Ali, nema govora da neko skroz kriza ovu sezonu.
@avenija, nisu se oni jos Zdogovorili konacno.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Sumnjam da bi troskove testiranja snosila zdravstvena osiguranja ili neko treci, nego ili Savez ili klubovi uz pomoc Saveza.LjoZee je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:16Iskreno da ti kazem pretjerano je to dva puta sedmicno pogotovo ovdje kod nas gdje nismo imali nijedan slucaj hvala Bogu vezan za nekog fudbalera. Okej odmah na startu testiras da vidis stanje da nije ko slucajno pozitivan. Ako nije nema potrebe sad svaki drugi dan testirati osim ako se ne pokaze neki simptom. Onda one ljude sto rade u prodavnicama, buticima i slicno treba svaki sat testirati.
Druze nisi me shvatio.Liga kao liga nam je **** i ti poredis Francusku sa Bosnom sto je smijesno.Francuska zna da je u minusu ako igra ostatak sezone bez publike a njima do augusta ili septembra daje veliku nadu da je moguca publika na stadionu.zagor1987 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:56Sto u Francuskoj nisu ponistili? Kako mozes ponisti nesto sto je odigrano tj da je u drugim ligama odigrano sa svima 2 tekme davno bi lige zakljuciliOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:52Pa ako ce se liga ne odigrati do kraja logično je onda da se poništi totalno da ostaju isti klubovi i da sezona pocne od augusta.Ako se liga ne odigra do kraja ili poništi kako god ne mozes proglasiti prvaka realno.
Ali da ne palamudimo mi obicni smrtnici sacekajmo do kraja maja ce se sve znati ko je prvak i ima li prvaka ko je ispao i hoce li iko ispasti ko je usao i hoce li uci.
Dosta nepoznanica ima u ovome.
Ti ne kontas sta ja pisem,sto ce je pinistavat ako je vec odigrano po 2 meca sa svima? Sve osnove ako prekinu ligu postoje da se proglasi na osnovu tabele,cuj da poniste to nece bit milijardu posto da se ne tjesite,crlo jednostavno kod nas je najlekse zakljucit ligu zna se ko ispada,ko ide u evropu po 2 meca svako sa svakim igro. Nema nas ko sta da casti, mi smo sa svima igrali po 2 meca,al nek se nastavi da nebi pisali Celika da se bojimoOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:10Druze nisi me shvatio.Liga kao liga nam je **** i ti poredis Francusku sa Bosnom sto je smijesno.Francuska zna da je u minusu ako igra ostatak sezone bez publike a njima do augusta ili septembra daje veliku nadu da je moguca publika na stadionu.zagor1987 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:56Sto u Francuskoj nisu ponistili? Kako mozes ponisti nesto sto je odigrano tj da je u drugim ligama odigrano sa svima 2 tekme davno bi lige zakljuciliOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:52Pa ako ce se liga ne odigrati do kraja logično je onda da se poništi totalno da ostaju isti klubovi i da sezona pocne od augusta.Ako se liga ne odigra do kraja ili poništi kako god ne mozes proglasiti prvaka realno.
Ali da ne palamudimo mi obicni smrtnici sacekajmo do kraja maja ce se sve znati ko je prvak i ima li prvaka ko je ispao i hoce li iko ispasti ko je usao i hoce li uci.
Dosta nepoznanica ima u ovome.
Sta imas u Bosni.Klubovi gube vrijeme i novac a savez ostaje suh kao krpa jedna na suncu.To je kriminal on zna ako proglasi prvaka da ce se uloziti zalba od najmanje 4 kluba i sta je dobio razglabanje i svadju klubova a opet mane kesa.
Ovako zaustavi ligu to jest ponisti,po tabeli ovi iz vrha idu na euro takmičenja (pitaj boga kad ce se igrati to)a ostalo sve ostaje isto.
Tako da je to najrealnija opcija i mojne sad misliti da ja prizeljskujem radi Čelika takav scenarij sto je fakat neistina ali realno ovo je jedina opcija jer situacija u drzavi je vise nego losa.
Onda KUP odigrat pa neka ide u Evropu i pobjednik KUP-a. Ako RS ne može mi možemo. Široki i GOŠK tu mogu puno dobiti.zagor1987 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:16Ti ne kontas sta ja pisem,sto ce je pinistavat ako je vec odigrano po 2 meca sa svima? Sve osnove ako prekinu ligu postoje da se proglasi na osnovu tabele,cuj da poniste to nece bit milijardu posto da se ne tjesite,crlo jednostavno kod nas je najlekse zakljucit ligu zna se ko ispada,ko ide u evropu po 2 meca svako sa svakim igro. Nema nas ko sta da casti, mi smo sa svima igrali po 2 meca,al nek se nastavi da nebi pisali Celika da se bojimoOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:10Druze nisi me shvatio.Liga kao liga nam je **** i ti poredis Francusku sa Bosnom sto je smijesno.Francuska zna da je u minusu ako igra ostatak sezone bez publike a njima do augusta ili septembra daje veliku nadu da je moguca publika na stadionu.
Sta imas u Bosni.Klubovi gube vrijeme i novac a savez ostaje suh kao krpa jedna na suncu.To je kriminal on zna ako proglasi prvaka da ce se uloziti zalba od najmanje 4 kluba i sta je dobio razglabanje i svadju klubova a opet mane kesa.
Ovako zaustavi ligu to jest ponisti,po tabeli ovi iz vrha idu na euro takmičenja (pitaj boga kad ce se igrati to)a ostalo sve ostaje isto.
Tako da je to najrealnija opcija i mojne sad misliti da ja prizeljskujem radi Čelika takav scenarij sto je fakat neistina ali realno ovo je jedina opcija jer situacija u drzavi je vise nego losa.
Da odiigrati ce ali tamo niko ne ispada i prosiruje se liga,i to su donijeli klubovi odluku bez glasova dva najaca klluba C.Zvezde i Partizan.Rule_hz je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:14Ma nema sanse jarane ponistavat nesto za sto su ljudi ulozili pare, trud i sve ostalo,plus to sto nije nikome ro u interesu, kakva je logika onda u tome, mislis da nece biti tuzbi prema krovnoj kuci krupe olimpika nas i ovih ucesnika u kupu? I samo to svoje vuce nihe realno jer je odigrano svak sa svakim i to je to. I srbi ce odigrat jos 4 tekme svak sa svakim i to je to. U holandiji ce se povuci odluka morat ce proglasit trenutno stanje jer ide bojkot klubova i svega nije nikom to u interesu. Ne mozes ti uticati na nesto sto je nastalo visom silom. Imaju ljudi pravo da se ljute i sve. Ali nihe realno jbg nije se dalo i to je to.
almir2018 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:30Da odiigrati ce ali tamo niko ne ispada i prosiruje se liga,i to su donijeli klubovi odluku bez glasova dva najaca klluba C.Zvezde i Partizan.Rule_hz je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:14Ma nema sanse jarane ponistavat nesto za sto su ljudi ulozili pare, trud i sve ostalo,plus to sto nije nikome ro u interesu, kakva je logika onda u tome, mislis da nece biti tuzbi prema krovnoj kuci krupe olimpika nas i ovih ucesnika u kupu? I samo to svoje vuce nihe realno jer je odigrano svak sa svakim i to je to. I srbi ce odigrat jos 4 tekme svak sa svakim i to je to. U holandiji ce se povuci odluka morat ce proglasit trenutno stanje jer ide bojkot klubova i svega nije nikom to u interesu. Ne mozes ti uticati na nesto sto je nastalo visom silom. Imaju ljudi pravo da se ljute i sve. Ali nihe realno jbg nije se dalo i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.