Samo kvale po svemu sudeci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
sta treba da se uradi da oni tako odluče, da ubrzamo malo taj proces,da se počne slaviti sto prije ?fks74 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 23:04Ako drzavni vrh sa kriznim stabom odluci da nema uslova za nastavak prvenstva, tu niti savez niti uefa nista nemogu.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:23Kako god okrenes cestitat ce nam oni koji su i do sad iz srca, a ostali ce uvijek teorije zavjere pa taman, da nije bilo ovog sranja sa koronom i da smo recimo na kraju osvojili titulu sa 1-2 boda vise od kona oni bi govorili kako nas je sudija pogurao protiv Tuzle kad nije dosudio faul u napada Rahmana i da smo zbog toga prvaci.
Tako da titula ima da se slavi kao i svaka do sad i ja sam za to da se nastavi prvenstvo, ovi iz rs mogu samo lajati ako Uefa pritisne na savez sto ce i uraditi vjerovatno.

- ElCartel11
- Kontakt:
Onda bi trebao znati da mi raspolazemo sa provjerenim info, poy.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:43Ne repliciraj mi, ti si tamo iz mortinog i di marijinog krda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Trenutna situacija sa koronom u RS i ovaj zadnji izvještaj njihovog kriznog štaba, mogli bi ubrzati taj proces.U Francuskoj je, državni vrh odlučio, da se prekida prvenstvo, titula je dodjeljena PSG - u.ajdohordas je napisao/la: ↑04 maj 2020, 23:42sta treba da se uradi da oni tako odluče, da ubrzamo malo taj proces,da se počne slaviti sto prije ?fks74 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 23:04Ako drzavni vrh sa kriznim stabom odluci da nema uslova za nastavak prvenstva, tu niti savez niti uefa nista nemogu.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:23
Kako god okrenes cestitat ce nam oni koji su i do sad iz srca, a ostali ce uvijek teorije zavjere pa taman, da nije bilo ovog sranja sa koronom i da smo recimo na kraju osvojili titulu sa 1-2 boda vise od kona oni bi govorili kako nas je sudija pogurao protiv Tuzle kad nije dosudio faul u napada Rahmana i da smo zbog toga prvaci.
Tako da titula ima da se slavi kao i svaka do sad i ja sam za to da se nastavi prvenstvo, ovi iz rs mogu samo lajati ako Uefa pritisne na savez sto ce i uraditi vjerovatno.![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Prekinite sezonu i proglasite prvaka!
Francuski model, Sarajevo neka titulu posveti medicinskim radnicima.
Francuski model, Sarajevo neka titulu posveti medicinskim radnicima.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nek je dodjele slobodno, mene su angazovali da odgovaram ovim preko miljacke i ostalim titulopacenicima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Liga će se vjerovatno nastaviti, RS extremno ublažava mjere.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kakvi buraz, niko nece grlom u jagode ba, ogroman je to financijski gubitak oko testiranja i svega sto to nosi sa tim rizik i sve ostalo. Kako ce nastavit kad nisu ni definisani datumi finala lp el, play off nba eurolige barazi za ep idt. Tesko da ce se sta ovdje moci nastaviti. Moraju ublaziti svakako srbi i hrvati su poceli sa virusom prije nas pa ne popusta kamoli kod nas. Tesko da ce moci sta.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne bih volio titulu za zelenim stolom nikako. Osvojit cemo je svakako, a mali plavi nece dobiti ni kup...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav ti, običan pijun i mortin ker. Bjažiiii..ElCartel11 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 00:13Onda bi trebao znati da mi raspolazemo sa provjerenim info, poy.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:43Ne repliciraj mi, ti si tamo iz mortinog i di marijinog krda.
Ma ne vjerujem da se nastavlja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svi ste vi pičići udbaški 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
u suštini kak ogod okreneš Sarajevo je šampion 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Ma ne može jedno bez drugog ali nikako, pogotovu jer smo odigrali dvokružno sa svima, preko 60% prvenstva je odigrano, svaki sud će u našu korist odlučiti, svaki drugi ishod bi bio obična nepravda i krađa.

Naša preporuka, zajedno s Institutom za javno zdravstvo je da odigravanje profesionalnih utakmica ne treba razmatrati prije 1. jula, bez obzira na to o kojem sportu se radi. Mi smo dobili upute pojedinih saveza iz RS-a i prema njima smo odgovorili kao što odgovaramo svima prema ovoj mjeri", kazao je Šeranić.
Mislim da nema od nastavka nista sad je to vise nego izvjesno
Mislim da nema od nastavka nista sad je to vise nego izvjesno
-
- Kontakt:
Slucajno jutros nacuh da je novi/stari prvak sa Koseva