Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nastavilo ili ne, jedno je sigurno, ozbiljan je ovo udarac već sada za čitavu ligu i ovo malo fudbala što imamo.
A ko recimo garantuje da će i iduća sezona početi na vrijeme, gdje je tu Europa...puno pitanja.
A ko recimo garantuje da će i iduća sezona početi na vrijeme, gdje je tu Europa...puno pitanja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To pitanje se moze postaviti i sad.
Mi ako sad zavrsimo osim financijskog udara imat cemo problem i za Evropu. Mi idemo na megdan nekom ko je bar nesto odigrao, a nasi od marta nijednu takmicarsku. Znaci, eto, nek je Evropa pocetkom augusta mi cemo igrati sa nekim, a 4 takmicarske utakmice igraci odigrali u 8 mjeseci. Plus ako jos klubovi dovedu kakve igrace koji su presjedili negdje odredjeni period mislim da se ne lazemo 90% takvih igraca dolazi ovdje mi smo u ozbiljnom problemu. Nije to jedan igrac vec citav tim van ritma. Izbacit ce nas i mjesna zajednica, a ne neki prof. klub.
Ne grabi dzaba eto 70% svih fudbalskih klubova da se nastavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
naravno da se moze postaviti. To ja i govorim, nema nikakve razlike izmedju prijedloga Borca da se sad prekine ili prijedloga Zeljeznicara da se igraju 3 lige...LjoZee je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:03To pitanje se moze postaviti i sad.
Mi ako sad zavrsimo osim financijskog udara imat cemo problem i za Evropu. Mi idemo na megdan nekom ko je bar nesto odigrao, a nasi od marta nijednu takmicarsku. Znaci, eto, nek je Evropa pocetkom augusta mi cemo igrati sa nekim, a 4 takmicarske utakmice igraci odigrali u 8 mjeseci. Plus ako jos klubovi dovedu kakve igrace koji su presjedili negdje odredjeni period mislim da se ne lazemo 90% takvih igraca dolazi ovdje mi smo u ozbiljnom problemu. Nije to jedan igrac vec citav tim van ritma. Izbacit ce nas i mjesna zajednica, a ne neki prof. klub.
Ne grabi dzaba eto 70% svih fudbalskih klubova da se nastavi.
Daj da napravimo Corona kup pa nek se igra u federaciji. Pokusati prodati TV prava strancima koji su zeljni bilo kakvog fudbala da se barem nesto zaradi.
Ukoliko sam dobro upućen, a jesam gospodine @Evander, upravo je vaš klub prvi poslao predstavnika da traži pomoć od kantonalnog ministra sporta.
Poziv izašao u 12.00, vi se pojavili u 12.05.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 08 maj 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
A sta ako se to isto dogodi i u novoj sezoni. Bez publike 100% su svi zasticeni. Svi su ulozili a prekidom gdje je u igri jos 33 boda dobijaju oni koji idu u Evropu i oni koi ne ispadaju. Dok drugih sest klubova gubi. Ako se pekine treba svima nesto dat. Realno najveci gubitnici su Siroki i TC pa donekle i Radnik i Velez.Rule_hz je napisao/la: ↑08 maj 2020, 18:56I sta da se krenu testirati ovi iz bl? I hercegovine i neko bude pozitivan na virus sta onda? Koje je resenje pasa? Cim su se u italiji poceli testirat evo zvanicno nema nastavka? Koji je model potreban onda da se ponisti sezona? A svi pare trud ulozili za sezonu od koje nece biti nista ne kontam? Kakvi ba modeli vidis da nemas uslova i rizicno je.
Ja bih volio iskreno da klubovi na svojim zvanicnim stranicama objave tacno svoj stav iza kojeg stoje pa da vidimo tacno stanje sto se tice naseg nivo.
Pa onda neka debili iz Saveza jasno kažu klubovima - završena sezona , ko se ljuti uvalimo mu kruti i završena pricaRule_hz je napisao/la: ↑08 maj 2020, 18:56I sta da se krenu testirati ovi iz bl? I hercegovine i neko bude pozitivan na virus sta onda? Koje je resenje pasa? Cim su se u italiji poceli testirat evo zvanicno nema nastavka? Koji je model potreban onda da se ponisti sezona? A svi pare trud ulozili za sezonu od koje nece biti nista ne kontam? Kakvi ba modeli vidis da nemas uslova i rizicno je.
Šta onda turiraju bezveze klubove sa nekim glupim upitnicima i pitanjima, te ovako te onako.
Samo prosipaju neke šupljake da prikriju svoju nesposobnost, ko Novalić i Solak
-
killafrommanilla
- Kontakt:
konobari stari gdje ste
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Zamolio bih zeljeznicare da pregledaju ove sine po gradu, nije lopta za njih....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
I ka bih volio da se nastavi liga, iako ni Sloboda nije osigurala opstanak, medjutim ima logike po pitanju oboljenja igraca, samo 1 igrac ako se zarazi eto prekida prvenstva opet.
U ovom trenutku mozda i najpametnije ce biti prekinuti prvenstvo, ali onda Savez mora potpomoci klubove, vjerovatno i licencu za narednu sezonu dati svim klubovima u ovakvoj situaciji.
Samo je pitanja, tih 9 miliona koje je dobio Savez, to su pare za organizaciju utakmica, dezinfekcija i ostale pripreme, testiranje igraca... sta ako otkazemo nastavak prvenstva, sumnjam da te pare mogu tek tako podijeliti klubovima ukoliko su u drugu namjenu/svrhu dodijeljene Savezu!?
U ovom trenutku mozda i najpametnije ce biti prekinuti prvenstvo, ali onda Savez mora potpomoci klubove, vjerovatno i licencu za narednu sezonu dati svim klubovima u ovakvoj situaciji.
Samo je pitanja, tih 9 miliona koje je dobio Savez, to su pare za organizaciju utakmica, dezinfekcija i ostale pripreme, testiranje igraca... sta ako otkazemo nastavak prvenstva, sumnjam da te pare mogu tek tako podijeliti klubovima ukoliko su u drugu namjenu/svrhu dodijeljene Savezu!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fsrs zavrsio sva takmicenja pod svojim okriljem
Toliko o nastavku
Koliki razmak pred vjecnom treba drzati zna li neko koja su pravila?
Toliko o nastavku
Koliki razmak pred vjecnom treba drzati zna li neko koja su pravila?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Od tih 9 miliona koje su dobili, Begić i bratija ce dati milion svim klubovima iz Premier lige - a sa ostalih 8 mil. se lagano rastaliti između sebeBeduin je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:19
let3 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:23Od tih 9 miliona koje su dobili, Begić i bratija ce dati milion svim klubovima iz Premier lige - a sa ostalih 8 mil. se lagano rastaliti između sebeBeduin je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:19
Samo je pitanja, tih 9 miliona koje je dobio Savez, to su pare za organizaciju utakmica, dezinfekcija i ostale pripreme, testiranje igraca... sta ako otkazemo nastavak prvenstva, sumnjam da te pare mogu tek tako podijeliti klubovima ukoliko su u drugu namjenu/svrhu dodijeljene Savezu!?![]()
cuj milion ne rasipa se savez nas toliko. Svima po 10 000 i taman. Od koga je dosta je
Pa ove upitnike 80% klubova nece znati ni ispunitilet3 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:13Pa onda neka debili iz Saveza jasno kažu klubovima - završena sezona , ko se ljuti uvalimo mu kruti i završena pricaRule_hz je napisao/la: ↑08 maj 2020, 18:56I sta da se krenu testirati ovi iz bl? I hercegovine i neko bude pozitivan na virus sta onda? Koje je resenje pasa? Cim su se u italiji poceli testirat evo zvanicno nema nastavka? Koji je model potreban onda da se ponisti sezona? A svi pare trud ulozili za sezonu od koje nece biti nista ne kontam? Kakvi ba modeli vidis da nemas uslova i rizicno je.ko vas yebe, žalite se Uefi.
Šta onda turiraju bezveze klubove sa nekim glupim upitnicima i pitanjima, te ovako te onako.
Samo prosipaju neke šupljake da prikriju svoju nesposobnost, ko Novalić i Solak![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja ne znam zasto se ne bi nastavilo takmicenje, uvijek je bilo i bice gripe.. Ovo sve sa ovom farsom je zadalo tezak udarac citavom sportu, i naravno osnova da se kao sve normalizuje bice vakcinisanje.. bice spricanja...
ili nastavit ili ponistit, nema treceg...kakva ba proglasavanja 11 kola prije kraja!
I sto kazu, 1 pozitivan na koronu i sve se gasi. Previse je klimavo to sve za jednu ovakvu drzavu. Samo pratite sta ce se desit u ligama koje nastave. Bit ce shou!
I sto kazu, 1 pozitivan na koronu i sve se gasi. Previse je klimavo to sve za jednu ovakvu drzavu. Samo pratite sta ce se desit u ligama koje nastave. Bit ce shou!
Ja znam koji klub nece znati ispuniti.Ado76 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:29Pa ove upitnike 80% klubova nece znati ni ispunitilet3 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:13Pa onda neka debili iz Saveza jasno kažu klubovima - završena sezona , ko se ljuti uvalimo mu kruti i završena pricaRule_hz je napisao/la: ↑08 maj 2020, 18:56I sta da se krenu testirati ovi iz bl? I hercegovine i neko bude pozitivan na virus sta onda? Koje je resenje pasa? Cim su se u italiji poceli testirat evo zvanicno nema nastavka? Koji je model potreban onda da se ponisti sezona? A svi pare trud ulozili za sezonu od koje nece biti nista ne kontam? Kakvi ba modeli vidis da nemas uslova i rizicno je.ko vas yebe, žalite se Uefi.
Samo prosipaju neke šupljake da prikriju svoju nesposobnost, ko Novalić i Solak![]()
![]()
![]()
Mi smo na pocetku ove polusezone kao liga imali problem zbog gripe. U svakoj ekipi je bilo makar 1-2, a negdje i dosta vise kao kod nas pred Kup. Ne bi me cudilo da je neko to imao jer neki dan dvoje ljudi vadili te nalaze ovdje u Sarajevu i pokazalo im da su u februaru prebolovali koronu. Tad su imali simptome gdje su mislili da je gripa.
Pa evo u italiji je nastao show kad su se igraci poceli testirati. Zato su zvanicno progladili da se nece nastavit takmicenje. Ovi iz Hercegovine i Bl su najkriticniji mislim da ih ima vec zarazenim u ekipama. Jer dolaze iz najopasnijeg klastera epidemije u drzavi. Jbg.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Selam alejkum/ pomoz Bog / hvaljen Isus
Sarajevo sampion.
Vise srece slijedece takmicarske sezone.
Sarajevo sampion.
Vise srece slijedece takmicarske sezone.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.