Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 09 maj 2020, 14:58

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 maj 2020, 14:59

Blejzer10 je napisao/la:
09 maj 2020, 14:55
Heller je napisao/la:
09 maj 2020, 14:50
**** to, ja naručio picu, otvorio vops i gledam Clerkse
37!
In a row?

Try not to suck any dicks on your way to parking lot!

Upravo ta scena.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 09 maj 2020, 15:00

RollMan je napisao/la:
09 maj 2020, 14:54
Tekashi je napisao/la:
09 maj 2020, 14:48
Fasizam jaci nego ikad. Pogledajte Orbana, Zemana... javno i sasvim slobodno sire svoje fasisticke ideje

To se zove patriotizam druze. Bukvalno se čeka kad ce cijela europa buknit protiv imigranata.
I ti bi imao isto razmisljanje da ih je 100 hiljada u Bosni
Anti-Roma stigma of Czech president Miloš Zeman threatens progress over Romani rights
Poznato?
Znamo njegove izjave o muslimanima (kolektivno), ne samo migranata.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 maj 2020, 15:04

slika

:rol: :clap: :salut: :tokralju:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 maj 2020, 15:07

Heller je napisao/la:
09 maj 2020, 14:46
Osim13 je napisao/la:
09 maj 2020, 14:40
U Europi i svijetu se ponovno fašizam budi, **** im Orban mrtve.
Bajgi velka Mađarska. A da ih Svabo nije zajaho bilinbi ko Kurdi.
Imao sam ja dvojicu na prvoj godini Mađara iz Vojvodine, sine dragi da vidiš peksina, ovaj jedan sa kokoškom u stanu živio, bavio se kako kaže "sportskim uzgojem kokoši", valjda ih bolesnik na borbe vodio, a krkani 1/1.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2020, 15:07

Gunner4 je napisao/la:
09 maj 2020, 14:31
U Sarajevu organizuju mise za mrtve ustase.

Sjeverni Makedonci pustaju postanske markice sa slikom NDHa.

A jutros u jutuarnjom RTCG pustaju Tompsona i to sve na dan pobjede...

Ludilo uslo ponovo medju ljude...
A Srbija nista? Hehe
RollMan je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
Fasizam jaci nego ikad. Pogledajte Orbana, Zemana... javno i sasvim slobodno sire svoje fasisticke ideje

To se zove patriotizam druze. Bukvalno se čeka kad ce cijela europa buknit protiv imigranata.
Patriotizam kao protiv Jevreja u 2.Svj.ratu. Kada bude previse muslimana u Evropi hajmo ih u koncentracione logore.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 maj 2020, 15:08

Heller je napisao/la:
09 maj 2020, 14:59
In a row?

Upravo ta scena.
Podsjeca me na ovaj gold:

slika

Meni je jako kad se Randal prodere pred njom 37 :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 maj 2020, 15:09

Blejzer10 je napisao/la:
09 maj 2020, 15:08
Heller je napisao/la:
09 maj 2020, 14:59
In a row?

Upravo ta scena.
Podsjeca me na ovaj gold:

slika

Meni je jako kad se Randal prodere pred njom 37 :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 15:10

tuzlak1987 je napisao/la:
09 maj 2020, 15:07

Patriotizam kao protiv Jevreja u 2.Svj.ratu. Kada bude previse muslimana u Evropi hajmo ih u koncentracione logore.
ne vjerujem da neko ko živi u Tuzli ovako pise tf
Poslije sepeta problema koje ste imali s njima i jos ce te imat ako im se pocnu brojke uvecavat ,jednog Orbana koji pronalazi rijesenje za njih smatrate budalom. Bas me zanima koga bi tuzlaci vise zeljeli vidjeti u rijesenju tog problema Orbana ili Imamovica
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 09 maj 2020, 15:13

Teških li tema :crazy:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2020, 15:14

Drape je napisao/la:
09 maj 2020, 14:47
Osim13 je napisao/la:
09 maj 2020, 14:40
U Europi i svijetu se ponovno fašizam budi, **** im Orban mrtve.
Svakako je to obesmišljeno, oni koji su za streljanje bez suđenja su antifašisti i nazivaju fašistima one koji nisu.
Ti isti koji su streljani u Bleiburgu su likvidirali daleko vise zarobljenih partizana i civila bez sudjenja do 45.

Danas ne postoji antifasisticka misao jer su antifasisti manje vise izumrli pa ne mogu reci svoju stranu price. Ova prica koju provlaci Hrvatska predstavljajuci streljane kao "nevine" je kako bi ideja koju gaje nastavila da zivi.

Svako je mogao mnogo ranije se predati, nije istina da su nekog zanimali obicni domobrani jer su mnogi domobrani prosli bez ikakvih sankcija. Ko je isao u Austriju vjerovao je u ideju. Ko je musliman bio nije bio Bosnjak vec Hrvat muslimanske vjere.

Niko nije cimpanza da ne zna sta propagira uniforma koju nosi, pa makar da nije zavrsio ni 4. razreda osnovne skole.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 maj 2020, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 maj 2020, 15:15

Heller je napisao/la:
09 maj 2020, 15:09
:rol:

Nabijem te, valja večeras opet gledat

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 maj 2020, 15:21

Drape je napisao/la:
09 maj 2020, 12:39
Ja o NDH mislim sve najgore i neprihvaljivo mi je obilježavanje zločina na Bleiburgu koje bi se iskoristilo za veličanje ustašstva ili žal za NDH ali podržavam maksimalno obilježavanje ubijanja desetina hiljada ljudi bez suđenja, od kojih je veliki dio bio iz mog naroda a stradalih je bilo toliko da možda i nema Bošnjaka čiji barem jedan član familije nije tad ubijen. Ne znamo tačan broj ubijenih na nivou BiH ali iz kojeg god mjesta su proveli neka istraživanja zaključili su da im je mlađa muška populacija na Bleiburgu desetkovana, čak i ne računajući ranije gubitke u ratu.

Selo Džakule, koje je pripadalo općini Doborovci, 1939. godine imalo je 887 stanovnika. Iz ovog je sela u Bleiburgu ubijen 41 vojnik. Najviše ubijenih bilo je iz porodica Šerbečić, Busuladžić, Halilović, Ibričić, Fatmić, Hodžić, Mušić i Sejdinović. Posebno je jeziv primjer Male Brijesnice, koja nije bila u sastavu Gračaničkog sreza, a iz koje je, prema svjedočenju Osmana Mrkovića, ubijeno 66 vojnika, navedenih po imenu i prezimenu. Mala Brijesnica bila je jedno od najmanjih naselja u tom kraju.
Prestani pisati da su to bili Bošnjaci, jer nisu. To su bili Hrvati, muslimanske vjeroispovijesti, Ustaše.

To je najveće zlo koje je hodalo ovom planetom i tačno me zaboli qrko za sve naciste, Ustaše, Četnike, Ljotićevce, Nedićevce, Baliste i sve one koji su im na bilo kakav način pomagali u zlu koje su radili, pa makar im samo i hranu nosili. Svi redom su dobili šta su zaslužili, ni manje ni više, nego baš po zaslugama.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2020, 15:24

Al koja lisica ovaj Gunner4.

Kako elegantno zaobidje reviziju historije u Srbiji, rehabilitaciju Draze, ljubitelje Nedica koji bi rehabilitaciju, stavove Dveri, lazi u udzbenicima koje koriste djeca u Srbiji i RS. Istjerivanje Partizana iz Srbije u Bosnu gdje ih je bilo u tragovima do dolaska Crvene armije.

Onda one cunamije dokumentaraca iz Srbije koji prikazuju cetnike kao antifasiste, a kvislinge kao ljude koji su morali biti to kako bi zastitili narod.

Al zato se primjeti Pavelic koji je isti kao i svi ti koje je zaboravio spomenuti. Fasista, kvisling, nacista nazovite ga kako hocete.

I u Sarajevu se "organizuju mise". Nisam znao da je vec odrzana. A veca je sansa da sada nece biti odrzana kako bi se spasio obraz. I da se odrzi jedan narod se distancirao od toga osim jednog dijela naroda koji je blago retardiran.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 maj 2020, 15:24

09 maj 2020, 15:14
Ti isti koji su streljani u Bleiburgu su likvidirali daleko vise zarobljenih partizana i civila bez sudjenja do 45.

Danas ne postoji antifasisticka misao jer su antifasisti manje vise izumrli pa ne mogu reci svoju stranu price. Ova prica koju provlaci Hrvatska predstavljajuci streljane kao "nevine" je kako bi ideja koju gaje nastavila da zivi.

Svako je mogao mnogo ranije se predati, nije istina da su nekog zanimali obicni domobrani jer su mnogi domobrani prosli bez ikakvih sankcija. Ko je isao u Austriju vjerovao je u ideju. Ko je musliman bio nije bio Bosnjak vec Hrvat muslimanske vjere.

Niko nije cimpanza da ne zna sta propagira uniforma koju nosi, pa makar da nije zavrsio ni 4. razreda osnovne skole.
Razlika između dobra i zla je u tome da dobri ne rade isto što i zli. Za mene streljanje bez suđenja nikad neće imati opravdanje, ne samo na osnovu "uniforme" već čak i postupaka, ja ni samom sebi ne dajem za pravo da provodim pravdu nad ljudima koji su možda nanijeli ogromno zlo i mojoj porodici, zašto bi onda razumjevao partizane?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 maj 2020, 15:27

Baader je napisao/la:
09 maj 2020, 15:21
Prestani pisati da su to bili Bošnjaci, jer nisu. To su bili Hrvati, muslimanske vjeroispovijesti, Ustaše.

To je najveće zlo koje je hodalo ovom planetom i tačno me zaboli qrko za sve naciste, Ustaše, Četnike, Ljotićevce, Nedićevce, Baliste i sve one koji su im na bilo kakav način pomagali u zlu koje su radili, pa makar im samo i hranu nosili. Svi redom su dobili šta su zaslužili, ni manje ni više, nego baš po zaslugama.
Jesu muslimani u Partizanima bili Bošnjaci? Nabrajaj ti slobodno deset redova svih onih koje je trebalo bez suđenja i milosti surovo pogubiti ali nemoj se onda predstavljati za dobrog momka i borca protiv fašizma jer si sa takvim stavovima apsolutno negativac, radikalan, zao i okrutan.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 maj 2020, 15:29

alan_kardec je napisao/la:
09 maj 2020, 15:04
slika

:rol: :clap: :salut: :tokralju:
Upravo sam čitao o Velikoj Srbiji, Hrvatskoj, Albaniji, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji.... uđem na "Chat", kad ovo :urnebes:
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 09 maj 2020, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 maj 2020, 15:29

09 maj 2020, 15:07
Gunner4 je napisao/la:
09 maj 2020, 14:31
U Sarajevu organizuju mise za mrtve ustase.

Sjeverni Makedonci pustaju postanske markice sa slikom NDHa.

A jutros u jutuarnjom RTCG pustaju Tompsona i to sve na dan pobjede...

Ludilo uslo ponovo medju ljude...
A Srbija nista? Hehe
RollMan je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:

Srbi su najgori od svih to smo davno ustanovili pa da se ne vracamo hehe

Ovaj drugi dio ti je totalno tacan proce ko Jevreji.

PS: Dobra vam je ta da svi muslimani koji su bili u ustasama i domobranima nisu Bosnjaci nego Hrvati.
Tako ste kao narod amnestirani i ne ukaljani... :bow: :bow:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 maj 2020, 15:31

Drape je napisao/la:
09 maj 2020, 15:27
Baader je napisao/la:
09 maj 2020, 15:21

Jesu muslimani u Partizanima bili Bošnjaci? Nabrajaj ti slobodno deset redova svih onih koje je trebalo bez suđenja i milosti surovo pogubiti ali nemoj se onda predstavljati za dobrog momka i borca protiv fašizma jer si sa takvim stavovima apsolutno negativac, radikalan, zao i okrutan.
Muslimani u partizanima nisu bili Bošnjaci. Kako se koji izjašnjavao ne znamo tačno, ali znamo tačno kako su izjašnjavali muslimani u Ustašama: Hrvati. I to je činjenica i kraj te priče, džaba ti je spinovat.

Ljudi koji su počinili najveće zlo u istoriji ljudskog roda i civlizacije se nemaju pravo pozivati ni na kakve zakone, norme ili moral. To je čisto licemjerje.

Kako su se ponašali, tako su na kraju i prošli, po zasluzi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2020, 15:32

Drape je napisao/la:
09 maj 2020, 15:24
09 maj 2020, 15:14

Razlika između dobra i zla je u tome da dobri ne rade isto što i zli. Za mene streljanje bez suđenja nikad neće imati opravdanje, ne samo na osnovu "uniforme" već čak i postupaka, ja ni samom sebi ne dajem za pravo da provodim pravdu nad ljudima koji su možda nanijeli ogromno zlo i mojoj porodici, zašto bi onda razumjevao partizane?
Akcija i reakcija.

Razlika izmedju dobrih i losih je bila u tome sto dobri nisu etnicki ocistili niti jedan narod, sto su formirali 6 republika i organizovali pomirenje. Niko nije dobio sve, ljudi su dobili da rade i zive dok osamdesetih opet nisu dosli losi kamuflirani u uniforme dobrih. Dovoljno da potvrde kako su bili dobri i sa svim manama i greskama koje su napravili.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.