, 16:06
Ima jedan lik kod nas, radi na zeljeznici, a vazda ga sretam u dzamiji. Ono kad se vidimo, poselamimo se, gdje si, sta ima jarane, evo kaze na poslu pa dosao na namaz.
Jednom ga pitam, pa sta radis da vazda mozes izaziti sa posla.
Kaze ja sam bravar. I kad se nekad nesto desi na vozu, pokvare se vrata ili slicno, ja to popravim. A posto nas ima dvojica u smjeni, ja mogu izaci sa posla![]()
Dvojica u smjeni, do poprave vrata koja se pokvare svako pola godine![]()
Sve zavisi šta te zapadne, koji grad, pa koja stanica. Nije isto raditi u putnoj i teretnoj.
U putnoj drkaš **** svaki dan, u teretnoj ti suze idu na oči od posla.
Mi smo na relaciji Kardeljevo
Ps. Evo pitanja za onaj nas kviz: Koji se grad nekada zvao Kardeljevo
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ko nije bio u Elektroprivredi taj ne zna sta znaci višak (ne)radnika.
Što se tiče rudnika. U Kaknju postoje samo pet rudničkih direkcija gdje sjede sve sami stručnjaci, a toliko su stručni da vd direktora ima 4 savjetnika.
Ezdea

Termoelektrana Kakanj broji oko 560 zaposlenih, od toga 330 su kancelarijski radnici, 230 proizvodnja
.
Državna preduzeća sva treba privatizovati, na taj način će se spriječiti izvlačenje para, a postat će se konkurentno na tržištu. Ili da se pojave koliko toliko stručne osobe na tim rukovodećim pozicijama.
Ezdea
Termoelektrana Kakanj broji oko 560 zaposlenih, od toga 330 su kancelarijski radnici, 230 proizvodnja
Državna preduzeća sva treba privatizovati, na taj način će se spriječiti izvlačenje para, a postat će se konkurentno na tržištu. Ili da se pojave koliko toliko stručne osobe na tim rukovodećim pozicijama.
Tako blizu, a tako daleko.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema razlike kod nas privatno,državno isto je stanje i u uspješnim privatnim firmama na svakog radnika ide po jedan šef kako to funkcioniše ja ne znam, valjda jeftina ova radna klasa pa ostane dosta para i za stranačke uhljebe i za gazduCiva je napisao/la: ↑03 maj 2020, 16:42Termoelektrana Kakanj broji oko 560 zaposlenih, od toga 330 su kancelarijski radnici, 230 proizvodnja.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dajdža mi električar , sjedim s njim 24. novembra prošle godine ko sad da gledam , šalje mu šef poruku da je sutra (25.) noćna valjda ili dežurstvo neko kako to ide kod njih , viče čovjek yees jbt ko da je na bingu dobio, sutra je kaže ured nečija penzija, reko ja njemu baš i u nas imaju te 100% dnevnice mislio sam to samu u katoličkim zemljama ima, ima kaže ako si na budžetu
ma nema jače institucije u državi , BHTelecom jeste dobar ,ali nije level elektroprivrede, ne može im niko na metar , ljudi su bukvalno neovisni , cijelo tržište njihovo , bh telecom ima kakvu takvu konkurenciju ...najniže rangirani radnik EP ima možda 1500 , u Telecomu 1000 , šiša ga za pola plate
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Pa da, tako to ide. Obećaš svojim glasačima da nećeš u koaliciju sa SDA i onda ispuniš to obećanje. Nisu svi Željko i Fahro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
idu u penziju dobiju 20 milja otpremnine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sa mnom studirao lik iz Jablanice, kaze ima neki portir na brani kad je dnevna smjena citav dan prespava.
Kaze samo me interesuje sta radi tek po noci, kad dnevnu smjenu prespava
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- moj stari, inače uposlenik te institucije.Sine, ja najvećem neprijatelju ne bih preporučio da radi u Elektroprivredi dok je ova bagra gore.
Čovjek je razmišljao da 2015. ode u Njemačku da radi koliko mu je smetao taj sistem, na kraju skonto da je prestar za radikalne mjere.
Inače ovo za dnevnice, stari mi svaku drugu subotu provede u kancelariji, ni marke dodatne nije vidio. Vjerovatno je riječ samo o 'fizičkim radnicima'.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 03 maj 2020, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Naravno, lakse dobacivati sa strane, nego uci u vlast i raditi nesto konkretno. To njihovo obecanje (u BiH kakva je danas)je nesto najbezobraznije uradjeno. Ali eto to vjeruj u obecanja.
Nece u vlast, pa za sta postoje onda..kakva je to stranka lezihljebovica.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- ASD
- Kontakt:
Hoće u vlast ali neće sa SDA.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 16:55Naravno, lakse dobacivati sa strane, nego uci u vlast i raditi nesto konkretno. To njihovo obecanje (u BiH kakva je danas)je nesto najbezobraznije uradjeno. Ali eto to vjeruj u obecanja.
Nece u vlast, pa za sta postoje onda..kakva je to stranka lezihljebovica.
Kako to tebi nacrtati?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 maj 2020, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bili su nekada. Sada pola tih kapija drze privatne zaštitarske agencije. I imaju 3 puta manju platu od zastitara EP a isti posao rade.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2020, 16:53Sa mnom studirao lik iz Jablanice, kaze ima neki portir na brani kad je dnevna smjena citav dan prespava.
Kaze samo me interesuje sta radi tek po noci, kad dnevnu smjenu prespava![]()
Na brani imas tzv manipulante. Eh to je posao san snova.
kako u vojsci vojnici idu po Dobojima , Travnicima da završavaju te neke brzinske , da ne bude otpušteni sa 40 godina kako već
vjerovatno taj šablon
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google [Bot], RacioEmocionalan, zemuntrg i 9 gostiju.