Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la geronimo » 01 dec 2010, 23:34

sarajlija89 je napisao/la: i ako cita..kaze se Širea a ne Skirea :? :P i Lanzafame je..a ne Lanzafeme :? :P

eto..sad i to zna :mrgreen:
Eto kolega Hadžić, nauči još nešto. :D
I meni je bilo čudno kada je izgovorio Skirea. Zašto ga Adis nije ispravio, kada je on Juventino. :?

Mah, ko će sve njegove bisere pohvatati. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2010, 23:39

pa vidi nesto..u talijanskom jeziku se "ch" obicno cita i izgovara kao k..i vjerovatno se tom logikom vodio..izuzetak su vlastita imena mislim...to nije znao :mrgreen:
Zašto ga Adis nije ispravio, kada je on Juventino
Pa on se zove adis i navija za Juve :mrgreen: i ti se se zbunio gero :P :P

Adis Hadzic i Sabahudnin Vugdalic... :mrgreen:

p.s. gdje su ostali juventini :?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 23:40

sarajlija89 je napisao/la:Braco nije bio prijavljen uopste za EL i nema pravo nastupa...vidio si da nam pola tima nije bilo..sto zbog povredaa a i dosta ih nema pravo nastupa :roll: :roll:

Pomogao bi nam haso da je bio tu :(

I lech je zasluzeno otisao dalje..prije svega zbog slabosti koje je Juve pokazao u prethodim tekmama..oni su samo iskoristili ponudjeno...nama EL nije ni bila prioritet al eto...Juventus je klub sa najvise nastupa u Evropi od svih ucesnika EL..najveci klub fakticki u tom takmicenju a ispade :( ,,,posljednjih 5 god nista nismo napravilu u evropi :(

al 13 meceva bez poraza u nizu..nije to malo...pogotovo za jedan tim koji je u fazi izgradnje kao Juve i to bilo je vrlo teskih utakmica...

Puna podrska Del Neriju i cestitke za dosad uradjeni posao...
Ne kontam,dajem glavu da recimo onaj Bicakcic nije bio ni u planu da zaigra uopste ove sezone.Znaci daleko od bilo kakve prijave.
Ali nakon povreda i ostalih hepekova.Veceras je odigrao i u Euro ligi i to kako.
Tako da mi je ta prica malo suvonjava.
Da nije opet Del Sero nesto ubrljavio. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 dec 2010, 23:43

Pa kako ne kontas..Hasan nije uopste prijavljen za EL isto kao Grosso i nema pravo nastupa...eto to...to je bilo na pocetku sezone,kada on nije bio u planovima...znas vec da nisu racunali na njega na pocetku i zato nije bio ni prijavljen
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 dec 2010, 00:02

L'Avvocato ti sinoc dosao i provociras sto je ManUtd izgubio u kupu od West Hama, nego de se javi misu mali ovdje pa mi objasni kako Juve igra dobro u EL!?
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 00:06

haxonja je napisao/la:L'Avvocato ti sinoc dosao i provociras sto je ManUtd izgubio u kupu od West Hama, nego de se javi misu mali ovdje pa mi objasni kako Juve igra dobro u EL!?
:mrgreen: :mrgreen:

nema ga..nema veze..ne gubi manchester svaki dan 4-0..sta fali :P :P

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 dec 2010, 00:07

sarajlija89 je napisao/la:
haxonja je napisao/la:L'Avvocato ti sinoc dosao i provociras sto je ManUtd izgubio u kupu od West Hama, nego de se javi misu mali ovdje pa mi objasni kako Juve igra dobro u EL!?
:mrgreen: :mrgreen:

nema ga..nema veze..ne gubi manchester svaki dan 4-0..sta fali :P :P
Hahah znam da ne gubi :D nego on dosao sinoc pa navalio kao sivonja... sad ga nema! :P
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 00:10

pa dobro,rijetko je i kod nas na temi....nije toliko aktivan...al zato si ti nama reko :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2010, 00:12

da mi je neko rekao da ce juventus ispasti u grupi sa lechom i salzburgom rekao bi mu da je budala i da se podhitno javi u Jagomir na kontrolu

sramota :roll: :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 00:15

Admir_Sa je napisao/la:da mi je neko rekao da ce juventus ispasti u grupi sa lechom i salzburgom rekao bi mu da je budala i da se podhitno javi u Jagomir na kontrolu

ma gubili ste vi od zvezde i slicnih amatera..(nadam se da devil cita :mrgreen: )... :P

mi smo prolaz ranije izgubili,u utakmicama kuci sa Lechom i salzburgom

veceras se momcima nema sta prigovorit..u nenormalnim uslovima..pokazali su volju i zelju do zadnje minute i ja sam ponosan na tu cinjenicu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2010, 00:16

Admir_Sa je napisao/la:da mi je neko rekao da ce juventus ispasti u grupi sa lechom i salzburgom rekao bi mu da je budala i da se podhitno javi u Jagomir na kontrolu

ma gubili ste vi od zvezde i slicnih amatera..(nadam se da devil cita :mrgreen: )... :P

mi smo prolaz ranije izgubili,u utakmicama kuci sa Lechom i salzburgom

veceras se momcima nema sta prigovorit..u nenormalnim uslovima..pokazali su volju i zelju do zadnje minute i ja sam ponosan na tu cinjenicu
Ma drugo je izgubit utakmicu, a sasvim drugo ispast u grupama od ovih nizerazrednih klubova
nema potpisa

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 02 dec 2010, 00:18

Juve je ispao iz ovog takmicenja u utakmica kod kuce a ne u ovoj utakmici i na osnovu toga nisu ni zasluzili da prodju dalje jer su davno trebali osigurati prolaz a ne vadit se u ovoj utakmici i na njihovu nesrecu u ovakvim uslovima...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 00:21

Jbg sta ces...realno nama El nije ni bila prioritet..al opet Juventus je najveci klub u tom takmicenju...morao je bolje...i meni je zao zbog toga...ovih 5 susnih godina narusilo nam je ugled :(

Evo del neri izjavio da utakmica nije bila regularna...pa i nije..al sta sad :| :(

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 dec 2010, 00:24

Samo ne znam kako ovako moderan stadion vrijedan 100-ak miliona nema grijanje ispod terena :| Ili ga namjerno nisu htjeli ukljucit :|

Ovaj sto je igrao desnog beka dosta dobro odigrao kad uzmes u obzir da ima svega 18 godina i da mu je ovo prva utakmica ako se ne varam. Melo nindza najaci kad uleti samo oci vire :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 00:26

hammers je napisao/la:Samo ne znam kako ovako moderan stadion vrijedan 100-ak miliona nema grijanje ispod terena :| Ili ga namjerno nisu htjeli ukljucit :| :
i ja sam to pomislio vjeruj mi...jel moguce da nema podno grijanje :roll:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 dec 2010, 00:34

hammers je napisao/la:Samo ne znam kako ovako moderan stadion vrijedan 100-ak miliona nema grijanje ispod terena :| Ili ga namjerno nisu htjeli ukljucit :| :
i ja sam to pomislio vjeruj mi...jel moguce da nema podno grijanje :roll:
Ja sam ubjedjen da namjerno nisu htjeli ukljucit kako bi teze juve-u bilo teze doci do svoje igre. Smijesno sta se sve danas radi kako bi se doslo do zeljenog rezultata, kad se sjetim prije par godina kad je chelsea uzor'o teren kad je Barca dolazila na stamford :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 00:50

:lol: koliko je smijesno toliko je i tuzno..

pa.. pa mogli su komotno odloziti loptu, ubacit pak i svima dati stapove da raspale koju hokeja :roll:

sarajlija je rekao skoro sve.. Lech se trudio i zasluzeno su prosli.. drago mi je da se nisu povukli nakon datog gola vec su i dalje napadali.. mi imali svoje prilije, ali djaba kad ti imas u napadu jednog igraca sa imenom Vicenzo i koji je takva igracina da nema boljeg.. vise Bonucci imao suteva na gol od njega.. sramota kako je igrao.. sramota za njega da pored njega covjek od 36 godina trci i bori se da dodje do rezultata, igra, otvara se, vraca se na centar a on Iaquinta se nije sastao sa loptom.. :roll: udje Libertazi odma nauci Iaquintu kako se igra..

ja mislim da je ovo Sissoku prvi put u zivotu da vidi snijeg :roll: a tek Melo :lol: :lol: :mrgreen: koja legenda :lol: Chiellini uzasno los, ali uzasno los.. i opet se vracam na ono, Bonucci kako je krenuo postat ce nam glavni stoper.. pa isto kao da Bonucci ima njegovo iskustvo, a da Chiellini igra tek desetu tekmu za Juve :roll: Krasic odlican, trudio se i napravio svasta.. ali djaba, kako ces ti po snijegu driblati i igrati.. ma nemoguce.. igrac utakmice po meni Marcha nas.. i gore i dole.. fenomenalan.. ono sto Alberto nema jeste defanziva.. koliko se samo puta Marcha vrati u odbranu i spasi loptu.. i onaj mali, ne mogu mu se sad sjetit imena :oops: odlicno igrao.. fantastican..

bilo kako bilo, nimalo mi nije krivo za ovaj remi.. 50 puta mi je gore bilo nakon remija sa Violama.. sta me briga za nekakvu Europa Ligu, daj mi da osvojimo Scudetto i Coppa Italia da prisijemo jos koju zvijezdu i to je to..

Forza Juve!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2010, 00:58

Pa jarane ti ako se nadas skudetu poslje ovih blamaza svaka ti cast, al fakat. Dvanesti tim iz poljske lige vas izbaci :roll:
nema potpisa

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 01:04

Juventus smjesna ekipa,jedino Krasic dominira ;)
1921-2011

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:05

ma nema to veze..nit je mjerilo..falilo nam je dosta igraca a i uslovi su katastrofalni bili..mi smo prolaz ranije izgubili a ne u ovoj utakmici...

Juventus je 13 utakmica bez poraza :!:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []