ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
ide raja u Foču gore ima fakultet pa dosta studenata i toga, na Ustiprači nema ništa
Moderator/ica: insider
ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
Nikad mi neće taj ćejf sjedenja i cvrljanja espresa duže od minute.ASD je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:02Nije doživljaj isti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:56Ko da ne znate kući kafu napraviti![]()
Još sad aparata na sve strane, možeš bolji espresso nego u kafićima napraviti![]()
Napravljena po naredjenju Pavelica.Heller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:06HSP je kompleksniji i stariji od Pavelića. Stranka se zasniva na djelu Ante Starčevića, a ne Pavelića.bulbasor je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:31Ali svima im je manje vise ista ideologija. Zasniva se na liku i djelu Ante Pavelica (dokazanog fasiste).
Jedna informacija koju mnogi bosnjaci na forumu ne znaju. Prva dzamija u Zagrebu je napravljena na zahtjev/naredjenje Ante Pavelica. Tada se zvala poglavnikova dzamija. Napravljena je uz blagoslov Alojzija Stepinca (danas je svetac, a historija kaze da je svasta radio).
I ovi sto pisu da je Hrvatska danas vecinski fasisticka zemlja, vjerovatno nikad nisu izasli izvan granica svog kantona.
Prva džamija je napravljena za Hrvatsko cvijeće of Meštorvićevog paviljona, koji nije bio ustaša.
Ovakvi ubise momka neki dan dok je trčao ulicom i ovakvi su se izivljavali nad crncima u proslom vijeku. Kud se svi ne potrovase varikinom kad je Trump rekao da se dezinfekuju iznutra. Ne zasluzuju da zive.
Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Za to se krivicno odgovara, a za misljenje ne mozes oduzeti nekome zivot, to je fasizam.
Kako nema,meni rodzak vec 4 godinu tu.
Ne možeš za mišljenje. Za javno propagiranje ga možeš kazniti i zabraniti.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Za to se krivicno odgovara, a za misljenje ne mozes oduzeti nekome zivot, to je fasizam.
Dakle tebi je savrseno okej da se takvi skupovi odrzavaju? Il recimo da ti se u Tuzli skupi 3 milje krvozednih cetalja i dodju na Kapiju proestovat i uzvikivat da VRS nije ubila te ljude nego da ih je Armina BiH ubila svojim granatama da prodaju pricu svijetu? De malo razmisli kakvu si paralelu povukao izmedju pe.dera i nacija. Amerika i njeni zakoni granice sa zdravim razumom.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Nije valjda da nemaju ni kafić?legenda reala je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:31ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
ide raja u Foču gore ima fakultet pa dosta studenata i toga, na Ustiprači nema ništa
Ima ona pumpa. A i Medjedja nije daleko.ASD je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:50Nije valjda da nemaju ni kafić?legenda reala je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:31ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
ide raja u Foču gore ima fakultet pa dosta studenata i toga, na Ustiprači nema ništa![]()
Ne pijem kafu uopšte. Pio je jedino u domu kad sam bio kad nisi imao marke u džepu, ni interneta, ni tv-a ni nikakvog drugog pića.Heller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:34Nikad mi neće taj ćejf sjedenja i cvrljanja espresa duže od minute.ASD je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:02Nije doživljaj isti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:56
Ko da ne znate kući kafu napraviti![]()
Još sad aparata na sve strane, možeš bolji espresso nego u kafićima napraviti![]()
Na prikladnom mjestu neka odrzavaju sta hoce. Zasto mi se obracas kao da sam ja organizator tog skupa ? Ljudi to osjecaju, tu mrznju, zabrana tog skupa nece umanjiti to. Pa mladic je bio JNA oficir i jel naucio sta o bratstvu i jedinstvu ? Ne mozete na silu zbliziti nikog. Ako im grad dozvoli mogu doci, samo je pitanje kako ce zavrsiti.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:50Dakle tebi je savrseno okej da se takvi skupovi odrzavaju? Il recimo da ti se u Tuzli skupi 3 milje krvozednih cetalja i dodju na Kapiju proestovat i uzvikivat da VRS nije ubila te ljude nego da ih je Armina BiH ubila svojim granatama da prodaju pricu svijetu? De malo razmisli kakvu si paralelu povukao izmedju pe.dera i nacija. Amerika i njeni zakoni granice sa zdravim razumom.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Nisam radikal samo ne pusim tu pricu o nebeskoj jugoslaviji Branka Kockice i braci koja su se voljela do boga, sve dok im zle strane sile nisu unistile bajku pa su oni odlucili da siluju, kolju i zatvaraju komsije u logore. Yebi ga, ne vjerujem u to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.