Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Poznato?Anti-Roma stigma of Czech president Miloš Zeman threatens progress over Romani rights
Znamo njegove izjave o muslimanima (kolektivno), ne samo migranata.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Imao sam ja dvojicu na prvoj godini Mađara iz Vojvodine, sine dragi da vidiš peksina, ovaj jedan sa kokoškom u stanu živio, bavio se kako kaže "sportskim uzgojem kokoši", valjda ih bolesnik na borbe vodio, a krkani 1/1.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Srbija nista? Hehe
Patriotizam kao protiv Jevreja u 2.Svj.ratu. Kada bude previse muslimana u Evropi hajmo ih u koncentracione logore.
ne vjerujem da neko ko živi u Tuzli ovako pise tftuzlak1987 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:07
Patriotizam kao protiv Jevreja u 2.Svj.ratu. Kada bude previse muslimana u Evropi hajmo ih u koncentracione logore.
Poslije sepeta problema koje ste imali s njima i jos ce te imat ako im se pocnu brojke uvecavat ,jednog Orbana koji pronalazi rijesenje za njih smatrate budalom. Bas me zanima koga bi tuzlaci vise zeljeli vidjeti u rijesenju tog problema Orbana ili Imamovica
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti isti koji su streljani u Bleiburgu su likvidirali daleko vise zarobljenih partizana i civila bez sudjenja do 45.
Danas ne postoji antifasisticka misao jer su antifasisti manje vise izumrli pa ne mogu reci svoju stranu price. Ova prica koju provlaci Hrvatska predstavljajuci streljane kao "nevine" je kako bi ideja koju gaje nastavila da zivi.
Svako je mogao mnogo ranije se predati, nije istina da su nekog zanimali obicni domobrani jer su mnogi domobrani prosli bez ikakvih sankcija. Ko je isao u Austriju vjerovao je u ideju. Ko je musliman bio nije bio Bosnjak vec Hrvat muslimanske vjere.
Niko nije cimpanza da ne zna sta propagira uniforma koju nosi, pa makar da nije zavrsio ni 4. razreda osnovne skole.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 maj 2020, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Prestani pisati da su to bili Bošnjaci, jer nisu. To su bili Hrvati, muslimanske vjeroispovijesti, Ustaše.Drape je napisao/la: ↑09 maj 2020, 12:39Ja o NDH mislim sve najgore i neprihvaljivo mi je obilježavanje zločina na Bleiburgu koje bi se iskoristilo za veličanje ustašstva ili žal za NDH ali podržavam maksimalno obilježavanje ubijanja desetina hiljada ljudi bez suđenja, od kojih je veliki dio bio iz mog naroda a stradalih je bilo toliko da možda i nema Bošnjaka čiji barem jedan član familije nije tad ubijen. Ne znamo tačan broj ubijenih na nivou BiH ali iz kojeg god mjesta su proveli neka istraživanja zaključili su da im je mlađa muška populacija na Bleiburgu desetkovana, čak i ne računajući ranije gubitke u ratu.
Selo Džakule, koje je pripadalo općini Doborovci, 1939. godine imalo je 887 stanovnika. Iz ovog je sela u Bleiburgu ubijen 41 vojnik. Najviše ubijenih bilo je iz porodica Šerbečić, Busuladžić, Halilović, Ibričić, Fatmić, Hodžić, Mušić i Sejdinović. Posebno je jeziv primjer Male Brijesnice, koja nije bila u sastavu Gračaničkog sreza, a iz koje je, prema svjedočenju Osmana Mrkovića, ubijeno 66 vojnika, navedenih po imenu i prezimenu. Mala Brijesnica bila je jedno od najmanjih naselja u tom kraju.
To je najveće zlo koje je hodalo ovom planetom i tačno me zaboli qrko za sve naciste, Ustaše, Četnike, Ljotićevce, Nedićevce, Baliste i sve one koji su im na bilo kakav način pomagali u zlu koje su radili, pa makar im samo i hranu nosili. Svi redom su dobili šta su zaslužili, ni manje ni više, nego baš po zaslugama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al koja lisica ovaj Gunner4.
Kako elegantno zaobidje reviziju historije u Srbiji, rehabilitaciju Draze, ljubitelje Nedica koji bi rehabilitaciju, stavove Dveri, lazi u udzbenicima koje koriste djeca u Srbiji i RS. Istjerivanje Partizana iz Srbije u Bosnu gdje ih je bilo u tragovima do dolaska Crvene armije.
Onda one cunamije dokumentaraca iz Srbije koji prikazuju cetnike kao antifasiste, a kvislinge kao ljude koji su morali biti to kako bi zastitili narod.
Al zato se primjeti Pavelic koji je isti kao i svi ti koje je zaboravio spomenuti. Fasista, kvisling, nacista nazovite ga kako hocete.
I u Sarajevu se "organizuju mise". Nisam znao da je vec odrzana. A veca je sansa da sada nece biti odrzana kako bi se spasio obraz. I da se odrzi jedan narod se distancirao od toga osim jednog dijela naroda koji je blago retardiran.
Kako elegantno zaobidje reviziju historije u Srbiji, rehabilitaciju Draze, ljubitelje Nedica koji bi rehabilitaciju, stavove Dveri, lazi u udzbenicima koje koriste djeca u Srbiji i RS. Istjerivanje Partizana iz Srbije u Bosnu gdje ih je bilo u tragovima do dolaska Crvene armije.
Onda one cunamije dokumentaraca iz Srbije koji prikazuju cetnike kao antifasiste, a kvislinge kao ljude koji su morali biti to kako bi zastitili narod.
Al zato se primjeti Pavelic koji je isti kao i svi ti koje je zaboravio spomenuti. Fasista, kvisling, nacista nazovite ga kako hocete.
I u Sarajevu se "organizuju mise". Nisam znao da je vec odrzana. A veca je sansa da sada nece biti odrzana kako bi se spasio obraz. I da se odrzi jedan narod se distancirao od toga osim jednog dijela naroda koji je blago retardiran.
Razlika između dobra i zla je u tome da dobri ne rade isto što i zli. Za mene streljanje bez suđenja nikad neće imati opravdanje, ne samo na osnovu "uniforme" već čak i postupaka, ja ni samom sebi ne dajem za pravo da provodim pravdu nad ljudima koji su možda nanijeli ogromno zlo i mojoj porodici, zašto bi onda razumjevao partizane?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:14Ti isti koji su streljani u Bleiburgu su likvidirali daleko vise zarobljenih partizana i civila bez sudjenja do 45.
Danas ne postoji antifasisticka misao jer su antifasisti manje vise izumrli pa ne mogu reci svoju stranu price. Ova prica koju provlaci Hrvatska predstavljajuci streljane kao "nevine" je kako bi ideja koju gaje nastavila da zivi.
Svako je mogao mnogo ranije se predati, nije istina da su nekog zanimali obicni domobrani jer su mnogi domobrani prosli bez ikakvih sankcija. Ko je isao u Austriju vjerovao je u ideju. Ko je musliman bio nije bio Bosnjak vec Hrvat muslimanske vjere.
Niko nije cimpanza da ne zna sta propagira uniforma koju nosi, pa makar da nije zavrsio ni 4. razreda osnovne skole.
Jesu muslimani u Partizanima bili Bošnjaci? Nabrajaj ti slobodno deset redova svih onih koje je trebalo bez suđenja i milosti surovo pogubiti ali nemoj se onda predstavljati za dobrog momka i borca protiv fašizma jer si sa takvim stavovima apsolutno negativac, radikalan, zao i okrutan.Baader je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:21Prestani pisati da su to bili Bošnjaci, jer nisu. To su bili Hrvati, muslimanske vjeroispovijesti, Ustaše.
To je najveće zlo koje je hodalo ovom planetom i tačno me zaboli qrko za sve naciste, Ustaše, Četnike, Ljotićevce, Nedićevce, Baliste i sve one koji su im na bilo kakav način pomagali u zlu koje su radili, pa makar im samo i hranu nosili. Svi redom su dobili šta su zaslužili, ni manje ni više, nego baš po zaslugama.
Srbi su najgori od svih to smo davno ustanovili pa da se ne vracamo hehetuzlak1987 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:07A Srbija nista? Hehe
Ovaj drugi dio ti je totalno tacan proce ko Jevreji.
PS: Dobra vam je ta da svi muslimani koji su bili u ustasama i domobranima nisu Bosnjaci nego Hrvati.
Tako ste kao narod amnestirani i ne ukaljani...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Muslimani u partizanima nisu bili Bošnjaci. Kako se koji izjašnjavao ne znamo tačno, ali znamo tačno kako su izjašnjavali muslimani u Ustašama: Hrvati. I to je činjenica i kraj te priče, džaba ti je spinovat.Drape je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:27Jesu muslimani u Partizanima bili Bošnjaci? Nabrajaj ti slobodno deset redova svih onih koje je trebalo bez suđenja i milosti surovo pogubiti ali nemoj se onda predstavljati za dobrog momka i borca protiv fašizma jer si sa takvim stavovima apsolutno negativac, radikalan, zao i okrutan.Baader je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:21Prestani pisati da su to bili Bošnjaci, jer nisu. To su bili Hrvati, muslimanske vjeroispovijesti, Ustaše.
Ljudi koji su počinili najveće zlo u istoriji ljudskog roda i civlizacije se nemaju pravo pozivati ni na kakve zakone, norme ili moral. To je čisto licemjerje.
Kako su se ponašali, tako su na kraju i prošli, po zasluzi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Akcija i reakcija.Drape je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:24Razlika između dobra i zla je u tome da dobri ne rade isto što i zli. Za mene streljanje bez suđenja nikad neće imati opravdanje, ne samo na osnovu "uniforme" već čak i postupaka, ja ni samom sebi ne dajem za pravo da provodim pravdu nad ljudima koji su možda nanijeli ogromno zlo i mojoj porodici, zašto bi onda razumjevao partizane?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:14Ti isti koji su streljani u Bleiburgu su likvidirali daleko vise zarobljenih partizana i civila bez sudjenja do 45.
Razlika izmedju dobrih i losih je bila u tome sto dobri nisu etnicki ocistili niti jedan narod, sto su formirali 6 republika i organizovali pomirenje. Niko nije dobio sve, ljudi su dobili da rade i zive dok osamdesetih opet nisu dosli losi kamuflirani u uniforme dobrih. Dovoljno da potvrde kako su bili dobri i sa svim manama i greskama koje su napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.